BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

Öcalan'ın yakalanışı uçaktaki ilk ifadesi yayınlandı

Abdullah Öcalan 15 Şubat 1999 tarihinde Türkiye'ye teslim edilmişti. Öcalan'ın Türkiye'ye getirilme görüntüleri bir kez daha yayınlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
HATAYLI

26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

cemil kaya

yemen içmen yerindemi.gün gelecek karayılan bayık fehman da böyle yüce türk askeri önünde yavşaklar gibi eğilecek

.

ama ben gerçekten TÜRKÜM demiş öcalan

adalet

öcalan yakalanmadı abd tarafından verildi

farruh

AKP Öcalanı kahraman yaptı. Hayaldi gerçek oldu.

Azad

yeni yetisenler sanacaklar ki öcalani TC devleti yakaladi getirdi onu size verenler karsiliginda sizden ne aldi ne yi verdinizde öcalani sizi verdiler birde onu aciklayin adam saniz

Misafir

Sizce Bordo bereliler sayesindemi alındı gelindi Öcalan Türkiyeye?

vatandaş

ŞİMDİ O BORDO BERELİLERİN ÇOĞU ERGENEKON, BALYOZ, CASUSLUK DAVASI GİBİ ASLI ESASI OLMAYAN, SAHTE CD LERE, DELİLLERE DAYANAN DAVALARLA FETHULLAH VE ERDOĞAN ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN İÇERİ TIKILDILAR, SONRA TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE BIRAKILDILAR.

adem

abd paketlemiş elimize vermiş de onun artisliğini yapıyoruz

Muhammed

PYD düşman Kürtler kardeş. TÜrkmenler mücahit kendini savunan Kürtler terörist. Her şey ortada. Kardeşlik kavramının neden kullanıldığı aşikardır.

Misafir

Bu tür söylemlere yer vererek, haber yaparak; sanki çok önemli bir devlet adamıymış gibi göstererek yanlış yapıyorsunuz. Bu ve bunun gibi vatan hainlerine gereği yapılmalı, adı, sanı anılmamalı... Bugün yaşadığımız sıkıntıların sebebi bu ve bunun gibi düşünenlerdir.

a.a.

ah be gercekten onlar türk polisi olsa o ucagi yere indirmezdi bugün biz kahramanliklarini konusur olurduk

Balaban Beyi

Hain'in kim o durumdan,bu günkü küstah durumuna gelmesine sebep oldu ? Kim olduysa Allah her türlü cezasını versin...Tabii Türk Milleti ve Türk Devleti de artık uyanıp gereğini yapsın...HAİN in HAKKI YAĞLI İPtir... Böylece bazılarına da ibret olur belki..

Erol Baron

Belli ki APO uçakta ŞARK KURNAZLIĞI na bürünmüş.

xyz

güçlü her zaman haklıdır kendimizi kandırmayalım tek çıkış askeri güç olarak atom bombasına sahip bir Türkiye. gerisi lafı-güzaf.

yorum

Vatana ihanet eden, binlerce kişinin katili, yıllarca aranan bebek katili yakalanıyor hemen idamı gerekirken, idam uygulanmasın oylamasında evet oyu kullananlar sayesinde yaşıyor ve vatanın istikbaliyle oynamaya devam ediyor. Nasıl bir ülkedir burası, tamda o gün öldürülüp yok edilmeliydi konu kapanıp giderdi bu zamana kadar. Yetmedi baştacı yaptılar başımıza.

Misafir

O uçaktakiler onu orda gebertip uçağa da düştü süsü vermeliydiler.

  • 1