BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22

Ne işimiz var Katar'da öyle mi?

Sıra Türkiye'ye gelmeden görelim oyunu. KKTC nasıl 'Yavru vatanımız' ise artık Katar'da 'Kardeş ülkemiz'dir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
akhizmet

adamlar abd ile askeri tatbikat yapıyor bizimle değil...katarlılar silahı 12 milyar dolar verip abd den aldı bizden değil ! Yazar milletin aklıyla alay ediyor...Allah akıl fikir versin ne diyelim

Farklı Bakış

HADİ CANIM SENDE. KATAR BİZE ÜVEY KARDEŞ BİLE OLAMAZ. Türkiye'ye gönülden destek vermiş arkasında durmuş bir Arap ülkesi gösterirmisin. Katar KIBRIS'ı tanıyor mu ? Katar BAŞİKA'DAN ÇIKMAN LAZIM DİYOR MU. BELKİ SEN KARDEŞ DİYORSUN AMA KATAR BİZİM KARDEŞİMİZ OLAMAZ.

gencoglu

helal olsun sayın yazar mükemmel bir yazı olmuş duygularımıza tercüman olmuşsunuz

Erol Baron

Evet, yazdıklarınızın hepsi doğru sn yazar. Katar üzerinden Türkiye'ye saldırılıyor. Devir kötü, aç kurtlar orta-doğuda yiyecek küçük kuzu arıyorlar. Tüm bu olaylara bağlı olarak yazınızın başında bahsettiğiniz BOP'u biraz daha eşeleseydiniz altından çıkanı hep beraber görürdük ama yapmamışsınız. HATAY gibi bir referandum ile bize bağlanın ve bu aç kurtlardan kurtulun diyerek güçlü TC küçük çevre ülkelere teklif götürmeli diyorum ben Erol Baron.

🐒 🐒

🐒Susacak kan emiciler, işbirlikçiler, susacak yedi düvel, susacak savaş tacirleri. Kaybedecekler. 🐒 🐒

Misafir

Bir tane dost ulke kaldi mi cevremizde?Hala dis politikamiz iyi diyobiliyorsaniz helal olsun.Bir Katar kaldi bakalim onunla da ne olacak?

  • 1