BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14

Numan Kurtulmuş'tan kaset açıklaması

Numan Kurtulmuş'a seks montajlı tuzak kuruldu. Kurtulmuş'un seks kaseti var diye servis edildi. Numan Kurtulmuş açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 116 Adet Yorum
misafir

Başka kim yapacakmış kardeş. Bugünlerde kim kimle uğraşmaktadır. Bu 17 Aralık operasyonlarının da siyaset mühendisliği olduğunu ispat etmektedir. Yine seçimlere kadar daha pek çok rezilliklerin ve belden aşağı vurmaların olacağını göstermektedir.

mahmut demirkollu

sn numan beye uyduruk sahte kaset yapanlar ,başbakanın hakaretini hakediyorlar.Numan bey veya tayip bey,baykal gibi kırık işlerle ilgilenmez.hükumete iftira ve çamur atmak=akp ye puan kazandırmaktır.Çamurcülar artık çamurunuzu yüzünüze çalın vede utanın.

izzet beka

peki bu fotomontaji cemaatin yaptigi nerden belli

berdnan duman

hepsi şeytan üçgenin oyunu

YORUMCU

SUBAY EŞLERİNİN GÖRÜNTÜLERİ MONTAJLA İNTERNETTE YAYINLANDI…SUBAYLAR KENDİLERİNİ ÜNÜFORMALARI İLE ASTI…KILINIZ KIPIRDAMADI O GÜNLERDE…YAPTIĞINIZ İŞLERİN YIKTIĞINIZ YUVALARIN VEBALİNİ TEK ,TEK ÖDEYECEKSİNİZ…ALLAH YANINIZA BIRAKMAYACAK

İBRAHİM ELMACI

BU KADARINA PES BU İNSAN BUNU HİÇ BİR ZAMAN HAK EDECEK BİR ŞEY YAPMAZ YUH ARTIK EDEP YAHU.. HİÇ Mİ ALLAH KORKUNUZ KALMADI

Kime Ne Bana Ne

Kendine güvenin yok mu arkadaş. Yapmışsan yaptım dersin. Yapmadıysan yapmadım dersin. Hem yaptıysan da yapmadıysan da kime ne bize ne ona ne bana ne?

habipakbaba

seçim sürecindeyiz her şey mübah sanıyolar çirkefliklerini bulaştıracak yer arıyolar size dik durmak yakışır her kez her şeyin farkında merak etmeyin numan bey sizin değil kendilerinin kasetidir o aynaya baksın kendi kasetini izlesinler türk halkı sizinle saygılarla

arz

Ne gereksiz bir yorum cemaatin o kadar cok isi milletin yatakodasi muhabbetini cekip nette yayinlayacak vakti o kadar zamanimiz olsa evimiz temizler yemek yapar avm avm gezer stres atardik

İSMAİL KARADUMAN

SAYIN NUMAN KURTULMUŞA BU İĞRENÇ İFTİRAYI ATANLARIN ASIL HEDEFİ YENİ TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK VE TÜRKİYENİN PARLAK GELECEĞİNİ KARARTMAK İSTİYEN VATAN HAİNLERİDİR.BİZ SAYIN KURTULMUŞA İNANIYOR VE SONUNA KADAR YANINDA OLACAĞIZ.

yuh

Atın atın eskimiş iftiralarınızı atın

abcd

sahin k.meshur ülkücü-milliyetci...türklerin gurur abidesi)))

ATA SAGUN

Hep aynı iftiralarla yalanlarla nereye varmayyı düşünüyorsunuz. Yalanlarınız bir gün ortaya çıkmayacak mı sanıyorsunuz. Kaç tane Hizmet ehli insanla görüştün ki bu önyargılara kapıldın. İnsan iftira atarken bile insaflı olur.Bu kin nreden geliyor anlamıyorum. Şu yazdığın her iftiraya cevap veririm ama suya yazı yazmaya gerek yok. Evet Allah'ın bir hesabı var ve Allah ihlasla onun dinine hizmet edenlerin yanındadır. Eğer biz ihlassızca yapıyorsak bu işi Allah'ın hakkımızdaki hükmüne boynumuz kıldan ince.

davut keleş

PEYGAMBERİMİZ SÖYLÜYOR. MÜSLÜMAN BİR KİŞİ MÜSLÜMAN KARDEŞİ NİN GIYBETİNİ YAPMAZ HATTA İFTİRADAN SIĞINMALIYIZ

reha

güya hizmet!!! neyin hizmeti? kime hizmet!! darphane gibi çalışan dersaneleri,uzayda farklı bir gezegende yaşıyormuş gibi duran hareket eden insanları,tepeden bakan kendilerinden başkasını islam dairesinde görmeyen tavırları,gizli kapaklı işleri,dışa bağlı cemaat önderleri ile tam bir derin devlet modeli sunanların neye kime hizmet ettikleri ortada...yetmiyormuş gibi fotomontaj veya mahremiyet ilkesini hiçe sayan yatak odalarına bile kamera yerleştiren derin sapkınlıklarıyla bu veballeri nerede verecekler.üstüne dine inanca üç öğün sövenlerle kol kola girip erdoğanı yıkma girişimleri.Allahında bir hesabı var beyler unutmayın ki bunu siz herkesten fazla söyler ve bilirsinizsizin bu kirli hesaplarınız varsa Allahında İlahi Adaleti var ve o keser sapı bir gün beyninize dank!! diye hem de öyle bir inecek ki!!.

merak ...

ya bu Numan kurtulmuş Efendi'de porno filmine karışmış Anladığıma göre.belki iranda mollalar,ve Türkiye'de AKP, çok sevinmişler müjde.

bağmancı

numan kurtulmuş ağır abi...aslında söylemesi gereken şuydu o haberi yapan gazete ve diğer basın organlarının sahibi,genel yayın müdürü ve yazıyı yazıp da fotomontajı yerleştirenlere... evet bu resim doğru...ama başka resimler de var...bacılarınızla ve karılarınızla yataktayken çektirdiğim resimler! hatta kızlarınızı becerirken de resim çektirmiştim...onları vereyim de yayınlayın...

merak ...

Numan kurtulmuş' gitmiş görmüş Ne Tasviye, bu Cemaati mollalar,,,bu Vakit molla Cunalistler,,,bu AKP'li TÜRBANCI molla politikacılar' ile iranda'ki mollalar'ın Ne ? farkı var'ki.merhaba, Bu ali ağa'oğlu istanbul'un HOROZU.fakat 13'milyon insan bir'arada,? bu inşaatlar istanbulu bitirdiler.yemek yetmiyor,,,hizmet yetmiyor,,,Trafik problem,,,mezarlık yeri bulunmuyor,,,o'zaman bu inşaatlar STOP'? ve Doğuya kaydırın,şaşkın ördekler.

Başka biri

Acem oyunu kardeş, hangi habere girsem papağan gibi anlamsızca aynı ifadeyi kopyala yapıştır yapmışsın. İranın ne mal olduğunu zaten biliyoruz. Esasen cemaat, bu güne kadar tüm kurumlarda mikro düzeyde yaptığını bugün makro düzeyde yapıyor. Ya bendensin ya da dışlarım, imkanı varsa imha ederim. Sen başka cemaattenmişsin, evliya imişsin, takva sahibiymişsin hiç önemi yoktur. Onlarca örnek verebilirim. Hatta şu unda sadece makro düzeyde Türkiyede iktidar mücadelesi yapılmıyor, bazı güçlerle dünya düzeyinde bir planın da ön hazırlığı yapılıyor. Bu hazırlık Mavi Marmara'dan başladı. İstersen devam edebilirim.

61 den bel altıcılara...

Bana kalırsa operasyon sulandırılıyor.Bu kasetler saçmalık.Bunlar ile kasetlerde oldukları kişi olarak lanse edilmeye çalışanları bitirme amaçlanmış olsa da günümüz teknolojisinde üç kağıt var ise meydana çıkıyor ve Numan Kurtulmuş gibi bu iftiraya maruz kalanlar da Kahraman oluyorlar.Biriyle bir mücadele var ise bu mücadelenin de ahlaklı olması gerekmez mi ? Bunların da aileleri var.Özel hayat kimseyi ilgilendirmez.Millet bunlara bakar iken yolsuzluk operasyonu geri planda kalmakta yapılan müdahaleler göz ardı edilmekte.Günah almadan Allah tan korkarak hakkaniyetli davranılmalı..Kaset işleri çirkin işler.

a.r

ıhsan dağı kendi bitişlerini yazmış. bittiniz oğlum siz.

YORUM

BUNLARI YAPANLARIN GAYRETULLAHI PARADIR NUMAN BEY....DİNCİ ÇETELERDEN DÜNYANIN EN NAMERT KOMPLOLARINI BEKLEYEBİLİRSİN...TARİHİN EN BÜYÜK İFTİRALARI BUNLARDAN GELİR...BUNLAR ŞİRKE BATMIŞ DİN SATAN BÜYÜK ŞİRKETLERDİR.MENFAATLERİNE DOKUNDUN MU YANDIN...ALLAH PEYGAMBER,DİN,YASA,KURAN VS TANIMAZLAR...HEPİMİZİ ALLAH BU DİNCİ ÇETELERDEN VE ŞİRKETLERDEN VE GERÇEKTEN YOLSUZLUK YAPANLARDAN KORUSU.AMİN...

işçi

ah hocam ah nıye gıttın hanı teşkilatımzda konuşurken harun gibi olmayacaktık bunların içine gırdın üzgunum

Balaban Beyi

Yahu BIRAKIN BU İMAM AĞIZLARINI!!! Sizler cami imamı ,yoksa siyasetçi misiniz ?? adam gibi konuşun biraz..

halkın sesi

ortada bir günah keçisi var cemaat, herkes her haltı yapıp cemaate atıyor