BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,36

Müslümanlar! Topu taca atmayalım...

100 yıllık büyük mücadeleyi kazandık ama 10 yıllık mücadeleyi kaybediyoruz....

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Aklın sesi

Bilim,Fen ve Teknoloji dışında kalan bütün ideolojiler dogmatizm kaynaklı yalanlardır.Boş hayaller peşinde insanları koşturmaktan vazgeçin.Lütfen beynimizi kullanalım.Akıllı olalım.Editör kardeşimde bu yorumu yayınlasın.

Misafir

Müslüman bir toplum asla kaybetmez. Bu Rabbimin Müslümanlara vaadidir. Lakin Müslümanım diyenlerin kendisine bir bakması lazım. Sen hayata okuyacağın kitabı habire ölüye okursan, Rabbinin ipine sarılacağına o tarikata bu cemaata sarılırsan Rabbin ne yapsın. Yani mesele asla İslamda değil, şu ana mümkün olsa Hz.Muhammed aramıza gelse, adım gibi eminim toplumun çok önemli bir kısmı onu benimsemez, cevapları şu olurdu; biz atalarımızdan böyle bir din görmedik... Sen bize dinini mi öğretiyorsun? derlerdi. Yani mesele dinde değil, dini nefsine uyduranda.. Bu yazar arkadaş ta böyle tiplerden birisi. Selam ve esenlik Müslümanların üzerine olsun.

Misafir

Pardon! Sahaya yansımayan şikeyi kim bulmuştu!?

Misafir

malesef doğru.hz muhammed ilim çin de olsa alıp getiriniz diye buyurmuştur.

tarihe bak !

son yüzyılda hangi müslüman insanlık adına ne icat etmiş,neyi keşfetmiş? cevap : HİÇBİRŞEY !

Hırsıza oy yok

İmanın ve İslamın şartlarının uygulanması açısından baktığımızda Türkiye nüfusunun % 50'si Müslüman. Gerisi değil kanaatindeyim.

Misafir

Kazandigin 100 yillik savas nedir?Cumhuriyeti mi kastediyorsun?

bize de mi lo lo

hala kafalarını kuma gömenler nasıl gerçekleri görebilir muskalar büyüler sirkeler ispirtolarla uğraşan tahnal ailesi gibi körler sağırlar muhabbeti ile nereye kadar. bu işin sonu belli.

Sen ne içiyorsun?

Zamanda yolculuk yapmaya çalışmak ile saçmalamak arasındaki farka dikkat et. OK ?

Misafir

hacı bu soygun ,talan, vurgun, ihanet dönemine ilk müslümanları karıştırma, Allah çarpar...

HASAN GÜL

BUNUN EN BÜYÜK VEBALİ ISMARLAMA İHALELER,KENDİ ZENGİNİNİ YARATMA ÇABASI,NE OLURSA OLSUN İKTİDARDA KALMA HIRSI VE ZEVKÜ SEFANIN SÜRME TALEBİ DEĞİL Mİ

laiklik bayrağı-

ölü mezardan çıktı dozer bozdu diye burada yazan kişi seni de başarılarından dolayı kutlarken neden susuyordun bu gün bu duruma düşeceğiniz o zamanlar yazdıklarınızın sonucu değil mi.

misafir

Kaybettik , kaybediyoruz, korkarım ki daha çok kaybetmeye devam edeceğiz. Neden mi ? Hani Ziya Paşa diyor ya Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar; Katır mühürdar oldu, eşek defterdar!

  • 1