BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,60

O nasıl çığlık Hanımefendi?

İstanbul Fatih'te aracını ehliyetsiz kullanan bir kadın trafik ekiplerinin uygulamasına takılıyor. Sorun sadece ehliyetsiz olması değil.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 97 Adet Yorum
Misafir

İktidardakiler siyaset için artık okul çağındaki minnacık çocukları da malzeme olarak kullanıyorlar ve de sizin bunlara hiç bir lafınız olmayacak biliyorum...Organize edilmiş sahnelenen oyunlara bakınız...Önce ortaokullu bir öğrenci diyor ki "vali beni cuma namazına götürsün!" Ertesi gün camiden yayın var ve kameralar kayıtta! Şimdi de yine bir küçük öğrenci yaş günümü belediye başkanı kutlasın demiş ki hooop ertesi gün belediye başkanı elinde pasta sınıfta... Bu mudur yani? Neyse. Tek bir sözüm var...Allah bu millete oy sandığı başında düşünme ve sorgulamayı nasip etsin!Kim gerçek dindar kim değil diye!

Kemal

n'oldu sıkıp duruyordunuz Süleyman Bey ? Kadın hiçbir ekisiği olmadığını ve ehliyetin kenarı kırık diye saatlerce bekletildiğini açıkladı. özür dileyecek misiniz ? Türbanlı olsaydı böyle saldırır mıydınız acaba ?

TAM BANA GÖRE

BENDE ARAMABA TAM BÖYLE BİR KORNA ARIYORDUM İŞTE..

Erol Baron

Yorum makaleye uymayacak ama bir soru sormak istiyorum..... Sorum mu, ben bir yerli oto almak istiyorum, nerede bulabilirim acaba?.....Seçimden seçime duyduğumuz bu yerli otoyu hemen bulamazsam param Almanya'ya doğru yola çıkmak için sabırsızlanıyor.

Gakkoş

Ha, tamamen işsiz bırakılsın demiyorum. Eğitim verme yeterliliğini yitirmişse, İstanbul Havaalanı'na kuş kaçırtan çığırtkan olarak iş verilsin. Yazının sonu muhteşem olmuş.

FİKRET

bu kadın acilen meslekten men edilmelidir.

Hakan

Ekonomiden bahset, işsizlikten bahset Süleyman bey. Bunların çözümünden hükümetin planlarından bahset... Hey yavrum hey.Hiç bunlardan bahsetmiyorsun...

Misafir

Sadece kısa bir görüntüye bakarak kesin hüküm vermeyi doğru bulmuyorum. O bayan bir akademisyen ve o polisin görüntüyü çekip bir ay sonra sosyal medya ya vermesi onun art niyetli olduğunu gösteriyor. Polis dürüst ve namuslu ise bütün kontrollerini yayınlar bu sözüm sadece çekim yapan ve bir bayanı zor durumda bırakarak ona ehliyetsiz diye iftira atan ve mobbing uygulayan o polis içindir.

kerem altuntaş

psikolojik deli bu be.tedavi görmesi şart.

Misafir

bugün arkadasin biri aciklama yapti..Kadinin ehliyeti varmis(kirik).. Olay bir ay önce olmus.. Kadin bir ögretim görevlisi..

Misafir

Neymiş doğrular? Doğrular subsektiftir. Kişiye göre değişir. Kime göre doğru? Bırakın bu işleri.

hazar

Herkese eşit mesafe... Cezaların olması gayet güzel. Etrafımda kim varsa dikkat etmeye başladı. Demek ki disipline olacak. Drift yapamcayaklar makas atamayacaklar herkes emniyet kemerini takıyor telefonla konuşmuor demek ki gerekliymiş

Misafir

devletle milletin arası cezalarla iyice açıldı. Bugün o akademisyen çıldırır yarın onun öğrencileri derken bir bakmışsın sokaklar çıldıranlarla dolu.

Ali Kuşat

Bu sefer de kuşlara yazık olmaz mı?

AH MEDYA

ANLA ANLA... EĞİTİMCİLERDE İYİ YETİŞTİRİLİYOR!?.. SAVUNDUĞUNUZ DİNDAR NESİL VARDI YA, LAFTA KALDI... İŞTE EĞİTİMDE ÖYLE LAFTA GİBİ... AMAN MEDYACILARA KALMASIN DA..

Misafir

Hemen atlamışsın habere gerçekleri araştırmadan

Misafir

ne tek tarafı.akademisyen olduğunu zanneden biri nin böylemi dvranması lazım.

Misafir

doğruları yazmaya kıdemmi lazım.

Misafir

Senin kidemin yeter mi akademisyene saldirmaya???

aykan

Ehliyet yok , emniyet kemeri yok, telefon ile konuşuyor tamamen suçlu . Ama sorun sadece yanına almayı unuttuğu ehliyet ise TC yazılı olan kimlikten polis arkadaşlar baksınlar sisteme ehliyet kaydı varmı yokmu bulsunlar. (aynı konu ruhsat içinde geçerli bak tc ye aracın sahibi olup olmadığını gör, teknoloji çağında neden ilkel işler ile ilgileniliyor.)

Misafir

Bi ara anlatırım

Misafir

Aşağıdaki şarkının sözleri kadın hakları diye diye bunun gibi kadınları zıvanadan çıkaranlara gelsin Zafer senin zaferin Eser senin eserin Sevin ey zalim sevin Bak bir erkek ağlıyor. Geceden ta sabaha Resmine (videoya) baka baka Hayatında ilk defa Bak bir erkek ağlıyor.

Misafir

İNTERNET HABERİN HABERİ devamı da var okursun. ÇOK BASİT YAZI YAZIYORSUN SAYIN ÖZIŞIK. Ama FARABİLER çokken devam et uazmaya. -"Üniversitede gerçekleşen önemli bir toplantıya yetişmek üzere aracımı sürüyordum, bu esnada trafik polisi durmamı istedi. Ehliyet ve ruhsatı kendilerine verdiğimde ehliyetimin kırık olduğunu öne sürerek bu ehliyeti kabul etmeyeceklerini bildirdiler.

Hüseyin Özkaya

Komedyen falan olmalıydın Süleyman! Olay içeriğini bilmeden, bilgisizce yazmışsın.

Misafir

Olay ferdi bir olay. Yazık bu yazıya. Sen mesela DEMİRÖREN medyasının AKŞENER'in GRUP toplantılarını neden yayınlamadığını yaz. DEMOKRASİ AYIBI.