BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.304,80

Numan Kurtulmuş'tan flaş açıklama! Kritik görüşme her an olabilir

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasında yapılmasın beklenen görüşmenin her an olabileceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Emeklilikte yaşa takılanlar konusu en önemli konu.Yerel seçimlerde bütün dengeleri değiştirecek.Acil çözüm bekliyor.

Misafir

Reis bahceliyedemişki seni TBMM başkaniı yapalım . Bahçeli olmaz ben başbakanlık yapamadım TBMM başkanlığını hiiiç yapamam . Demiş

Misafir

bunun neresi kritik görüşme.erdoğan-bahçeli,her zaman görüşüyorlar.sanki çok önemli de her an görüşebilirlermiş.görüşüp de ne olacak?bahçeli, erdoğan a bağlılığını tekrarlayacak.her an olabilirmiş.her zaman oluyor zaten.

Misafir

Jest yapılarak Osmaniye den Belediye Başkanı adayı gösterilebilir.

Harbi delikanlı

Aktrollerden öğrendiğimize göre; iktidara gelir gelmez hemen PKK'yı palazlandıran, IŞİD'in kurulmasında rol oynayan, FETÖ'ye Devleti teslim eden, Diyarbakır'daki AKPKK mitinginde megri megriler eşliğinde ağlaşarak Kandil'den canlı bağlantı kuranlar, Güneydoğudaki bürokratları PKK'lılardan seçenler, Bebek katillerinin sürü başına "sayın" denilmesini isteyenler, hendek kazanlara yardım ve yataklık yapanlar ve bundan dolayı 753 şehit vermemize sebep olanlar AKP'liler değil de, meğerse İyi partililermiş.

Misafir

Git gide sulanıyor. Yakında sel olur ve etrafa zarar verebilir. Aman dikkat.

Misafir

Hem AKP hem de MHP! Seçimden önce EYT sözü verdiler, seçimden sonra sözlerini yalayıp yuttular.

yeter ki ak partili olsun

isterse ne olursa,kim olursa olsun yeter ki ak partili olsun.daima ak parti hep ak parti ...

Misafir

Vatandaşın menfaatine ne çıkacak bu görüşmeden?. "Bize saldırıyorlar, ülke bekası" vb. Enflasyonda düşme trendinde. Maaşlara zamma bile gerek yok mu diyecekler?. "31 martta bize saldıranlara dersini verelim mi" diyecekler. Bu buluşmanın ülkeye katkısı ne olacak?.

Misafir

1000 defa da görüşseler artık oy yok size. Ekonomiyi mahvettiniz üstelik de EYT ile insanları madur ettiniz. Kendiniz lüks içinde yaşıyorsunuz.

Misafir

her an olabilir,olabilir,olacak gibi,olurmu olmaz mi belli olur,bilemeyiz ne muglak konusuyorlar yahu.

xtr

Kritik görüşme mi? Bize ne yahu. Türkiye'nin gündemi bu mu yani?

  • 1