BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05

NBC'nin Brunson iddiası piyasayı karıştırdı!

NBC News, halen ev hapsi devam eden ve bugün hakim karşısına çıkacak olan rahip Brunson konusunda Türkiye ve ABD'nin anlaştığını ileri sürdü. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası dolar tarafında kayıplar hızlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Misafir

Aaa öyle deme çakıldı çakıldı..

Misafir

Akp ne kaybedecek ülke kaybeder ülke...Akp ye bişey olmaz.

Misafir

DOLAR YİNE 6 LİRA HANGİ DÜŞÜŞ

mehmet inal

onursuz yaşamak züldür bırakılmasın akp çok şey kaybeder

Misafir

Bir ay boyunca denizin ne menem bir hain ve casus olduğunu zeyrettik tv lşerde. sonra bir baktık hain ve casusu özel uçakla salıvermişiz.

Misafir

Bu olay artık milli bir davadır. Papazın bırakılması milli davaya ihanettir.

Misafir

Aynen katılıyorum. Haini bırakan da haindir.

Misafir

Oldu canım verelim kurtulalım. Buna neyin kafası? Bu kafayla biz Çanakkalede savaşmazdık, İstiklal Harbine hiç yapmazdık. Bugün papazı veren yarın vatanı verir.

Misafir

Casus hain terörist dediğimiz adamı bırakırsak kim bu ülkenin sözüne itibar eder. Bu adamı ben tutuklamadım ben yarılamadım ben hain casusu terörist ilan etmedim. İlan edenler bugün bu adamı bırakırsa bundan sonra benden ne destek ne de oy beklemesinler.

Misafir

Yargı bağımsız mı değil mi bugün belli olacak. Örgüte destek verdiği özellikle A Haber tarafından defaatle anlatılan uzun uzun casusluk yaptığı anlatılan bir adamı ABD baskısıyla serbest bırakmak bu ülkeye bu millete yapılacak ihanetlerden birisi olur ve tarih bunu affetmez. Reisimin dik duruşunu koruyacaktır diye ümit ediyorum.

Misafir

Bu adam fiilen bırakılırsa Ülkenin bağımsız yargı itibarı sıfıra düşer.

Hasan

Eğer ki bu rahip bu duruşmada salınsın, bundan sonra AKP benden oy alamaz. Ben engelli ve düşük maaşlı bir vatandaşım. Bir çok zorluklara göğüs gerebilirim. Ancak boyun eğeceklerin ne önünde ne arkasında nede yanında olmam.

Misafir

başkanlığı bağımsız TÜRKİYEmiz için istedik ve ailecek de oy verdik. Bu nasıl bağımsızlık? Lütfen bu iddia doğrulanmasın. yoksa sistemi sorgulamamız gerekecektir.

Misafir

Devlet büyüklerinden Eyyy Suudi krali diye bağırmasını bekliyoruz. Daha bu konuda birşey demedi. Neyi bekliyorki. Daha onceleri birşeyleri beklemeden eyyy almanya eyyy abd diye bağırıyordu. Şimdi de isler kötüye gidince sesi cikmiyor.

Misafir

bu brunson yarın başka biri, serbest bırakmakla işler çözülmüyor. En azından Türkiyede istedikleri operasyonu rahat yapamayacaklarını öğrenmeliler.

Misafir

OFLU BABA, terk et memleketi git Pensilvanya. Burada yetti beleşe Trolluk yaparak yıllarca para kazanıyordun. Gadi cnm naş naş.

Boşa mı

Bu kadar sıkıntı arasında bırakılması doğru olmaz, bu millet boşa mı sıkıntı çekti.

Misafir

Adindan utan biraz....adamlar dikte ediyor sende bunu garibanlik adina kabul edeceksin...cok yazik sana...

Misafir

Aynen. Ya herro ya merro....olan oldu....olumden ote koy yok....

Misafir

Birakmasinlar anlasinlar burasi yol gecen hani degildir....hele bu kadar laftan sonra birakilsa ne olur? Dolar kuru 3,5 mi geri gelecek.... zamlar oldu geri alinmaz faiz cikti inmez en az 5 senede ne birakmasi akilli olun.

Misafir

Bunuda bikirlar yine rezil olacaz adam giderken bize bakıp gülecek by derken

Merhaba

Yukarı üflesem papaz aşağı üflesem rahip olmayan kiliseyle perişan olduk işin sonunda Abbas yolcu bu nasıl lahana turşusu gaza gelmeyin vatandaş alışın gidince unutursunuz .

Güneş

Eğer gerçekten suçu varsa hukuk çerçevesinde cezasını çeksin. O, hiç kimseden daha iyi değildir. Herkes

Misafir

...... İbrahim Kalın'nı tanımıyoruz!___________________ABD Dışişleri'nden 'Brunson konusunda anlaşmaya varıldığı' iddiasına yalanlama: Haberdar değiliz!.._________

Ender

Papazı verin ekonomi rahatlasın diyenler, bu ülke için o kadar çok can verildi ki aklınız mantıcınız almaz; o ülke için can veren insanlar Ahmet’in, Mehmet’in ekonomisi düzelsin diye değil; canımı bile veririm ülkemi de bağımsızlığımı da vermem diye can verdi Ekonomi evet çok önemli ama brunson ülkemin bütünlüğüne kastetmiştir ve hiçbir şekilde serbest bırakılmamalıdır, kimsenin rahat yaşayıp yaşamaması benim umrumda bile değil