BIST 9.140
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,58

O örgütten Şırnak'ta silahlı yürüyüş!

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi üyeleri bölgede ilk defa silahlı yürüyüş yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 154 Adet Yorum
bozo bozo

bunu demeniz için böyle provakosyon yapıyorlar gelmeyin bu işlere

ÜZÜNTÜ

BİZİMKİLER NEREDE?

Taner

Ne yazık ki devlet diye birşey almadı,halen akpye oy verenler şimdi çok mutludurlar.

bejan

Hükümet pkk cok şımartıyor

elif

Dogu pkk teslim

yasin

Doguda pkk Hükümet nerede

zafer

Bu yazılar sizlere ( trollere) genel merkezden veriliyor heralde. Yada harbiden körsün galiba.

Balaban Beyi

Arkadaş ,haklısın amma, ŞU ANDA YAPILACAK İŞ kötünün iyisine razı olmak maalesef... Ancak ümitsiz olma. KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN GELİR ,HESAP DÖNER... Yani AKPKK ya mecbur değiliz..Demokrasi denen sistem " az kötüyü " seçme esasına dayanıyor galiba....HER GECENİN BİR SABAHI OLUR... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

_BİR GÖREVLİ_

BUNLAR AKP YI ZORA SOKMAK İCİN YAPILAN SHOWLAR ..TOPLASAN 50 KISI HEPSİDE 15 -18 YAS GRUBU COCUKLAR..HA ONLAR YÜRÜDÜ HEMENDE ORADA DEVLET KURDULAR ÖYLEMİ..BASİT DÜSÜNCELİ İNSANLARIN YORUMLARINA GÜLÜYORUM..NAPSIN KARSIDA BEKLEYIP BU OYUNA GELMIS OLAN COCUKLARI VURSUNMU TEK TEK..SONRADA DEVLET COCOUKLARI ÖLDÜRDÜ DESİNLER DİMİ.BU COCUK GRUPLARI ORADA SADECE DEVLETCİLİK OYNUYORLAR ..KENDILERINI AVUTMAK ICIN..DEVLET HERYERDE VAR ..NEYMİS DE DEVLET YOKMUŞMUŞ İNSANLARI ALDATMAYIN BU SİTELERDEN..

nasrallah karib

Pkk nin asayiş birimlerini milletten gizlemek için mi IZMIR OPERASYON YAPTINIZ.. VICDANSIZLAR..

vatandaş

artık akp ye oy yok

vatandaş

artık akp ye oy yok

Şenel KILIÇ

BUNA NASIL YORUM YAPALIM ? RESMEN DEVLETİN REZİLLİĞİ. BİTİŞİNİN GÖSTERGESİ. SOKAKLARI BİR AVUÇ ÇAPULCUYA BIRAKTI DEVLET. YAZIKLAR OLSUN.

bozkurt gökce

Kan isterdiniz canlardan bitmedi inadïnız Oğuz size yar olmadï budiz idiadınız ulan senelerce buvatannïn ekmeğini yediniz suyunuzu keseceğiz dağlardaki gøllerden bu hesap sorulacak pkk lï itlerden

ibilgili

YETKİLİLER NE OLUYOR BU KADARDA OLMAZ.

Mustafa

Bu it sürüsüne hedef gözetmeksizin ateş açma yetkisi verilecek ve bunları savunan kim olursa olsun içeri ömür boyu tıkılacak.Kanı bozuklar.

mertmert

Hayret ya şunlara bak..

ANTİ SOYSUZ

AKP-PKK HÜKÜMETİ DOĞRU DA, BU ÜLKEYİ YÖNETECEK MUHALEFET PARTİSİ VAR MI? YOK TABİİ. HEPSİ BASİRETSİZ, KABİLİYETSİZ, CİBİLİYETSİZ KADROLAR. YANİ BU ÜLKE ŞU AN SAHİPSİZZZZZZ!...

goralı

SİZDEN ALA ÇETEMİ VAR

ANTİ SOYSUZ

İŞTE DEVLET, İŞTE İKTİDAR, İŞTE VATAN. EVLERE ŞENLİK, TRAJİ KOMİK BİR DURUM.

Bozkurt

İt sürüleri...

coni

size son dakîka bir haber kobanê nin helince koyû çetelerden temizlendi

goralı

çözülme ve bölünme süreci olduğu doğrudur.PKK ve Kürtler çözülecek ve bölünecek.Müslüman ve devlete bağlı kürtler ile Zerdüşt isyancı Kürtler olarak. Az kaldı kendi iç savaşlarını yaşasınlar sonra imha başlayacak.Ya adam olacaklar Ya toprak.Devletin işlediği politika çok akıllıca .AYRICA GÖRÜNTÜLERDE SİLAH DA GÖREMEDİK .HABER BAŞLIĞIN DA ALGI OPERASYONU VAR.

ironi

bu pkk lılar çok sevimli ya.cemaat mi? ha onlar vatan haini silahlı terör örgütü.

La şey

Kedidir kadi.Üç maymunu oynamaya devam.Allah ülkemin sonunu hayr etsin.