BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92

Numan Kurtulmuş'un anlatırken sesi titredi!

Vatan gazetesi yazarı Murat Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Almanya'da yaşadıklarını bugünkü köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
ELİF VEHAPOĞLU

siz kendinizi görüyosunuz onlarda.

salyalilar

hepsi mi yalanci bunlarin ya? bir tane bile guven veren akp'li olmaz mi?

adil

Bakan Şimşek; "Asgari Ücreti 1.500 TL'ye çıkarmak işçiye büyük zulümdür". Inanilmaz! Yorum yapamiyorum!

veysel

Almanya, Hamburg'da egitmen olarak calisiyorum. Boyle bir durumda, o egitmen kesin isten atilir ve cezalandirilir. Yalan konusmak bunlarda huy olmus. Yazik.

aaaaa

sizler ancak kendi çocuklarınız düşünür ve kurtarırsınız

Galip POZ

Sayın Kurtulmuş işte o yüzden Millet içerde ve dışarda etkili bir hükümet arıyor.

ibrahim

flaş flaş flaş seçim yaklaşıyor. duygu sömürgeciliği başlıyor. ağlamayana oy yok

gerçek bu

sayın kurtulmuş... ne olur müslümanlık ve türklük hakkında konuşmayın...siz bu kavramlardan oldukça uzaklaştınız çünkü...siz şan,şöhret,para ve makam kazanımlarınıza devam ededurun...nasılsa size ölüm ve mahkeme-i kübra yok!

gerçek

Suriyedeki iç savaşa işidci elkaideci taşıyarak ölümüne tecavüz edilmesine anasız babasız kalmasına nedenn olduğunuz çocuklar asıl gelsin gözünüzün önüne o işidcilerin çatılardan attığı devlet memurlarının çocukları gelsin gözlerinizin önüne o her trafik ışığında dilenen dil bilmeyen yol bilmeyen zavallı suriyeli çocuklar gelsin gözlerinizin önüne hala milllete duygu sömürüsü yapmayın insan olun

ilhan

Ağla ağla... seçim yaklaşıyor.... bu AKP lileri nedense seçime doğru bir HÜZÜN kaplıyor... hemen ağlaşmaya başlıyorlar... bir mağdur edebiyatı, bir rol kesmeler falan. o biçim..

yiyit

sizde türkiyede mahsum insanlara eziyet ediyorsunuz ey akp ve destekçileri sizden olmayan nice aileyi mağdur etiniz kendinizi merhametli göstermeye kalkmayın

poyraz

Tabi ondan dolayı AB ile iyi niyetli ilişkileri kestiniz.Sen söylenme makamı değilsin sen icraat makamısın..Tavsiye makamı değilsin eylem makamısın.Gereken ne ise sen yapacaksın millet bunun gereğini yap diye yetkiyi sana verdi.Sen niye derleşiyosn Numan kime neyi anlatıyosun.o çocuğu dinleyen herkes sarılır derdini dinler sen o yaraları sarmakla yükümlüsün.

kara

Bunlar çıkar ancak sızlanırlar baska bildiği yok. Bosuna anlatma böyle yapmışlar deme çözüm üretin. Sanki bunlar millet biz idareci çıkmış utanmadan anlatıyor aglanacak halimize yazık müslüman dert yanmaz koparir alır. Nerde o sizde yürek cep doldurma derdinizden başka neyiniz var ha boş insanlar anca laf var

Efekolu

Bu millette merhamet diye bir kavram yok ki anlasınlar.Allah CC yar yardımcısı olsun inş.

vatandaş

bunlar yalan ve takiyede sınırlarıda aştılar siz kendi evlatlarınıza yaptıgınızdan utanın o bile yeter

ayse

BÖYLE BINLERCE COCUGUMUZ VAR MAALESEF,DAHA SONRA O COCUKLARIMIZ SOKAGA DÜSÜP UYUSTURUCu ISI YAPIYORLAR.HIC SAHIP CIKAN YOK!

hakan

harun ...karun...

hüsnü

numan bey biraz da ışid hakkında konuşsanıza..

rüstem

türkiyedeki çocuklara da biraz üzülün.ne çocuklar var.anlatsam günlerce ağlarsınız.

AFYONLU

Numan bey AKP ye geçince sende ağlayanlar sınıfına katıldın ama ağlamayı beceremiyon ustandan kurs al şimdimi aklına geldi nerdeydin tam seçim zamanımı gündeme getiriyorsun ağlamayı becer ki bir oy fazla alasınız.

Ahmet kaya

AKP ve Tayyip Bey hakkında söylediği ağır,hakaretamiz sözleri aklına gelince ne yapıyor acaba? O zaman da yüzü kızarıyor mu ki?

okuryazar

Orda kafasını klozete sokuyorlarda burda ne yapıyorlar Nurman Kurtuluşa sormuşlar mı acaba

sami nebioğlu

Sayın bakanım gereğini yapsaydınız Almanyayı ayağa kaldırsaydınız.Basın toplantısı yapıp söylenmesi gerekenleri söyleyip ilgililer hakkında suç duyrusunda bulunsaydınız.Oradaki görevliler ne yapıyor yoksa almanca bilmedikleri için kamuoyunda teki oluşturamıyormu

  • 1