BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64

Murat Kurum yeni uygulamayı açıkladı: Tüm marketlerde zorunlu hale getiriyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızın bez poşetlere, filelere erişimini kolaylaştırmak adına da tüm marketlerimizde bez ve file uygulamasını zorunlu hale getiriyoruz. Ücreti karşılığında ve kampanyalar kapsamında marketlerimiz vatandaşlarımıza hem bez hem de file uygulamasını sağlayacaklar" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
MİSAFİR

ŞAHSEN BEN MARKETLERDEN VEYA BAŞKA YERDEN NE FİLE VE NEDE TORBA ALIRIM ..BEN KENDİM FİLEMİ VEYA TORBAMI YAPARIM ..SİZİNKİNDE YİNE PARA VAR..TEK DERDİNİZ -PARA ...O KADAR..

kundemacı

"Ücreti karşılığında ve kampanyalar kapsamında marketlerimiz vatandaşımıza hem bez hem de file uygulamasını sağlayacaklar." Çok güzel vatandaşın kaçış yolu yok. Hizmet sağlayacaklarmış. Benden ücretini alıp bez poşet veya file vereceklermiş. Peki bez ve file karşılığında vatandaştan alınan para firmaların mı olacak yoksa bakanlıklara mı aktarılacak? Bu düzeyde soygun anlayışı olmaz.

MERT ADAM

SAYIN BAKAN BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORSUN. BAKANIN BİRİSİ DEEKMEĞİ POŞETLETTİRMİŞTİ BİR ZAMAN SONRA UYGULAMANIN SAÇMA SAPAN BİR UYGULAMA OLMASI NEDENİYLE ORTADAN KALKTI SİZİNKİSİ DE ÖYLE POŞETİ PARAYLA ALINCA POŞETİN ZARARI ORTADAN KALKMIYOR ANCA MİLLETE EZİYET ETMİŞ OLUYORSUNUZPOŞETLER EVLERDE KULLANILIYOR ATILMIYOR ATILAN KEK BİSKÜVİ GİBİ DAHA BİRÇOK MARKETLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜRÜNLERİN AMBALAJIDIR ONLARA ÇÖZÜM BULUN.

Misafir

Bu tip Çevrecilik ancak Ortadoğu Ülkelerinde olur!

Misafir

Karışırım kafamızı ya Allah aşkın ya bir poşet sorunuyla 2aydir uğraşıyoz ya daha ne kadar uğraşacağımız belle deel of offfff

Misafir

mağazada, markette poşet satılmasını kınıyorum. Çevreye gerçekten duyarlı isek parayla da poşet satılmamalı.

Misafir

sayın bakan bu zorunluluğu ilk başta yapacaktınız çevreyi kirletmek için para veriyoruz bu uygulamanız ile. reklamsız çevre sloganlı bez torbalar alışveriş sırasında 1 ay boyunca ücretsiz verilmeli halka direk para dayatması yanlış uygulama

Misafir

Ya kardeşim bir şeyde samimi isek yasaklayın poşeti gitsin, paraya satılması ne demektir ki.

  • 1