BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91

OHAL bitti CHP'li Aytuğ Atıcı da sakalını kestirdi

OLAĞANÜSTÜ Hal'in uygulanmaya başlamasının ardından sakallarını uzatarak protesto eylemi başlatan CHP'li Aytuğ Atıcı, OHAL'in bugün resmen sona ermesinin ardından sakallarını kestirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
nadim hatipoğlu

bu chp nin başka yapacak olumlu hiç bir işi yoktur sonlarıda ortada yoruma gerek yok.

Misafir

PAPAZ SAKALI ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞ

mniksek

CHP LİLERE SOHW OLSUNDA NE OLURSA OLSUN FARKETMEZ, BUNLARIN ÜLKE VE MİLLET DİYE BİR DERTLERİ BUGÜNE KADAR OLMADI, BUNDAN SONRADA OLACAĞINI SANMAM...

pkk sevici aytuğğ ıığğğğğğ iğrenççç

BU berduşş HDP vekili değilmi yaww, daha çok tv lerde pkk savunurken izlemiştik.. sen teröristi öldürürsen eğer, o teröristin çocuğuda yarın terörist olur fikrini savunan zerduş değilmi bu :)

Misafir

NE GÜZEL BÜTÜN KANKALAR SHOW TÖRENİNE KATILMIŞLAR SİZE KİM GÜVENİR KİM İNANIR BE ÖNCE İNSAN OLUN DÜRÜST OLUN

hakan

chp ve hdpnin sakallı diye terörist ilan etmediği nadir kişilerdendir kendisi :)

VATANDAŞ

YAZIK YAHU, SAKALINI KESSEN NE OLUR, KESMESEN NE OLUR,

Misafir

BUNLAR TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SİYASİ AYAĞI MAŞASI NET.

Misafir

BUNLARIN HEPSİ VATAN HAİNİ OHAL BAHANE AMAÇ ÜLKEDE KAOS OLSUN HUZUR OLMASIN ÇÜNKİ BEYİNLERİ BAŞKASINDA KİRADA KUMANDALRI BAŞKASINDA SİZİN GİBİLERE DESTEK VEREN İNANANDA VATAN HAİNİDİR BU ÜLKEDE LANETLENMİŞLERDİR HALKIN GÖZÜNDE

vatandaşx

koskoca milletvekilinin uğraştığı şeye bak. yazıklar olsun.

Akçaabatlı Yiğit

Ohalin bu güne kadar senin özgürlüğüne ne sıkıntı getirdi Aytuğlar alemi? Ama pkk ya sıkıntı olduğu aşikardır. Senin için sıkıntı da burasıydı zaten.

Misafir

ohal bitti sıkımı sıkı yöneticiler geldi...sakalnın kestin (akp sakalı bırakmışsındı) ama bu seferde bıyığın uzatsan daha iyi olur mesela mhp bıyığına benzer şekilde sarkıtarak uzatsan iyi olur..

keremen

ohalin senle ne ilgisi var? sana ne kısıt getirdi? diye sorarlar adama... ancak pkknın avrupaya uyuşturucu çıkış noktasından biri mersin limanı olunca insan işgilleniyor..

  • 1