BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51

Nazmi Gür Fethullah Gülen ziyaretini anlattı!

HDP Van Milletvekili ve HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Gür internethaber.com'un sorularını yanıtladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
kardeş

Ne diyecek kardeşim. İşi gizemli hale getiriyorsun. Yapmayın etmeyin ülkeye yazık oluyor. Kardeşce yaşayalım memleketimizde demiştir.

DENİZ

ANLATSANA f. gülen sana nededi niye açıklamıyosun çünkü BOP projesinin uyglanması durumunda iç karışıklıkların cıkacağı memleketin kaos ortamına sürükleneceğini söyledi başka ne diyecek oynanan oyunlardan bahsetmiştir .. ama planları bozulur diye konuşmazlar tabiii ...

yalin

Isbirliginden soz edenler kendi dediklerine bile inanmayarak acinacak hallerine gulerler. Doguda kimin yurtlari dersaneri yakildi.

abdullah selim

beyefendi ziyadesiyle terbiyessizsiniz

levent

torpilleri ne olacak

PENSİLVANYA ERKEĞİ

AH FETHULLAH İDRARINI BİLE TUTAMAYAN PENSİLVANYA KOVBOYU. NASILDA BİR TON GENCİ KAFESLEMİŞSİN.SIRF ÇOCUKLUĞUNDAN KALAN KOMPLEKSLERİN YÜZÜNDEN BUNCA İNSANA YAZIK ETTİN. ALDIĞIN BUNCA AH YÜZÜNDEN PİŞMAN OLMA NASİBİNEDE EREMİYORSUN. ÇOK ACI. BİR ÇOK OKUMUŞ CAHİL HLA PEŞİNDE. İSLAM DÜŞMANI KALEMLER,SİYASİLER,DEVLETLER;BÜNCA İLİM EHLİ MÜSLÜMAN KATLEDİLİRKEN NİÇİN SENİN BİR İKİ ŞARLATAN GAZETECİNE SAHİP ÇIKIYOR.BUNCA ÖZGÜRLÜKÇÜLER KİYASALLA ÖLDÜRÜLEN BİNLERCE MÜSLÜMAN ÇOCUK İÇİN GIKINI ÇIKARMAYANLAR NİÇİN CANINA BİR HALEL GELMESİN DİYE HORTLUYORLAR.HİPNOZ ETTİĞİN BUNCA ZAVALLILAR BU DÜZ SORUYU BİLE SORAMIYORLAR.BUNCA KİRLİ ÇAMAŞIRIN DÖKÜLMÜŞKEN NASILDA KÖR OLMUŞLAR.BENİM GÖZÜMDE DAHA KORKUNÇ ADAM OLDUN.HİPNOZ YETENEĞİNE HAYRANIM.

veli

Cemaat bugüne kadar milletin aleyhinde bir karar almamıştır

sinan

Hükumet 17-25 Aralığı Bütün gayretleriyle örtbas edip kendi lehine çevirmeye çalışsa da Memleket genelinde milletin % 60'ı Tek Nefesle 17-25 aralığı Yolsuzluk ve Rüşvetle mücadele Haftası olarak nitelendirdi! Bu da gösteriyorki Hükümet boğazına kadar battığı bataklığı sahte algılarla örtbas etmeye çalıştıkça Milletin zihnine kazınan sıfırlama tapeleri, ayakkabı kutuları, Pkk ile masaya oturmalar... yeniden tazeleniyor. Özetle Hükumete Sesleniyoruz: SİZ HERKESİ KÖR ALEMİ SERSEM Mİ SANIRSINIZ?

ASIM

CAMİA NE İSTEÖİŞSE MİLLETİN MENFAATİ İÇİN İSTEMİŞŞTİR. SİZDEN BİRİSİ BİZİM ADIMIZA DÜNYALI BİR ŞEY TALEP EDERSE BİLİN Kİ O BİZDEN DEĞİLDİR SÖZÜ BUNUN KANITI.

CEYHUN

BU CAMİANIN YAPTIKLARI İLE AKP NİN YAPTIKLARI ORTADA. KIYASLANAMAYACAK KADAR KALİTE FARKI VAR. ZATEN CAMİA DESTEĞİNİ ÇEKİNCE HERŞEYİ BEBAT ETTİLER.

mustafa

kimseye güvenmiyorum bu ülkeyi başkaları yönetiyor kısaca heryerdeler.

musa

şöyle bir durum var. bir tarafta milletin oyu ile meclise girmiş bdp. diğer tarafta milletin canını kanını almış pkk. cemaat bdp ile görüşmüş. hükümet pkk ile görüşmüş görüşüyor. yorumu siz yapın

Takm

Pkk da tam bi iki yüzlü terör örgütünkobani olaylarında 50 kişinin ölmesine sebep oldu kendileri yapmamış gibi davrandılar bu da öyledir görüşmek istemişlerdir cemaat istedi diyolar

Akil

Cemaat nie görüşsün senle kardeş

erkan

Oslo'daki görüşmeler de ortaya çıkar nasılsa. kim kime ne vermiş ne almış görürüz. asıl ihanet kimdeymiş anlarız. AKP nasıl bir batağa girmişse artık debelendikçe daha çok batıyor.

ahmet

the cemaat- the end boşuna çırpınıyorsunuz çarpıklar.

ahmet

hepiniz aynısınız ülkeyi batırmak için düşmanlarla işbirliği içindesiniz birde hedef şaşırtmaya çalışıyor utanmadan. ne halt olduğunuz ortada işte

bakkal AMCA

Bu; Fethulah Gülencileri değil, hukuku savunmaktır. Doğru çizgi de budur... AKP, bugün cemaatçileri, yarın fırsat bulursa tüm muhalifileri sindirmek ve susturmak isteyecektir... Artık AKP için herkes ''makul şüpheli''dir. AKP bu operasyonla, tüm muhaliflere gözdağı vermeyi de istemektedir. Zira; önümüzdeki dönemlerde atılacak adımlara yönelik itirazların önünün bu tür operasyonlarla kesileceği düşünülmektedir.

zmc

görüşmenin içeriğini anlatmayacaksan ne yi açıklıyorsun. külahıma anlatın nezaket ziyaretiymiş. açık açık abd emir buyurdu desene şuna.

150 MİLYAR DOLARLIK ADAMDIR FETHULLAH

FETULLAH GÜLEN'İN "Haksız olsanız da haklı görüneceksiniz, alem size haklı diyecek" diye Cemaate Taktik emri vermişti değil mi? İşte Bu Taktikle Cemaat 150 MİLYAR DOLARLIK ŞİRKETLERİN SAHİBİ. İşte bu Taktikle Cemaat ABD ve İSRAİL Tarafından Korunuyor. İşte Bu Taktikle F Gülen ABD de PENSİLVANYADA MALİKANEDE YAŞIYOR.

FETHULLAH ve APO DAVA ARKADAŞI OLDU

İmam ve Ordusu (Cemaat, CHP) ile HDP PKK Ortaklı TÜRKİYE İFTİRALARI: BU YALANLAR ZAMAN GAZETESİNDEN ŞAHİN ALPAY VE MAHİR ZEYLANOV TARAFINDAN İLERİ SÜRÜLDÜ. Aydın Doğan Medyası ve CHP Medyası da bu iddialara sahip çıktı: TIR'ların El-Kaide'ye silah yardımı götürdüğü iddia edilmiş ve Cemaatin ve Aydın Doğanın Medyası Türkçe İngilizce yayınlarla bunu tüm dünyaya böyle yansıtmaya çalışmıştı. DSP Genel Başkanı Masum Türker Tırlarda Para, yiyecek kıyafet olduğunu daha sonra söyledi. BUNLARI KAYNAK GÖSTEREN İSRAİL'DE ASKERİ İSTİHBARATTAN SORUMLU TÜMGENERAL AVİV KOÇAEVİ, TÜRKİYE'DE ÜÇ ADET EL KAİDE ÜSSÜNÜN OLDUĞUNU SAVUNDU.

PKK ve FETHULLAH ÖRGÜTÜ ORTAKLIĞI

Her Zaman ki gibi CHP ve CEMAAT YALAN SÖYLEDİ.WASHİNGTON POST GAZETESİ IŞİD'İN MİLLİYET HARİTASINI ÇIKARTTI. IŞİD İÇİNDEKİ EN ÇOK YABANCI KUZEY AFRİKA MÜSLÜMAN ÜLKELERİNDEN (3000-4000) GELİYOR. İNGİLTERE VE FRANSA'DAN YAPILAN KATILIM TÜRKİYE'DEN FAZLA. ABD'nin saygın gazetesinin yaptığı harita IŞİD'in içindeki yabancıların milliyetlerinden oluşuyor. Haritaya göre Türkiye'den IŞİD'e katılım sayısı 400 kişiyle sınırlı. Buna karşılık İslam ülkeleri dışında en çok katılım Rusya ve Avrupa ülkelerinden oluyor. Rusya'dan katılanların sayısı 800 civarında. Bunların büyük kısmının Çeçen savaşçılar olduğu tahmin ediliyor. Avrupa ülkelerinde ise zirvede İngiltere yer alıyor. İngiltere vatandaşı olup da IŞİD saflarından savaşa katılan sayısı 488 olarak bildirildi.

HER TAŞIN ALTINDA BU SÜLÜKLER VAR

ABD AB ve İsrail destekli Medya ile (CNN, BBC) Hükümeti yıkmak için yapılan Gezi Olaylarının alt yapısında FETHULLAH ÖRGÜTÜ de vardı. GEZİ OLAYLARI ZAMANI 1 AĞUSTOS 2013 de TODAYS ZAMANDA AKP NASIL YIKILIR ??? diye yazı yazdıran ve planlarını anlatan FETHULLAH, Planını aynen uyguladı. Ama halktan makbuzsuz burs himmet para toplayan ve bu paraların da verdiği güçle iktidarı yıkmaya çalışan FETHULLAHA ve CHP ortaklığına Allah Fırsat vermedi. Kurban olduğum Allah, İktidarın yıkılıp Ekonominin batıp Türkiyenin Viraneye dönmesini engelledi. FETHULLAH ÖRGÜTÜNÜN AMACI DEVLETİ ELE GEÇİRMEK VE TÜRKİYEYİ KENDİLERİNE ÜS YAPMAKTIR. ALLAH BU ÖRGÜTE FIRSAT VERMESİN.

Tek Yol Gezi

çArşı davası ertelendi!.. Dünya medyasının, yakından izlediği Komedi Dava ertelendi!..

Tek Yol Gezi

çArşı davası ertelendi!.. Dünya medyasının, yakından izlediği Komedi Dava ertelendi!..