BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58

'Ölen genç kıza cenaze aracında tecavüz' haberi yalan çıktı!

İSTANBUL'da yaşandığı iddia edilen 'ölen genç kıza cenaze aracında tecavüz' olayı Türkiye'yi dehşete düşürmüştü. Bu haber sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Fakat haberin doğru olmadığı ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
keremm

bu yalan haberi,iki farklı kentte,farklı zamanlarda yapan aynı kişiyi,ambulansa bindirip ölmeden tecavüz etmek gerekir.Sapık fantazileri olan pedofili hastası bütün ülkeyi karıştırabiliyor.Bir sürü öküz araştırmadan inanıp paylaşım yapıyor.

Misafir

haber mi yalan ,olay mı yalan, açıklama mı yalan; planlı bir işlem var gibi

Misafir

Zannederim ki bunlar ilerleyen zamanlarda atılacak yalanların ön çalışması. Üzücü olan bunlara inanan çok kişi bar

Misafir

Her türlü palavrayı atan vardı da bu noktalara temas edenler yeni türedi

Misafir

Palavrada çığır açacaklar artık

Misafir

'' '' '### Buradaki haberde ve bir kısım yorumlarda da görüleceği üzere, toplumun sinir uçları ile oynamayı, sözüm ona hak, hukuk, özgürlük vb gibi Kulağa hoş gelen argümanlarla ve sanki bu olgulara bir halel gelmiş gibi mağduriyet edebiyatı veya küçümser bşr eda ile bazen hükümete, bazen devlete, bazen dine saldırmayı, olumsuz algı oluşturmayı, her türlü palavrayı iftirayı sıkmakta/atmakta maharet kazanmış bir güruh var. Bir de bu güruhun, yukarıdaki üçlünün tamamına veya herhangi birine saldırıları kaydı ile tüm palavraları inanmaya ve yaymaya aday başka bir insan topluluğu ######

Misafir

yalan degil yalan degil..toplumun tepkisi AKP yi rahatsiz etti.....yüzde yüz dogrudur.....Recebin müslüman nesileridir bunlar....

Efelerö

Haberi oku gereksiz misafir

Misafir

ölmüş kızın cesedine tecavüz.bir de islamı en iyi türkler yaşıyor diye yıllarca kandırdılar.en iyi yaşadığınız islamnın neresinde bu pislik var?

  • 1