BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,57

'Öcalan Erdoğan'la olmayacağını anladı!'

Taraf'a röportaj veren Murat Belge, AK Parti, Erdoğan, çözüm süreci ve Öcalan konularında çok konuşulacak açıklamalar yaptı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
çoğunluk

azınlık kafası kendisini türkiyenin sahibi olarak görmekten vazgeçmedikten sonra sorunlar devam eder.

leşini bulsunlar emi

bebek katili terist ile kimsenin işi olmaz ki zaten,çıktırsın gitsin hain

remzi ergenc

1000 yıllık bir toplumu kafanızdaki düşüncelere uyduramazsınız. o halde o küçücük kafanızı toplumun taleplerine uyduracaksınız başka yolu yok

cenk

erdogan ile olmayacak ise size bahceli verelim?

erdoğanbey

Türk düşmanlığından kıvranıyor ağzından salyalar aka aka küfrediyor Türklere ve atalarına, bana bak bozuntu kırma: Türk ezel ve ebeddir, hak arama alma bahanesi ile kimse Türklerden daha üstün pozisyona geçemeye kalkmasın,, boşuna uğraşır...

gökçeyaz aydın

neden bu atatürk düşmanlığı soruyorum bu zata

memo

yazar parçasından.Paşasının yazarından Bir Aklının dibini gösterme yazısı.Yazık aydın dediğimiz buinsanların çapı yokmuş.

aa tüh

Evet laga luga yanılmışmış.geçmiş olsun beyzede.

anlamamışım meğer

Bence halaa pek anlamamışsın.RTE eşittir AKP ARALARINDA FARK YOK HEDEFLERİ AYNI.Gerçekleştiğinde anca anlayacaksınız tabii yanılmişim demek fayda vrmeyecek.O ZAMAN halaa varsak ne diyeceksiniz acebaa.

misafir

o zaman seninle olsun belgeli kanı bozuk bebek katilinin huzuruna sen çık bu tür manipülatif haberlerle bebek katilini bu kadar yüceltmeniz sizin ne kadar onursuz insanlar olduğunuzu gösterir hiç bir devlet bir katile inisiyatif tanımaz tanırsa bu o devletin sonu zaten ona da yurtdaşları izin vermez olur kaldı ki bu yetmiş iki millet nezdinde dünyayı yönetmiş osmanlı bakiyesi bu devlet olsun bunu idrak etmek için sizin gibi tarihçi prof bilim adamı olmaya gerek yok

Kerim bulut

Yanılmışım deyiver gitsin, çom mu zor. Demişsin zaten yukarıda: "İslamcı. Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor ya da taşlar zaten yerindeydi de, önünde bir perde çekiliydi. Şimdi o perde açılıyor ve altından İslamcı bir dava çıkıyor." aynen öyleydi ve siz bunu farketmediniz.

akm

sen kendi temennini ifade etmişsin ama temennin gerçekleşmeyecek yani avcunu yalayacaksın

NEZİH YILDIRIM

NE OLDU DA BE KARDEŞİM BUGÜN KATİLİN ADINI KULLANARAK ANTİ-ERDOĞANCILIĞA SOYUNDUN? SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER KÜRTLER VE LİBERALLER BİR ARADA KOL KOLA ATATÜRK DÜŞMANLIĞINA ORDU DÜŞMANLIĞINA SOYUNDUNUZ SİMDİ ÇİL YAVRUSU GİBİ TOZUNUZ ATTIRILDI VEYA ATILDI, ONU BUNU KULLANARAK MUKTEDİRİ KINIYOR TENKİT EDİYORSUNUZ. OMURGALI İNSANA BU TOPLUM HER ZAMAN SAYGI DUYMUŞTUR. SOL NERELERDE BUGÜN?

Seyfi

Kısaca nerden baksan tutarsızlık

Mehmet Kardeş

ERDOĞAN'DAN NEDEN NEFRET EDİYORSUN. ÇOK BÜYÜK DALGALARA RAĞMEN 13 SENEDİR ÜLKE HUZUR İÇİNDE YÜZÜYOR. TÜRKİYE'NİN İTİBARI ARTTI, HERKESİN KARNI TOK. AÇ VE MUHTAÇLARA YARDIM EDİYORUZ. ÜLKEYİ İÇERİDE VE DIŞARIDA İYİ TEMSİL EDİYOR. İNANÇLARA BASKILARI KALDIRDI. BAYRAĞIMIZ GÖKLERDE DALGALANIYOR.

bilal

1-çözüm süreci bitip dağlardan cenazeler gelmeye başladığındaa sana,C.Ç'ye,H.C.'ye vb.nize bol miktarda kına yollayacağım. 2-Cemaatin kaybettiği en büyük şey kendi sosyolojik tabanı olan %70'in en az %69'udur.sen ve senin gibi muhafazakar mahalleye yabancı olanlar bu ağır kaybı anlayamazsınız. 3-Hrant Dink'in Ermeni diasporasına söyledği Türk nefretinin sizi zehirlemesi meselesini "Tayyip Erdoğan nefretinin sizi zehirlemesi olarak güncelliyorum

KARAHANLI

dünya tarihine istikamet çizmiş bir milletin devlet başkanını bir çetebaşından aşağı gösterme gayreti, hainler her dönem olmuştur. bunlar böyle çemkirdikçe, doğru yolda olduğumuzdan şüphe yok.

amedli

tayyipi çekemeyenler adamın her yaptığını küçük beyinleriyle anlam vermeye çalışanlar anlayın artık siz istesenizde istemesenizde çözüm süreçi hayırlısıyla kardeş kavgasını bitirecek ,etekleriniz tutuşmuş ekmeğiniz elden gidiyor hayırlısıyla rezil olacaksınız.

musa21

Tayibin tek kardeşleri tekbircilerdir , kürt dostluğu takiyedir, amaç iktidar olmak için kürt oylarıydı , kendini güçlü hisedince 12 eylül gibi ezer geçer !.

vatansever

güneydoğudaki isyancı kürtler tüküye cumhuriyetinin korumasında olduklarını çok iyi biliyorlar. sanmasınlar ki devlet oralardan çekilince buralar bize kalır.oralarda yeni işit ler çıkar o zaman sizi koruyan devlete bulamazsınız.

dayı

oturmuş masasına ahkam kesiyor.daha yakın çevrene söz geçiremiyorsun devlete akıl veriyorsun.gazeten yalan yanlış haberlerle dolu.önce kendi çöplüğün temizle .

Zaman

Erdoğanla olmazsa, Bahçeli yada Kılıçdaroğlu ile mi olur? Bunlar da aydın geçiniyor ya insan şaşırıyor. Bu kadar dansöz gibi aydın görmedim. hem barış diyorlar hem de barışı yoketmek için her türlü provakasyonu deniyorlar. bu güne kadar tayyip erdoğan kadar ciddi biri çıktı mı? hepsi top çevirdi, gençlerin kanı üzerinden siyaset yaptı. Bu meseleyi ırkçı CHP ile MHP mi çözecek. Öyleyse 40 binin daha ölümünü bekleyin.

MYK

BUNU HANGİ ERMENİ SÖYLÜYOR ACABA?!

berlin

O adami salonda yumusatmak,disari atmamak demek,SATIN ALMAK demektir.Ama adam satilik degilse ?Bak sen hic emperyalist, silah satis sampiyonu ALMANYANI salonda rahatsiz ediyormusun?SENI fikir KABIZI.

alican

Kürtlerin Allahı var. ALLAHU EKBER. Kimseye ihtiyacları yoktur. Kürtler harranlı Hz. İbrahimin as. Torunlarıdır. Bu kafirleri gebertmek Hz. İbrahim as.ın torunlarına nasip olmuştur.