BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07

O ülke de açıkladı; Türk Lirasına geçmek istiyoruz

Türkiye ile Belarus’un aktif bir ekonomik ilişkiye sahip olduğunu söyleyen Belarus'un Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh, "Biz, Türk lirası ve Belarus rublesine geçmek istiyoruz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

Hey Tostummm... Sakin oll niye celalleniyorsun ki , madem yalan haber niçin böylesine tepkin şiddetli ve telaşlı oluyor ... Relax her şey senin içinde güzel OLACAK...! Ayrıca; İnternet haberin yaptığı haberlere ben güveniyorum yeter ki sen rahat ol.

Misafir

yılda 5000 dolarlık ticaret hacmini tl ve ruble çevirince dünya ekonomisi felç olacak , yanlız sorun şu ; dünyanın bundan haberi yok.. yakında uganda ve yeni gine ile de yerli para cinsinden ticarete dönersek dünyada rezev para birimi tl olacak..türkiye gibi bir ülkede aslında komedyenlerin aç kalması lazım ama ..

Misafir

BU HABERLERE KANAN KAÇ İNSAN VAR ACABA. HİÇ YABANCI PARA KARŞISINDA SÜREKLİDEĞER KAYBEDEN BİR ÜLKENİN PARASI KULLANILIR MI? HİÇ BU RİSKE GİRER Mİ HANGİ ÜLKE OLURSA OLSUN. KAFAYA Bak yaaa. bu haver emirlerini kim veriyor size?

Misafir

Amerikan kanalları izle sen yavrucuğum devam et

Cihan

gayri safi yurtiçi hasıla karsisindaki borclanma orani %49 almanya gibi bir devin orani ise %68. Daha esneklik payimiz var.

Misafir

Milletin akliyla cebiyle inanciyla böyle dalga gecilir

Misafir

TÜRKİYE’NİN RİSK PRİMİ 528 PUANDA Türkiye 5 senelik kredi temerrüt (iflas) primi (CDS) 528 puana yükseldi. Venezuela ve Arjantin’in akabinde en yüksek risk primi ödeyen 3. ekonomiyiz. Yunanistan’ın risk primi 317. Almanya CDS’i 10,6 seviyesinde En kırılgan 3’lü (Arjantin, Türkiye ve Brezilya) içinde ağır koma haline doğru giden Türkiye’de hükûmetin gündeminde kriz yok.

Misafir

ARTIK DÜNYA TL KULLANACAK? Son bir senede dolara kıyasla Etiyopya’nın para birimi yüzde 18 düştü, TL yüzde 96 geriledi. TL için bundan daha dramatik bir düşüş olamazdı.

Misafir

Boş Teneke nasılki çok SES çıkarıyorsa, kafası boş olanlarda KILIÇDAROGLU gibi gürlüyor. Başarının sırrı VİZYON sahibi olmaktır. VİZYON KARANLIK ların çözümüdür

Misafir

Artık dünya ticaretinde tl kullanilacak..

reis

aradaki ticaret farkı ne kadarsa okadar olur.dış borç 456 milyar dolar bence bunu nasıl öderiz ona bakmak gerek..

Misafir

Tabi yav tl gibi para varmı?kinvert

Misafir

Dünya sıraya girdi illada Türk lirasibaşja bir oara birimi maz derlermiş! YERSEN

  • 1