BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.493,75

Neçirvan Barzani'den panik dolu açıklama: 'Savaşa hazır olun'

IRAK ordusu ve Haşdi Şabi örgütü Kerkük kapısına dayanırken Kuzey Irak yönetimi iyice paniklemiş durumda. Başbakan Neçirvan Barzani'den gelen son dakika açıklama bunu yansıtıyor. Barzani 'savaş çıkmak üzere' deyip Kürtler'e hazır olun çağrısı yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
misafir

Bulunduğu ülkenin topraklarını işgal etmiş bide savaş tan bahsediyor.orda nefes aldığına dua et hırp..

Maslandahg

Müptezel Barzani ve elitist çevresinin artık çok fazla kaybedeceği şey var savaşmaları çok da kolay değil.

Misafir

Savaş devletle olur sen Devletmisin zırto

Misafir

banada usa israil silah bomba pompalasa bende hödüklenirdim hacı

hasan alkan

LA OĞLUM ADAM SAVAŞACAĞI TARAFDAN YARDIM İSTERMİ??? hem işgal et,katliam yap, bir leş bekleyici gibi ülkenin zayıf anını kolla, abd israilden silahları yığ, sonrasında,,hıııııı,hıııııı sonucuna katlanacaksın, sen kürt ırkcığı ile arap ve türklere katliam yaptın, onları hunharca tehdit ettin,,türlü hile ile topraklarını mallarını aldın,,,şimdi def olup gideceksin..seni şımartan türkiyedeki dostlarında bedel ödeyecek!!!!

vatandaş

ortadogu barut fçısına döndürdüler

keremm

israil sizi kurtarsın hadi

Ferhat

MISaFIR ...Klavye basinda Savasmak Kolay Bir Gün Kürt Savasçilarla karsilastigin zaman Sana Aynayida konyayoda gösterirler Ejdadinla övunuyoraun Ama Ejdadini Tanimadigindan Eminim

izmirli

dedikleri gibi savaş çıkarsa kaçıp türkiyeye sığınmak isteyen kürtleri sınırımız dışında güvenli bir yerde durdurmak lazım yoksa içeri alırsak ülkemizin teröristlerle dolma ihtimali çok yüksek.

HATAYLI

Saray Medyasında Kürt düşmanlığı haberleri savaş kışkırtıcılığı yapıyor!....

ziver

Savaşa hazırız yiğidim.Selahaddin Eyyübi'nin torunları savaş pıratiğine hazır...

LEŞKER

Referandum yapıldı ve artık bağımsızlık zamanı onun için gerekirse can veririz.Kobani ruhu nasıl hortladı herkes biliyor.Bunu belki birçok kişi bilmiyor TSK'da silah altında olan birçok Kürdünde firar edip Kobani'de savaştığını millet bilmiyor.Gerekirse yine savaşmaya hazırız.

Misafir

Ben burada bir panik göremedim gördüğüm kadarıyla kürtler ırak 'a oğlum bak git .. diyor gibi geldi bana .

Misafir

savas cikmisken kekükteti vatan haini türkmenleride irak ve iside verin gitsinler

Misafir

ABD VE AB KOALİSYON HAVADAN MASUM İNSANLARI BOMBALAYARAK AÇILAN YOLLARDAN YÜRÜYEREK KAHRAMANLIĞI KENDİLERİNE MAALEDEREK TOPRAKLARA BEDAVADAN KONDULAR ŞİMDİ İNŞALLAH GERÇEK SAVAŞLA KARŞI KARŞIYA GELECEKLER DAHA TÜRKÜN KAHRAMANLIKLARINI GÖRMEDİLER YÜZ YÜZE GELDİKLERİNDE GÖZLERİ FALTAŞI GİBİ AÇILACAK SAVAŞ NEDİR GÖRECEKLER BİZ ASIRLARDIR MERTCE SAVAŞARAK BU GÜNLERE GELEN ECDADIN TORUNLARIYIZ ALLAH YARDIMCIMIZDIR

Kemal

Bende bir kürd olarak böyle bir savasta yerimi alacam sag olsun hükümrt ve medya kürd olmama yardimci oldu.

Kemal

Kekük türkmen mis isid ve saddam türkmen kizlarina tecavüz ederken nerdeydiniz????????

baran

Biz Kürtlerin öyle İsraille falan takıntımız yok İsrail bayrağını sallayanlara helal olsun.Kürtler omuz veren her millete saygı duyarız ve desteği vereceğiz.

azadi

Vallahi savaşa hazırım gider Irak'ta silahı elime alırım Kürtler KOBANİ'de ne yaptıysa Irakta da aynısı yapar...Barzani diyor ki savaş çıkmasın yoka Kürtten daha savaşçı ve inatçı bir millet yok bunu bütün ortadoğu biliyor.

Misafir

cekilin kerkükten,ve sonradan yerlestirdiginiz nüfüsüda beraber götürün sorun cözülür..hem saman alti su yürüt hemde is ciddiye binince feryadi isyan et,,isral kardesleriniz yetisir imdadiniza...

H C

ırakın savaşabilecek bir ordusu yok olanlarda da bir askeri disiplin vatan ruhu yok yani ölüme koşabilecek yürekleri yok zoru görürlerse silah bırakıp kaçarlar ve ırak birçok parçaya bölünür bu işi diplomatik yollardan çözmeliler ki o kanallar da ırakın bölünmesine karar vermiş görünüyor. ortadoğu yeniden şekillenecek bunu önleyemeyeceğiz bu şekillenmeden zarar görmeyecek polikalar peşinde olmalıyız.

Kürt

Kürtler panik oldu diye haber yapan bu ve bütün malum medya devam edin, iyi oluyor, bugüne kadar görmek istemeyen Kürtler de meselenin Kürt ulusunun hak ve özgürlüklerinin gasp edilmesi, yani sömürgeci zihniyet olarak görüyor. Bundan sonra kimse Kürtleri din bilmem me diye aldatamaz, tutamaz. Topunuz gelse bu saatten sonra Kurdistan tarihte yerini alacak, kimse engelleyemez. Kürt korkusu sizi delirtecek ve yola gelmezseniz büyük kaybedeceksiniz. Kürtlerin zaten zincirlerinden, sefaletinizden ve zulmünüzden gayri kaybedecek neyi var da?

Misafir

Kürde özgürlük yaksa hic kimseye olmicak kürdistana giren Kürdistan ona mezar olacak

Misafir

araplara kürdün gücünü göstereceğiz sonrada diyerlerine

MİSAFİR

MERAK ETMEYİN --O BARZANİ DENEN ZAT ..SIRTINI BİR YERE DAYAMASA BU ŞEKİLDE ASLA DAVRANAMZDI ..YOKSA NEYİ VARKİ KENDİLERİNİN?? EN BAŞTA İSRAİL TABİKİ VE AMERİKA ..BİR İHTİMAL AVRUPANIN BAZI DEVLETLERİDE OLABİLİR ..ZİRA ÇOĞU TÜRK DÜŞMANI ...