BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54

NATO Türk-Yunan krizine karışmaz! S-400 Türkiye'nin kararı...

Yarın Ankara'da olacak olan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, çarpıcı açıklamalar yaptı. "Ege'deki gerginlik Türkiye ve Yunanistan arasında çözülmeli" diyen NATO Genel Sekreteri, Ege'deki krizin NATO'yu ilgilendirmediğini söyledi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Hangi dağda kurt öldü, Abd ve uşakları Suriye'yi vurdu Tayyip Erdoğan bunlardan yana oldu şimdi canım cicim diyorlar tabi şimdi, şu çıkarcılık ne fena bir şey insan,ülkeler dondan dona giriyorlar,her renge bürünüyorlar bakalım yarın bunlar hangi dona girecekler

Misafir

Hükümet elbette sesini çıkaramaz çünkü sesini çıkardıgında veya mudahele ettiginde Yunanlılar kendilerine bu adaların nasıl,neyin karşılıgında,kimlerin oluruyla ve diger ikili görüşme tutanaklarını ve satış senetlerini ortaya atacaklarından korktukları için ses çıkaramıyorlar,çıkaramazlarda zira yapılan bu davranışın tek adı vardır o da Vatana İhanettir . NATO bu durumu bildigi icin ben karismam diyor :)

Misafir

Allah bu Fetoyu başımıza kim bela edip bu lanet Darbe girişimine sebep olduysa Allah belasını versin inşallah.

Misafir

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, ABD ve müttefiklerinin füze saldırısından beri "Suriyelilerin NATO'dan korkmadığını" söyledi.

Misafir

Şam'a yapılan füzeli saldırılara rağmen Doğu Guta'daki insani operasyona ara verilmediğini açıklayan Hükümet Sözcüsü insani durumu iyileştirmeye yönelik çalışmalara Suriye'nin diğer bölgelerinde de devam edildiğini aktardı.

  • 1