BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,48

Nedim Şener'den FETÖ'cü Tarık Toros'a kapak!

Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'nün medya ayağında uzun yıllar yöneticilik yapan ve sosyal medyada ahkam kesen eski gazeteci Tarık Toros'a Twitter'den ayar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Partici gazeteciler hakkında Tarık Toros doğru söylemiş,çok fanatik olursan bazı haklı eleştirileri yutkunarak sineye çekersin,ANCAK;bir takkiyeci tarikata mensup gazeteci olursan,mtarikat li

salhor

Aferin Nedim Şener'e! Ama hakiki Fetöcülerin inanılmaz çalımlarıyla hapislere tıkıp tıpkı Komünist sistemde olduğu gibi "yönetimin mu'temed adamı" numarasına yatarak ortalıkta fing attıkları hususunu da incelese çok iyi olur. Masum evladım da bu yakılan ülkücülerden biri ve bir gün onun abdestli-namazlı bir müslüman Türk milliyetçisi oluşunun başına böyle bir belâ açacağını nereden bilebilirdik? Herkese, her şeye küstük; ağzımızı açıp söz söylemeye tâkâtimiz kalmadı artık. Torun ve evlad gözyaşları hânelerimizi boğdu. Kim görecek bunları? Vatan haini damgası yiyen adam, nasıl uyur? Nasıl nefes alır? Gerçek bir hainin yeri toprağın üstü değil altıdır ve bunu çok iyi bilenlere bu iftirayı atan alçaklar ne zaman gırtlaklarından tutulacaklar? Fetö'nün şeytanetini hâlâ fark edemeyenlere ne diyeyim?

Misafir

Ağzına sağlık Nedim Şener.Tarafsız harbi gazeteci

ihsan

doğru bu fetö c gazeteciler davalara sahte haber belg üretiyordu kumaslara

  • 1