BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.506,18

Nişanlısından ayrılan polis kalbine sıkarak intihar etti

Bodrum’da olay yeri uzmanı olan polis memuru, nişanlısı ile tartıştıktan sonra kalbine bir el ateş edip intihar etti. Olay yerine gelen polis memurunun, mesai arkadaşları, tampon yaparak arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı. Polis otosu ile hastaneye götürülen polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

buradan bir sorum var kamu hastahanelerinden sorumlu ilgili kurum kuruluş gen sek her kimse yılda kaç il ilçe hastahanelerini denetliyor ziyaret ediyor inceliyor sorunları sıkıntıları eksikleri dinliyor acaba.?

Misafir

İNSANLARIN GÜZEL HİZMET VEREBİLMELERİ İÇİN ÖNCE DÜZENLİ BİR HAYATI DÜZENLİ BİR ÇALIŞMA SİSTEMİ OLMASI GEREK YARIŞ ATI GİBİ GECE GÜNDÜZ KOŞTURAN BİREYLERDEN HAYIR GELMEZ ÖZELLİKLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BİRÇOK KONUDA EKSİKLERİMİZ VAR ÇOK ÇALIŞMAYI VERİMLİ SANAN BİR ANLAYIŞ VAR ÜLKEMİZDE OYSA TAM TERSİ

EKSİK YETERSİZ SAĞLIK

ÖZELLİKLE İLÇELERDEKİ HASTAHANELER BOMBOŞ SAĞLIKÇI YOK HEKİM ZATEN YETERSİZ EKSİK BRANŞ DOKTORLARI YOK BİR DAHİLİYECİ HERŞEYE BAKIYOR BAYRAMDA ANKARAYA YAKIN BİR İLİN İLÇESİNE ACİLE GİTTİM BİR TANE DOKTOR VARDI 24 SAATTİR ÇALIŞIYORUM DEDİ GÖZLERİ ŞİŞMİŞ KANLANMIŞTI O DOKTOR NASIL VERİMLİ OLACAK PARDON BİRİ AÇIKLASIN ACİLEN İLÇE HASTAHANELERİNE DOKTOR ATANMASI GEREK HEMDE BRANŞ HEKİMLERİ İNSANLAR HASTALARINI BÜYÜKŞEHİRLERE TAŞIMAKTAN KURTULSUN ARTIK

MURAT

Devlet Hastanesinde Göğüs Kalp Damar Cerrahı ve Göğüs Cerrahı bulunmuyor.... ne kdar ilginç. kapatın gidin hastaneyi o zaman.

  • 1