BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78

O polisin 29 yıl hapsi istendi! Şok suçlamalar...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 17 yaşındaki B.A. adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan polis memuru O.Ç. (45) hakkında, 29 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
alp

SİZCE COCUGA BENZR BIR YERI VARMI. ULA

Misafir

umarım bu olayın bir benzerini'de siz yaşarsınız diyorum ve noktayı koyuyorum..Allah siz ve sizin gibi insanların şerrinden iyileri korusun..son olarak yazının sonunu'da iyi bağlamışsınız ama YEMEZLER

Adım Soyadım

17 yaşındaki kız, "çocuk" falan değildir. Elin adamıyla "cepten" görüşmeler, "sosyal medyadan" yazışmalar... bunları normalleştiren toplumdan tiksiniyorum. Taciz de çeşit çeşittir. Kadınların çoğu kendi taciz yöntemlerini erkeklerin çoğu da kendi taciz yöntemlerini açıktan açığa sokak ortasında sergilemek ister olmuş. Herkesin kapısını onlar kırsın, ama onların kapısına taş atan olmasın istiyorlar. Her gün özenle fotoşoplanmış makyajlı, yarı çıplak resimlerle bu azgın nefisleri besleyen "haber"(!) sitelerine lanet olsun... Askerler çatışıyor cephede; bu site dahil pek çok site makyajlanmış çürük et yığını ahlaksız kadınların resimlerini pazarlıyor sayfalar dolusu.

  • 1