BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89

Nikâh arası Laiklik

zorbalıkla hangi değişikliği ikame ederseniz edin sahiplenme olmayacağı için ve millet ile bütünleşme sağlanamayacağı için sonuç vermeyecektir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
kemal vuslat

son yıllarda okuduğum en güzel yazı. helal olsun

zaimoğlu

Laiklik denilen nesne bu güne kadar Allaha iman eden insanların inandıkları gibi yaşamalarına engel olmak için kullanılmış bir kavramdır. Laikliğin ne demek olduğunu kendini laik olarak adlandıran insanların bile bilmediği bu güzel Anadoluda şeriat deyince kendi hayal dünyasındaki öcüleri akla getiren ve bilinçaltına pompalanan saçmalıklardan başka birşey bilmeyenlere hidayet diliyoruz.

Misafir

Hem Ataturk e dusmaan olacaksin, hem de O nun kurdugu ulkenin tum imkanlarindan dibine kadar faydalanacaksin O nun topraklarinda yasayacaksin.Bu nasil bir celiskidir arkadasim...

NAİMA

TÜRK MİLLETİ KENDİ ÖZÜNE DÖNECEK VE İNŞAALLAH LAİKLİK İSMİ VERİLEN KÜFÜR DÜNYASINA AİT PRANGADAN KURTULACAKTIR. ŞERİATA DİL UZATAN CAHİL İNSANLAR ÖNCE LÜTFEN yUNUS GİBİ BÜYÜKLERİMİZİN DİLİNDEN ŞERİAT NEDİR BİR ÖĞRENİN SONRA YORUM YAPIN.

Misafir

O asilanlar sapka takmadi diye asilmadi.Konuyu hem saptiriyor hem de yeni nesile yalan bilgiler veriyorsunuz.Bakin Ataturk donemine kimler asildiysa onlarin hepsi Ingiliz isbirlikcileriydi.Sag kalanlar da zaten Ingilizlere sigindi.Ataturk kadar milli olan bir deger var mi bu ulkede?Her konusmasinda,her cumlesinde dikkat edin Turk Milleti,Turkluk kelimelerini bilerek ustune basa basa soylemistir.Arap seviciler Milli olan herseye karsilar,ne derseniz diyin Ataturk,Cumhuriyet,Turk Bayragi ebedi bu topraklarda hakim olacaktir,siz ancak merdiven alti dershanelerde kandirabildiginiz kadar cocuklari kandirip Cumhuriyet e dusman ediyorsunuz ama tum gucunuz bu kadar.Bakin kac senedir ugrastiniz hala ortada bir basariniz yok.

Erol Baron

Din-türban edebiyatı eşliğinde 15 yıldır imam hatipli bir imamın yönettiği bir ülkede imamlara ve cemaatlara yeni haklar tanımak %49 u şaşırtmaz ama, yolunu açacak yeni FETÖ oluşumlarının travmasını ise tüm millet çeker.... Diğer bla bla bla lara gelince, geçen hafta bir YOBAZ kendisine bu coğrafyayı miras bırakan M. KEMAL'in heykeline saldırması o yasakları işte haklı çıkardı... Bir şey daha söyleyeyim, bu ülkeyi kalkındıran vergiler o kötülediğiniz insanların cebinden çıkıyor çünkü siz hep öbür dünya için çalışıyorsunuz.

mustafa

diğer dine mensup vatandaşlarımızı görmeden savunduğun müftülüklere resmi nikah yapma yetkisi verilmesini tahminime göre paragöz dinciler o kadar berbat kullanacaklar ki zaman içinde vatandaşlarımız belediyelere yönelecek islama en büyük darbeyi atmış olacaklar sen bunu hiç görmüyorsun

Laik Türkiye

Türkiye laiktir, laik kalacak. Boşuna ağlama. Beğenmiyorsan git İslam Devletine de şeriatla ülke nasıl yönetiliyormuş gör. Gavur yunan icadı demokrasi yok mu diye inlersin.

  • 1