BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94

Musullu Hasan’ın feryadı!..

"Sizler görmüyonuz, Erdoğan’ı istiyorlar. Biz Saddam’ı verince kurtulacağız sandık,idam edilince alkışladık ama baktık ki altımızdaki topraktan olmuşuz. Size de aynısını yapmaya çalışıyorlar.Ben burada sizin durumlara çok üzülüyorum. "

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Saddam diktatordu. Erdogan degil. Secimle gelen ve secimle gidebilecek bir lider. O kadar. Abartip dramatize etmeyin.

Erol Baron

FETÖ ve eski Fetöcülere hala oy verenler Musullu Hasan'nın düşmanı İsrail ve ABD'ye hizmet etmiş olduklarının farkına varmalarını bekliyoruz.

Anlayana2

Artık kendisini o kadar güçlü hissetmeye başlamış ki kendini birilerinin buraya getirdiğini unutmuş ve hatta onlara kafa tutmaya başlamış. Sonrası malum ip boynuna takılıp yerlerde sürüklendiğinde eminim ki şunu düşünmüştür. Benim hikayemi başkaları yazdı ve bana bir rol verdiler. Ben bu role kendimi çok kaptırdım ve onların tüm istediklerini yaptım. Benim kişisel egomu kullanarak hayalimde yapamayacağım şeyleri yapmama neden oldular. Kendimi dev aynasında görmemi sağladılar. Ne yazık ki bunların planlanmış bir senaryonun bir parçası olduğunu anlayamadım. Kendi insanlarımı ve komşularımı yok etmeye çalışır iken aslında kendimi yok ettiğimi göremedim…

Anlayana1

Hasan kardeş hikayenin son kısmını canlı yaşamış, ama ne yazık ki doğu toplumlarında olan dünü çabuk unutma hastalığının tipik bir örneği. Ben de hikayenin başını kısaca anlatayım. Egosu yüksek, her şeyi ben ve benim gibi düşünenler iyi bilir ve yapar diyen bir adam birilerinden icazet alarak bir ülkenin başına geçmiş. Ülkeyi iyi yönetmek adına bütün yetkileri kendisinde toplamış. İçeride insanlarını ırksal ve dinsel anlamda ayrıştırmış. Komşuları ile dinsel sebeplerle ve icazet aldığı kişilerin yönlendirmesi ile savaşlar yapmış, ülkesinin tarihi boyunca ürettiği maddi ve manevi bütün değerleri yerler bir etmiş.

Erol Baron

Bizim EGE bölgesinde doğudan gelen göçmenler olmasaydı, yere göğe sığdıramadığınız AKP anca %0001 oranında oy alırdı.

MECİDİYE

Fetöcüleri ancak ve ancak VOYVODA ceza hukuku ile temizleriz benden söylemesi tarih haklı olduğumu gösterecek şu ana kadar verilen ağırlaştırılmış tonajı artırılmış müebbet cezalar içi boş ceviz kabuğu hiç mi hiç yararı yok çok geç olmadan idamı getirin uygulayın başka vatanımız yok NOT:Adamın ismini ingilizce neden yazıyorsun hasan hüseyin muhammed--ABOU BAKAR değil EBU BEKİR

Misafir

Artık yemezler! başka şeyler deneyin.

Emekli Memur

Bırak Musulluyu falan!______________________________ Neden Baskın seçim Türkiye zorlu bir sürece girdi......... Ekonomik iflasa gidiyor!........... O halde… Böyle bir zamanda bu başkanlık seçimi neden halka dayatıldı?

Misafir

erol mal mal yazmışsın Allah o günleri göstermesin sonra aaaaa oluruz

Erol Baron

Erdoğan’ı yok etmek istiyorlar diyen Musullu Hasan'a, Saddam'ı idam ettiren ABD ona bir şey yapmaz çünkü o BOP eş başkanı demediniz mi Cennet hanım?..... aaaa, olmadı bak şimdi, insanları doğru bilgilendirmek sizin de göreviniz amaaaa.

önce akıllı ol 16 yıl yeter gir dinlen biraz

Hadi be ordan.sen ekonominin içine et sonra istiyorlar de..Dış politikanın içine etsonra otur ağla, Düşme bu duruma önce adam ol ve akıllı ol..

  • 1