BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14

Nihat Doğan instagrama video koydu : Eyy Kanal D ulan sizi...

Nihat Doğan 11 ve 17 yaşındaki kız çocuklarını alıkoyduğu iddiaları sonrasında Beyaz TV ekranlarından çekilirken instagram hesabından medyaya saydırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Rezil adam rezil adam rezil adam rezil adam

mniksek

BEN KALTEL MEDYASININ MANŞETİYLE GELMEDİM DİYORSUN, BUZGİBİ ONLARIN MANŞETİYLE GELDİN, BİR ZAMANLAR SEDA SAYANLA TELEVOLELERDE ÇILGINLIK KOMAYIP YAPIYORDUN, SEN O ÇOCUKLARLI EVDE NİYE TUTUYORDUN DÜZGÜNCE ONU AÇIKLA İKNA OLALIM, KARTEL MEDYA MANŞETİ İLE BEYAZ TV DEKİ PROGRAMINA GELMEMİŞİN...

k.k.k

Rezil utanmaz herif halen çıkmış konuşuyor. Bu çocukları 2-3 defa evlerine çağırmış, para vermiş bir de. Sen kocaman adamsın ulaan, evine çağırıyorsun bu çocukları ! Dışarda ailesinle konuş, yardımcı olurum de. Pis sapppık. Şikayetçi olsun ailesi çocukların.

vatandaş

Bana sanki bu açıklama bir siyasetçinin konuşmasından "kopyala yapıştır" gibi geldi nedense :)) Eee bu laflar ülkemizde çok iyi satar, alıcısı çoktur vesselam..

Kamil

suçluluk psikoloji ile hem saldırıyor hemde kendini savunmaya çalışıyor.Kendini sorgulaması gerekir.O çocukları evinde değil bir başka umuma açık yerde karşılayabilirdi.Bu şekilde sorun olmazdı.

Kemal

sen sarkicisimin, mafya babasimisin, ne bu polat alemdar agizlari ?

Misafir

Cok gereksiz biri ...tvlerde olmasi zaten sacmalikti..prim vermeyin izlemeyin boyle hos tipleri

  • 1