BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10

Müslümanların Trump’ın iftarına ihtiyacı mı var?

Muhterem vatandaşım benim bu sitem dolu yazımı küçümsemeyin, kimin elinden ne geliyorsa onu yapmakla yükümlüdür, benim katkım budur.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Gelin canlar bir olalım, Sular gibi çağlayalım, Hüseyn'in kanın alalım, Özü öze bağlayalım, Sular gibi çağlayalım, Bir yürüyüş eyleyelim, Tevekkeltü taalallah.

Misafir

Bilime düşmanlık saldırıya dönüştü ? .Dincilerin hayali gerçek oldu: Ege Üniversitesinde bir cami yükseliyor!

Erol Baron

Osmanlı'nın mirasçısı Türkiye gibi 17. yy dan beri teknoloji peşinden koşan bir ülkenin başkanı olsun da Trump bu kadar atıp tutabilsin.

misafir

doğru ama eksik basa basa türklerin denmesi gerekir

vatandaş

abd ye nasıl baş kaldıracaksınız sayın kaya,dua edin bol bol,belki bu şekilde olur zira baş kaldıracağınız teknolojiniz kocaman bir 0

vatandaş

Yüce Allah “bir insanı haksız yere öldürmek tüm insanlığı öldürmüş gibi, bir insanın hayatını kurtarmak tüm insanlığı kurtarmış gibidir” diyor.Güzel örnek vermişsiniz,peki şu ayete ne diceksiniz,ENFAL SURSİ 39.AYET DİN TAMAMEN ALLAHIN OLUNCAYA KADAR ONLARLA SAVAŞIN ÖLDÜRÜN,nasıl oluyo??

ayran

"Bilen biliyor, bilmeyen de öğrensin ki dünyanın bir kesim insanı öyle bir israf içinde yaşıyor ki" Bu sözden sonra bir şey söylemeye gerek yok, saraylarda yaşayanlara ses etmek lazım...

islam köle oldu

tüm islam ülkelerini köleleştirdiler bundan sonra kölelikten kurtulma mücadelesi ama bu yönetimlerle bu mücadele verilemez 50 yıl önce abd uçak gemisini istanbuldan kovan insanlarımıza kominist diye saldıran dinciler bu gün biraz geç kalmadılarmı.

  • 1