BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22

Nedim Şener Haydar Baş olayını yazdı

Gazeteci Nedim Şener, yargılandığı davada mal varlığına el konulan ve yurt dışına çıkışı yasaklanan Büyük Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın ikiyüzlü ve sahtekar olduğunu yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

yahu CHP nin kendisi projedir çocuğum

Akif KARSAKLIOĞLI

Nedim ŞENER e helal olsun bravo cesaretini dürüstlüğünü samimiyetini kutlarım (inşaallah dik duruşunu iradesini çizgisini satmaz dilerim onurunu sonuna kadar korur)

Sarıların Sedat

adnan ve haydar chp nin projesidir.

Misafir

üniversite mezunu olmadığını söylemek nasıl bir iftira? Nasıl bir komedi? üniversite mezunu olmayanların 3 yılda prof olabildiğini düşünüyorsanız siz uzayda yaşıyorsunuz sanırım.

ar

nedim şener şöyleleri niye yazamaz oldu?!.. ''Rektör, bakan yardımcısı oldu Erciyes'te işler aksıyor.'' fetö aleyhine konuştukça trt den başka kanallara kadar uzmanlığı taştı.. sabah gazetesindeki kişiyle at nalı koşsun bakalım..

ar

n. şener i de biliyoruz,, devran dönünce daha anlaşılacak..

Muammer

Yahu bir adam çıkıp diyor ki; ''Mustafa Kemal hafızdı, peygamberimizin soyundan geliyordu'' diyor. Bir kişi de çıkıp şunu demiyor ki; Mustafa Kemal, peygamberin soyundan ise Arap ırkına sahip olması lazım, siz Mustafa Kemal'i sevenler , sabah akşam Araplara neden küfür ediyorsunuz? Araplara hakaret etme öğretisini öğreten ise bizzat Mustafa Kemal'in ta kendisi. Kendisinin bile peygamber soyundan geldiğine dair bir iddiası yok iken, biri de çıkıp şu adama ne saçmalıyorsun demedi. Bu sapkın şahsa, reddiye yapan her zaman ki gibi Kadir Mısıroğlu , İhsan Şenocak ve Cübbeli Ahmet Hoca idi. Bu adamların dışında, neden hiç kimse isim vererek bu sapkınları eleştirmiyor. Adnan Oktar, Mustafa İslamoğlu, Abdülaziz Bayındır gibi sapkınları, yine bu isimlerden başka hiç kimse eleştirmiyor. Üstüne üstlük bu adamlar neden itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

Misafir

Bu ülkedeki muhalefet olmak tek partili dönemde bile bu kadar zor değildi. Dini motifli cemaat ve tarikatleri zor günler bekliyor.

Misafir

Haydar başın 3 karısı 9 çocuğu olduğunu kaç kişi biliyor.

Misafir

Adam Kayseri yüksek İslam enstitüsü mezunu 7 yil mebde öğretmenlik yapmış..cahilane yorumlar yerine adamın yaptigi yanlışlar ve dini istismar konusundan eleştirsek daha mantıklı olur..hatta sürekli Rus bilim adamları vb söylemleri adamın Rus ajanı olduğunu bile aklına getiriyor..üzerinde dikkatle durulması gereken bir tehlike

mim cim

bu adam üniversite mezunu değilken Azerbaycan'a gider üç yıl sonra prof. diye geri döner. artık siz gerisini bir düşünün. zaten ekonomiyle ilgili düşüncelerini öğrendiğinizde kendisinin ne ölçüde olduğu anlaşılmakta.

Misafir

Adam kendine hem siyasi hem her konuda kendine rakip gördüklerini kitabına uydurup sahneden çıkarıyor

Hak sözü

ülkenin şu an bütün ipleri Doğu Perinçek ve ekibinin elinde ve cezaevinden çıktığı gibi demişti bütün Cemaat ve tarikatların kökünü kurutacagiz diye.. bütün cemaatleri tek tek bitirecekler ama bunu doğrudan yapamazlar halk tepki gösterir, önce şeytanlaştırma politikası yaparlar, bir grupta saf olan halk da buna inanmaya başlayınca sonra cukka.. ve bunu o kadar profesyonelce yaparlar ki Devlet Büyükleri bile inanmaya başlar ve izin verir bu kıyima.. bu taktikle 600 yıllık Osmanlı Devleti'ni İngilizlerin emrine verdiler, ve halk Ne olduğunu anlayamadı bile...

  • 1