BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36

O anı ilelebet hatırlayın ve asla unutmayın!

Başımızda gemileri yakan ve kesin zafere inanan bir adam var! Arkamızda düşman gibi bir deniz, karşımızda deniz gibi düşman var.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

Erdoğan Din Şurası’ndaki konuşmasında açıkça itiraf etti… “Şahsen ben de yardımcı oldum” dedi. Eğer savcı varsa memlekette… “FETÖ” dedikleri Fethullahî tarikatına dair başlatılan soruşturmaların bir numaralı sanığı aslında Tayyip Erdoğan olmalı. Çünkü ortada açık ve net bir itiraf var!

ABD de yalvaranlar çark etti.

fetöcü ve tarikatcı sizlersiniz hala kafanız basmadığı için, açtığınız imam hatiplerde bile bunu körüklüyorsunuz,fetönün siyasi ayağıda sizsiniz ABD ye gidip el öpen yalvaranda sizlerdendir , yuh ki size ne yuh

Misafir

like/dislike sayısının fazlalığı; yorumu okudu,anladı anlamına gelmez...

rabia

şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz teşekkürlerimizi bir borç bilir minnetlerimizi sunarız...ONLAR OLMASAYDI BUGÜN BELKİDE TÜRKİYE DÜNYA DEVLETLERİ ARASINDA PAYLAŞILMIŞ BİR ANKARAMIZ KALMIŞ OLACAKTI [ ORASINIDA FETÖ HAİNİ SAHİPLENECEKTİ]...gazilerimiz alicenap türk milletinehaklarını helal etsinler, ALLAH onlardan ve şehitlerimizden razı olsun...amiinnn.

Misafir

Türkiye'nin yarısına yakını hilafet istiyor!... 20 Temmuz OHAL rejimi.... KHK'ler buna buna gidiyorlar!..15 Temmuz hikayesi ile Sosyal demokratlar , Kemalistler, ideolojik tercihini salt laiklik üstüne kuranlara Hilafet ilanına kadar devam edecek gibi!....

rabia

birkaç gün evvel uyanış filminin fagmanında bir erdoğan ailesinin öldürülme fotoğrafını görünce beynimden vurulmuşa döndüm ne cüretle böyle bir filim yapıldığını vede yapımcısının araştırılmasını direk erdoğanımdan istemiştim...daha 3 gün geçmeden adamın fetö uşağı olduğu anlaşılmış bugün gözaltına alınmış...teşekkürler savcılarıma.

seyfo

15 temmuz hiçbir darbeye benzemeyen namertlerin vatanımıza yaptığı kalleşçe bir olaydı...ogece aniden patlak veren kalkışmada ALLAHIMIN izniyle cumhurbaşkanımızın ÖLÜMÜNE diye vatanımızı kurtarmaya çağıran sözü darbe nedir bilmeyen gençlerimizin kalbinde gizli olan vatan ve bayrak aşkını bir bomba gibi patlatmış ve sokağa koşturmuştur elhamdülillah...vede ALLAHc.c birdaha ülkemizin başına böyle bir felaket vermesin...amiinnn.

gencoglu

misafir römuzunun arkasına saklanan teröröristler vetannn heinleri bakıyorum ağızlarından kirli haibnlik kokan selyalar akıtarak saldırıya geçmişler siyasiler yoktu diyenler meclise baksın meydanlara baksın havaalanlarına baksın siyasiler özellikle akparti ve MHP liler meydanlardaydı iftiracı terörörrööristler ama sizler bankamatik kuyruğunda markety kuyruğunda benzin istasyonlarındaydınız sizler kaçma planları yapıyor sizler darbeye alkış tutuyordunuz sizler evinizin balkonlarında darbecileri elleriniz çatlarcasına alkışlıyordunuz bunları asla unutmayacağız Türkiye'de 2 darbe 4 darbe girişimi oldu hepsinde bütün siyasiler özellikle chpkkkkkkkk lılar sahipleri coninleerin kucağınnna kaçtılar dünyanın hiç bir yerinde darbe karşı durulmadı Türk milletinin yaptığı büyük bir şanlı direniştir Reis dik durmasaydı başbakan demirel gibi şapkasını alıp gitseydi devlet bey şapkasını alıp gitseydi şimdi suriyeden beter olurduk BUNLARI ASLA UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

gencoglu

yorumları okudukça midem bulanıyor iğğğreniyoruım sizler hangi tür mahlukatsınız nasıl mahluklarsınız bu yorujmlar nedir sizin kanınızda şeytan cirit atıyor besbelli sizler asla insan olamazsınız sizin gibi esefele safilin mehluk dünya üzerinde yaratılmamıştır siz hangi ara kimler için bukadar çığırınızdan çıktınız Allahın lanet gazabı helakı üzerinize olsun chpkkk=feto=hpkk lı vetan heini terörrööristler

Misafir

yazıda bir tutarsızlık var ama bulamadım, gemi kısmı ile ilgili galiba!

vatan vatan

Tamamen tutarsız,iktidara yanlamaya yönelik,kendi içierisinde çelişen,hamaset ve ajitasyon içeren klasik,yandaş Özışık yazılarından biri.Ulufeyi hak etmiştir ama.

Misafir

15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direnirken öldürülenler adına herkesin hakikati öğrenme hakkı var. O halde darbe girişimine ilişkin cevapları hâlâ karanlıkta olan bazı sorular soralım...* İhbarcı Binbaşı H.A, 15 Temmuz günü saat 14.45’te MİT’e gelerek teşkilata baskın yapılacağını söylemesine rağmen darbe neden engellenemedi? *Hakan Fidan, Genekurmay Karargâhı’ndaki toplantıdan 20.31’de ayrıldıktan sonra rutin programını bozmadı. Fidan, Ankara Çankaya’da, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Suriyeli muhalif liderlerden Muaz el- Hatib ile yemeğe gitti. Kendisinin hedefte olduğu bir baskının ihbarı da yapılmış olmasına rağmen Fidan’ın yemeğe gitmesi nasıl açıklanabilir? * MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı neden bilgilendirmedi?* CB , darbe girişimini ne zaman öğrendiğine dair neden 5 farklı açıklama yaptı?

misafir.

Vermişsin gazı gene Süleyman. Sen nederdeydin o gece ? Yataktamı, Sokaktamı.? Masa başında süslü kelimelerle kahramanlık olmaz. Kimin kahraman, kimin hain yada korkak olduğu cephede ortaya çıkar. Yalakalığın tavan yapmış, birilerinin üzerinden pirim kapmaya çalışıyorsun.

CEVABINIZI YAZIN SAYIN YAZAR

"...Evet Binbaşı böyle söylüyor: – Çok kan akacak, dendi. – Bu bir darbe olabilir. Bu bilgi MİT’e ulaştığında saat henüz 14.30. Yani gün ortası. Şimdi bundan sonra ne yaparsınız artık? MİT’in, Genelkurmay’ın “Evet bir darbe girişimi ile karşı karşıyayız” kanaatine ulaştığı, daha ötede Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın bu kanaate ulaştığı saat hangi saattir? Sayın Cumhurbaşkanı “Darbeyi eniştemden öğrendim” demişti. Başbakan MİT’in kendisini aramamasından yakındı. N’oldu o arada? Bir iletişimsizlik mi oldu, MİT- Genelkurmay arasında bir algılama zaafı mı oldu, ne oldu? ..."

Misafir

insan iki satır afişler üzerine yazar..nedir onlar! hangi mesajlar veriliyor? " Hamaseti,siyaseti bırakıp Türk Bayrağı değiştirilemez" ne bu yapılanlar diye yazın ki ilelebet hatırlansın ve asla unutulmazlar arasına girsin satırlarınız.

emir aslan

Millet,gerçek yüzünüzü görüyor,neler olduğunu görüyor,Sen ve Reis'in bugünlerde iyice asabileştiniz.ve gün gelecek gerçekler ortaya çıkınca,sığınacak bir dalınız bile olmayacak.

Misafir

PKK’ya karşı amansız bir mücadele veren askerimizi zelil durumda sembolize eden afişler yapacağına... Kutsal topraklara gider gibi Pensilvanya’ya giden milletvekillerinin afişini yap...

Misafir

"...15 Temmuz bir darbe girişimine karşı halkın ve siyaset kurumunun cesaretle direndiği bir büyük önemli tarihtir. Ancak ne yazık ki, iktidar her şeyde olduğu gibi. 15 Temmuz’u da ikiye ayırmıştır. 15 Temmuz üzerinden de bir ötekileştirme kampanyası yürütmektedir. İki 15 Temmuz var. Biri halkın diğeri sarayın. Halkın 15 Temmuz’unda demokrasi, sarayın, 15 Temmuz’unda darbe var. sarayın, 15 Temmuz’u darbeciliğin adıdır. Bir yıl geçmesine rağmen darbenin siyasi ayağı hala ortaya çıkartılamadı..."

mehmet

Endülüs'e saldırmak ve Müslümanlığı yaymak uğruna insanları kılıçtan geçirmek İslamiyetin neresinde var. Düşman diye görünen insanların sana karşı saldırma tehlikesi yok, onca yol Hiristiyan oldukları için aşılıyor, hiristiyan oldukları için düşman görünüyor.İlim ve çağdaşlığın gerisinde kalan islamiyet bu güm sıkıntılar çekmektedir. Orta doğuda yaşanan olaylar Endülüs ile kıyaslanınca din yaymanın yanlışlığını gözler önüne seriyor. Bu gün biz müslümanarın bedduası Endülüstekiler içinde geçerliydi. Sırf Hiristiyan diye Düşman ilan etmek ve saldırmak insanlığın tüm dinlerinden gelen bir yanlışlıktır. Bu gün bir din yaymak istiyorsan, dinin ile birlikte toplumun refah ve çağdaşlık düzeyi artacak ki insanlar için çekici olsun.

Herkes ne yaptı o gece belli:

MİT’in bildiği ve dış makamları bilgilendirdiği Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın öngörülen bu darbe başladıktan sonra Cumhurbaşkanı’nın “darbeyi eniştemden öğrendim” demesi Başbakan’ın “eşten dosttan öğrendim” demesi ve sanki hiç bilmedikleri ve beklemedikleri şok edici bir gelişmeyle karşılaşmış gibi davranmaları, kendilerine sormaları gereken soruları sormadan başkalarına "tanka niye çıkmadın,neredeydin vb." sormalar anlaşılamamaktadır.( Sayın KK ile gelen Sn. H.Yazıcı tankların arasından yürüyerek geçmemiş (ve neden çıkmamış tank üzerine) sayın Başbakan Tünelde Emniyete alınmamış, sn Gökçek Gecekonduda olduğu saptanmamış vd. gibi)

Misafir

Süleyman hangi alanda nöbet tutacaksan buradan belirtte bende yanına geleyim

Misafir

Zerrin Göüngr'e protesto şoku Cumhurbaşkanı Erdoğan’la çay toplamasıyla tepki çeken Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, seçimde 120 üyeden 49’unun oyunu alamadı. 23 üye boş oyla örtülü protesto eylemi yaptı.

şehitler ölmez 3:

Kanlı darbe girişimi sonrası düzenlenen Savcılık iddianamelerinin incelenmesinden Cemaatin darbe hazırlıklarına 2015 son aylarından itibaren başladığı anlaşılmaktadır...Buna karşın, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın öngörülen bu darbe başladıktan sonra Cumhurbaşkanı’nın “darbeyi eniştemden öğrendim” demesi Başbakan’ın “eşten dosttan öğrendim” demesi ve sanki hiç bilmedikleri ve beklemedikleri şok edici bir gelişmeyle karşılaşmış gibi davranmaları anlaşılamamaktadır. Özel Kuvvetler Komutanı Korg. Zekai Aksakallı’nın Ankara’da görülen darbe davasının duruşmasında dile getirdiği “TSK’da kriz ve olağanüstü durumlarda ilk haber alınır alınmaz tedbir olarak ‘personel kışlayı terk etmesin’ emri verilir. Birlik komutanları kışlalarında, mesaiye devam edilir. Her zaman uygulanan bu temel ve basit kural 15 Temmuz’da ilk haber alındığı zaman uygulanmamıştır. Uygulansaydı darbe girişimi baştan açığa çıkardı” şeklindeki ifadesi dikkate değer değilmi sayın yazar? Bunlara neden, niçin değinmiyorsunuz?

şehitler ölmez 2:

15 Temmuz darbe girişiminden aylar önce yazılan yazılardan darbe girişiminin bilindiği hatta bu girişimin hazırlık sürecinin takip edildiği anlaşılmaktadır. Bu konuda en açık kanıt darbeden 4 ay önce Fuat Uğur’un Türkiye Gazetesinde 24 Mart 2016, 2 Nisan 2016 ve 21 Nisan 2016 tarihlerinde yazdığı üç yazısıdır. Fuat Uğur’un yazılarında kamuoyuyla paylaştığı bilgiler 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve sonrasında aynen gerçekleşmiştir... Fuat Uğur ve benzeri yazarların darbeden aylar öncesi paylaştığı bu yazılar MİT için açık istihbarat kaynağı olup, Fuat Uğur’un bildiklerini MİT’in bilmiyor olması düşünülemez...

şehitler ölmez 1 :

Şehit ve gaziler ayrım yapılmaksızın hepimizindir... Üzerlerinden siyaset yapılmaz, yazı da yazıl(a)maz. Onlara dua edilir, minnet duyulur ancak. BAŞTA TC.NİN KURUCUSU M.K.ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ.TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN.(BU NEVİ DUALARIMIZ NEDEN UNUTTURULDU? Ve ŞEHİTLER ARASINDA AYRIM YAPMAK NEDEN!) Bu arada darbe; öngörülen, engellenemeyen ve sonuçları kullanılan kuvvetli emarelere sahipse demokrasilerde siyasi tartışması yapılması kaçınılmazdır... CHP’nin “ KONTROLLÜ DARBE“ söylemi bu anlamdadır.