BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,51

Nurettin Canikli seçime bir hafta kala resti çekti!

Giresun milletvekili adayı Nurettin Canikli, CHP ve koalisyon hakkında çarpıcı bir iddida bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 65 Adet Yorum
ÖLÜMÜNE MHP

canikçi; MHP nin sunduğu dört şartın hangisi size ters geldi. hırsızlığa devam mı edeceksiniz yoksa vatanı bölmeyemi uğraşıyorsunuz veya kürtlere açılım yaparak özerk kürdistanı kurmaya mı çalışıyorsunuz hangisi bir açıklama yaparsanız seviniriz.

aferin

13 yıldır neler yaptıysanız artık yüzünüzde nurda kalmadı

ymen

böyle bir koalisyonda her gün dosyalar açıldı mı korkusuyla uyanacak birileri olduğu için KU-RA-MAZ-SINIZ...

GERÇEKÇİ OLMAK GEREK

Hırsızlıklar ve yolsuzluklar araştırılmasın diye koalisyon kurmak istemiyorlar Tek başına olalım herşeyi biz bilelim..seçime bir hafta kaldı hala niye seçim yapılıyor anlamış değilim..

Misafir

1999 da kayıtsız şartsız eli katiller denmesine istinaden DSP(CHP) ile koalisyon yapan DB ve Ekibi Apoyu şartlı alıp apo için idamı kaldıranlar şimdide kayıtsız şartsız Apo için idamı kaldırırlar kim PKK yanlısı ve PKK hizmetçisi elbette MHP demiyorum DB ve ekibidir

süleyman

Ben bu habere bir hafta önce yorum yazmıştım işinize gelmeyen muhalif düşünen yorumları pek yayınlamıyorsunuz harhalde.

CHP zaten HDP PKK PYD ile Ortaklık Kurdu

HDP meydanlarda APO ya ÖZGÜRLÜK, KCK ya ÖZERKLİK diye bağrışıp, ERMENİ TASARISINI TANIYORUZ diye haykırırken CHP liler de onlara çalıştı. BARIŞ Yalanıyla PKK ya ÇALIŞTILAR. PKK PYD ye sustular.22 Haziranda Seçim sonuçları, HDP’ye giden CHP oyları ve Meclis Başkanı adayı gibi konuların tartışıldığı CHP NİN KAPALI GRUP TOPLANTISINDA CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik’in ayağa kalkarak “BEN VE ÇEVREMDEKİLER DE HDP'YE OY VERDİK” diye konuştu. Bakınız bir CHP Genel Başkan Yardımcısı İtiraf ediyor ve CHP lilerin HDP ye PKK ya destek verdiğini söylüyor. Her şey ortada.

Misafir

Onlar hem muslumanim diyecek hemde calacak...Hem makara kakara yapacak....O yuzden dini karistiriyorlarki millet anlamasin...

mert

MHP dort sart diyor niye kaciyorsunuz..1 sart hirsizliklar vel yolsuzluklar sorusturulacak..Bundan neden kaciyorsunuz...

Misafir

'Çok kayıp veririz' diye operasyon yapmayan iki komutan tutuklandı Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli bir bölük askere 12 Ekim gecesi açılan taciz ateşinin ardından ateş açılan bölgeye operasyon düzenlenmesi emrine karşı çıkan iki subay tutuklandı.

kim

Kimin Bakanı 700 bin tl lik saat takıyor

kim

Kimin Döneminde AKP'ye oy vermeyenlere kafir dendi

kim

Kimin Döneminde kamu ihale kanunu 160 kere değişti

kim

Kimin Hükümet'inde MEB sınav sistemi 12 yılda 5 kere değişti

kim

Neden bahşişi bilmem kimlere önden verenlere hayırsever dedinizmi diye sordunuzmu beyim

kim

Neden kupon araziye ahireti değiştiniz diye sordunuzmu beyim

kim

Kim Sayıştay raporları gelirse halimiz duman olur diye sordunuzmu beyim

Ayşe

Sayın Bakanım, Apo'nun terörist olmadığını söyleyen milletvekili ile ilgili neden bir söz söylemiyorsunuz.

Misafir

AKP'de Panik var!......................Seçim 8 gün içinde yapılacak, ama ne bir coşku, ne devasa mitingler... Etrafta bir sükûnet, bir hareketsizlik... Sanki sokaklar ve meydanlar normalden de daha tenhaymış gibi.

CHP den Allah Korusun

1992 DE KOZLUDA MADEN OCAĞI GÖÇÜĞÜNDE 263 insanın ölümlerinden hükümette olan SHP li solcular sorumlu. 1992 DE SİVAS- BAŞBAĞLAR KATLİAMINDA hükümette SHP vardı. 1993 BİNGÖLDE 33 ASKER ŞEHİT EDİLDİĞİNDE DE hükümet ortağı Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü Başkanlığındaki SHP idi. 1995 DE GAZİ OLAYLARINDA CHP Baykal ile hükümet ortağı idi. 1999 DA MAVİ ÇARŞI KATLİAMINDA (DSP MHP olarak) hükümette ülkücülerle ortaktı. DSP ve MHP li hükümetinde yine 2000 yılında MAHKUM İSYANLARINI BASTIRMAK için CEZAEVLERİNE DOZERLE girildi ve insanları öldürdüler, adına da HAYATA DÖNÜŞ OPERASYONU dediler AMA KATLİAM YAPTILAR. CHP ve DSP ne zaman İktidar olsa Türkiyede FELAKETLER ve KAOSLAR Hortluyor.

Ayşe

Sayın Bakanım bizi kandırıyorsunuz. Sözleriniz CHP'ye alerjisi olan seçmeni etkileme cümleleridir. CHP ile koalisyon yapacaksınız.

ali veli

tabiki kuramaz onların ortağı osloda ve dolmabahçede vardı

DSP ye Şart yok AKP ye Şart çok

Zamanında DSP li Ecevitle ŞARTSIZ ortaklık kuran D Bahçeli AKP ye 4 Şart sunuyordu.MHP lideri DEVLET BAHÇELİ PKK'ya değil, Cumhurbaşkanına saldırıyor ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na, ”CUMHURBAŞKANI YA SESİNİ KESMELİ YA DA ÇEKİP GİTMELİDİR” diyebiliyor. Erdoğan düşmanlığı gözünüzü bürüdüğü için açıklamanızda PKK'yı kınayan tek bir satır yok.HDP PKK lı SELAHATTİN DEMİRTAŞA laf edilmiyor Ama Cumhurbaşkanı'na saldırıyorlar.

PKK lı CHP nin Tiyatrolarını İzledik

7 Haziran seçimlerinden sonra CHP'den istifa eden Vekil Özkes eski partisine yönelik ağır ithamlarda bulundu. Özkes, "CHP, HDP'NİN BARAJI AŞMASINDA BAŞ AKTÖRDÜ. AK PARTİ İLE KOALİSYONU HİÇ İSMEDİLER. GÖRÜŞMELER CHP TİYATROSUYDU. Kutlu Doğum Haftası'nda toplu mesaj göndermeme tepkiler gelince, CHP bende o anda bitti" dedi.

PKK Doktor Öldürürken CHP PKK yı Savunuyor

CHP lilerin Ortak hareket ettiği İkiyüzlü Hain HDP ye bakın.SELAHATTİN DEMİRTAŞ, DOKTOR ÖLDÜRÜLMESİNİ KINARKEN DOKTORU KATLEDENLERE 'PKK' DİYEMEDİ. Eşbaşkanı Yüksekdağ ise terörist evine taziye ziyaretine gitti. Yüksekdağ, Van'da başarılı operasyonla öldürülen PKK'lı Kevser Eltürk'ün ailesini ziyaret etti. Ekin Wan kod adlı teröristin ailesine başsağlığı dileyen Yüksekdağ, "Ekin Wan ve yoldaşları asla başımızı eğmediler. Onların (PKK lıların) şahadetleri bizi güçlü tutuyor.dedi.Bunları oy vererek destekleyen CHP liler de HDP ye PKK ya laf etmiyor.