BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,76
ALTIN 2.489,02

Ölü soyguncusu Fetöcüler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik suikast girişiminden yargılanan Paşa" lakaplı Zekeriya Kuzu'nun aynı davada 4 ayrı gasp ve yağma suçlamasıyla yargılandığını biliyor muydunuz?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
HASAN USLU

BÖYLE ŞEYLERİ HEP MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜLER YAPIYOR NEDEN BAŞKALARI YAPMIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM

Misafir

"Fikri Işık'ın kızının telefonunda Bylock çıktı" diyen yazar bir adım daha ileri gitti......... Yalanlanmadı............ Dahası Işık'ın Özel Kalem Müdürü'nün FETÖ ile sorgulandığı, yurt dışına çıkış yasağı olduğu yazıldı..............

haşmet

zekeriya kuzu 1dolarını geri istemiş utanmaz, önce o şehit ailelerine kendini afettirsin, çaldığı paraları geri versin ALLAHTAN korkmaz cehennem odunu, vatan hainin...

Misafir

Süleyman Bey Ak Parti'deki Topbaş ile ilgili suskunluğu anlayamıyorum. Rabbimiz Nisa 135 de mealen: Ey İnananlar! Kendiniz, ana babanız ve yakınlarınız aleyhlerine de olsa, Allah için şahit olarak adaleti gözetin; ister zengin, ister fakir olsun, Allah onlara daha yakındır. Adaletinizde heveslere uymayın. Eğer eğriltirseniz veya yüz çevirirseniz bilin ki, Allah işlediklerinizden şüphesiz haberdardır. Buyuruyor iken hain kendi içimizde ise susalım mantığı bize yakışmaz.

Misafir

kavurmacıyı yaz george.

mustafa aksu

süleyman bey çokgüzel yazı yazıyorsun kalemine sağlık sizi okuyunca düzgün yazarlar olduğunu görüyorum.sizden giresun içinde birkaç araştırma yapıp giresunun merkezinde bulunan çöb dağınında kaldırılmasını dile getiriniz lütfen martılar mahallede bizi yiyecekller kokudan mahallede duramıyoruz .lütfen yardımcı olun.

Misafir

Darbe girişimi senar yo mu?..................Kilit isim General Mehmet Dişli’nin kardeşi ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin dokunulmazlık dosyasından ‘FETÖ tehdidi’ çıktı.İşadamını “Seni FETÖ’den aldırırım’ diye tehdit etmiş

Misafir

Lütfen Topbasın damadının sahte izlenimi veren epilepsi raporu ile tahliyesini de ele alın.Mahkeme hakem hastaneye gönderirp epilepsi, tanısınıo teyid etmeli ayrıca epilepsi oması

salhor

Cenâb-ı Hak, cümlemizi menfaat veya köpekçe sadakat sebebiyle sırtlanlaşmaktan korusun! Bir Müslüman-Türk olarak bütün dünyâya sâhip olma vaadi için dahi bir başka Müslümanın bir tek saç kılını yolamam. Bu canavarlaşmaya sebep olan F.Gülen adlı mel'ûnu Rabb'im iki cihanda rezîl ü rüsvâ etsin ve hâlâ onu adam sayan hâin veya ALÇAK sürülerini kahretsin!

Misafir

AKP'de kılıçlar çekildi! .....Bir Grup Milletvekili FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlara isyan etti..... İslami kesimde çatlak büyüyor...........

Misafir

Gezici teröristler yazan arkadaş terör her geçen gün giderek İslamla özdeşleşiyor maalesef. Gezicilere terörist demek kolay ama esas teröristin kimler olduğunu tüm dünya görüyor. Sizler gibi yobazlar yüzünden dinimiz ne hallere geldi. Hiç mi Allah korkunuz yok, yazık!

mgv77

toppaş ve damadı ne olcak. biz Reisi satmadık. Reis kalbimiz kırılıyor.

HELLO

Kavurma yiyince fetocu olunmuyormuş... Bol bol kavurma yiyin...

HELLO

KAVURMA YEDİN Mİ SABAH?

Arif CAN

Taşeron firmaya işçi alınırken bile parti üyeliği var mı? diye sorulurken, vergi alınırken ve askere alınırken sorulmazken, yani külfet başkasının nimet başkasının olurken ve bunlardan hiç bir yazar söz etmezken hangi kul hakkından bahsedilebilir.

ahmed

abi her yazına fetöcüler üşüşüyor sen yazdıkça bunlar kuduruyor çoğuda adını yazmaya aciz yada işine gelmiyor iftiracı dümbeleklerin anca işi bu zaten.

i.a

saçmalamışsın. delil belge denen bir şey yok. suç ve suçlama çok. seni fetö den alacaklarından endişen mi var? şamil tayyar, gökçek ve sen hemen parti kursanız,,,,

BAŞ misafir

bu bir teessüf yazısı dır.takip ediyorum yıllardır sayfa değişmiş çokta güzel olmuş fakatt,gazeteleri anasayfaya almışsınız oda tamam yeniçağ var hatta kapanan vahdet bile var ama ORTADOĞU neden ana sayfada yok çok merak ettim...lütfen ama lütfen bu yazıyı dikkate alın sevgilerimle...

Misafir

erdoğan,fetullaf gülen ile daha istanbul belediye başkanı iken tanışıyordu ve işbirliği içindeydiler.hatta ,erdoğan ın ben bu adama o zaman güvenmemiştim, diye bir açıklaması da var.inceleyin.güvenmediği halde, belediye başkanlığı sırasında ve akp iktidarı boyunca ,onlarla işbirliği ve ortaklık yaptı.şimdi ,işi bitince;yanıldım,Allah beni affetsin,deyip sıyrıldı çıktı.saf ayaklarına yatıp, kendini aklayıp pakladı.kendilerine ak parti demelerindeki gerçek, kendi kendilerini aklayıp paklamak ile ilgilidir.anlayana.

KUL HAKKI....

KUL HAKKINDAN BAHSETMENİZ ÇOK DOĞRU AMA SINAVLARDA KAYIRMALARIN OLDUĞUNDAN DA BAHSEDERSENİZ MUTLU OLURUZ.

Misafir

"Cevabınızı bu sayfada aynen yayınlayacağım." DEMEK KOLAY, ZOR OLAN; SÖZ VERDİĞİNİZ HALDE FÖTÖ'CÜ SİYASETÇİLER LİSTESİNİ YAYINLAMAK!

doğulu

süleyman bey, öyle bir aklıma geldi...devletime güveniyorum fakat onca haberleri izlediğim halde bugüne kadar bizlerin şehit ailelerine azda olsa para yardımlarımız toplaıp o güzel insanlara verildiğini duymadım bari siz bizleri aydınlatırmısınız, teşekkürler.

gencoglu

sayın yazar lütfen birde gezici teröristleri yazın millet aydınlansın 4 yıl önce ne olmuş neler yapılmak istenmiş millet aydınlansın

Misafir

Böyle bir dönemde Türk Milleti olarak daha da kenetlenecegimize sistematik bir sekilde Cumhuriyet ve Atatürk düsmanlıgı yapılıyor.Ülkemizde Milliyetcilik akımı yerine Arap seviciligi saahte dinciler sevdiriliyor ve onlara insanları özendirmeye calısıyorlar.

Erol Baron

AKP, FETÖ ve İSMAİLAĞA cemaatinde de görüldüğü gibi, parsa parası, ihale havuzu ve ortada dolaşan ayarlanacak ALIMLI hatunların sayısı artınca, kavga ile birbirine girmeyen dinci yok denecek kadar az. Hatta yok.