BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,36

Müslüman olmak suç mu?

Müslüman olmanın suç olduğu bir zaman dilimine hızla gidiyor muyuz sizce?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

müslüman gibi yaşayan kaç müslüman var ki? Peygamber hadisidir: Eğer bir kişi yaşantısı ile diğerlerine örnek olmuyorsa, imanını sorgulasın"

okuyan

Bu senin bahsettiğin Müslüman nerede çok merak ettim. O bahse konu olan katil kişi zaten şeytan onu anladık o görevini yaptı. Bundan sonrası kolluk kuvvetleri ve adaletin görevi. Ama bu ülkede şöyle bir 20 yıl geriye git 20 yılda Müslüman maskesi ile ne münafıklıklar yapıldı onu hiç sorguladın mı? Müslüman maskesi ile yapılan haksızlıkların rantçılığın adam kayırmaların hangi boyutlarda olduğunu elini vicdanına koyup hiç düşündün mü? Evet, olay çok acı bu toplum bu hale nasıl geldi. Biz 20 yıl önce yapılanları eleştirirken bugün o günleri mumla arar hale geldik sahi biz bu hale nasıl düştük ve bunun suçlusu kim? Bir şey daha N. Fazıl bugün mezardan kalkıp gelse şu manzarayı görse şu İslamcı diye geçinen dalkavukları görse acaba ne derdi samimi olarak lütfen bir daha düşün!..

Misafir

İflas Bedelini biz ödeyeceğiz....Müslüman olmak suç ......Saray’da yerli malı yok!___________Döşenen yeşil mermerlerin Hindistan’dan ithal edildiği anlaşıldı. Mermerlerin alındığı firmanın ismi ise Rishab Marbles…

Misafir

Müslümanların çoğu Allah’tan çok ‘cemaatlerine’ inanıyor ................... İnanç duyguları kuvvetlidir, öldürmeye kadar. İnancın kuvvetini öldürmeye varacak bir yere taşıyan kimler, bu inancı öldürmeye varmadan durduracak kimlerdir?

Müslüman olmak

Müslüman olmak suç mu değil mi?... Bir Bakalım!... Müslüman “Papaz yaptı” diyor… Hâlâ “Amerika hücuma kalktı” diyor…........... Sorgulamıyor, kafa yormuyor, tepki duymuyor, hesap sormuyor… Başka yanıt bulamadığında ise “Rabbimiz bizi imtihan ediyor” deyip seviniyor bile….....

adısoyadı

Daha bilmiyor musun? Zaten suç. Şimdi iyice güçlendiler ve müslümanlara alenen saldırmaya başladılar, hepsi bu. Müslümanlar var olmak savaşı vermek durumunda şu anda. Müslüman=terörist algısı iyice oturmuş durumda. Batı her kime terörist derse düşünmeden onun üzerine çullanıyoruz. Ve sonuç bu!

Farabi

Musluman olmamak suctur aslinda.Gavurluk suctur.

Bu Fakir

Suriye'deki Müslümanlara her gün yüzlerce saldırı var. Saldıranlar da kendilerine "cihatçı" demekteler ve Müslüman olduklarını iddia etmekteler..

Haberci

Yazarın Malezya Uluslararası İslam Medresesinde şeriat eğitimi rahle-i tedrisinden geçtiği hiç unutulmamalı ..

aslnn

sözde değil özde müslüman olmadıkça toplum giderek bozuluyor malesef

  • 1