BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.424,03

Nereye gidiyorsunuz? Daha karpuz kesecektik!

Muhalif medya 49,5 derece ateşle kendini acilde buldu. Yüzde 50'lik hezimetle yıllardır AKP dediği partiye AK Parti diyenler bile var. O derece yani.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

ak parti karşıtları yıllarca yediler ülkeyi, ezdiler milleti. hakaretler hala devam etmekte. ne mal oldukları belli. millet görmüyormu bunları. bunlar yakında ak particide olurlar hegamonyalarını korumak adına. solcu güruh herkesten fazla sever lüksü, parayı. solcu geçinirler, kapitalizmden sonuna kadar yararlanırlar.

fatih kılıç19

2019 seçimlerinde akp %60 alacak buda benim tahminim

Misafir

Bu halk gerçegi görmeyenleri böyle osmanli tokatíni indirekt Sayn Osman kara

mehdi

Buna inanmıyorsanız gidin tedavi olun.Turkiye artık bölünme sürecini ve kani onayladı. Ahir zamanin gereği. Hala bombossunuz. Önümüzde zifiri karanlık olduğunu daha muhakeme yapamayanlar ileri atılmış. Hanyayi konyayi yakında görürsünüz.Allah haddini adamları fazlasıyla cezalandirir. Müslümanın demekle olunmuyor.

osman kara

Yūzde 50lik coban sūrūsū.....

Misafir

Baydınız hacılar. Bölünme dediğin şey sizin kafanızda uydurduğunuz bir şey. Senin düşüncende olmayan insanları amip olarak gördüğün müddetçe de bu metafordan kurtulamayacaksınız.

oriva

akp biz hala öyle diyoruz

gg

7 haziran da pısmıştının ne oldu sesiniz çıkmaya başladı yandaşgiller

Misafir

ÜLKE İKİYE BÖLÜNMÜŞ DURUMDA...HER İKİ GURUBUN DA BİRBİRİNİ YOK SAYMASI SONUCU DEĞİŞTİRMEZ..AKP Yİ SEVENLERİ KABUL EDECEKSEK , SEVMEYENLERİ DE KABUL EDECEZ..ŞU AN ÜLKEDE CİDDİ BİR AYRIŞMA VAR Kİ , BU AYRIŞMA KÜRT-TÜRK AYRIŞMASINI BİLE SOLLAMIŞ DURUMDA...KENDİNİZİ HAYAL ALEMİNDE GÖRMEKTEN VAZGEÇİN ...

erdoğanbey

tüyo alıp altılıyı kazanıp sevinen, evine gidince 4 duvar içinde çoluk çocuk asgari ücretle ne yapacağını düşünen vatandaşım benim...

  • 1