BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05

Murat Hazinedar'dan kadrolu vurgun! İşte belgeleri...

İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li Murat Hazinedar'ın, akraba ve yakın arkadaşlarını Beşiktaş Belediyesi’nde işe aldığı, annesi adına yaptırdığı okulun yanı sıra eşinin dostunun harcamalarını da belediye kasasından ödediği ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
kundemacı

Yakınlarını kayırmak anlamında; bu iş bize: maliye bakanlığını ve Adıyaman Milletvekili Mehmet METİNER' in yakınları ile ilgili açıklamasını hatırlatıyor. Demek ki kafalar aynı, zihniyetler aynı.

Vatandaş

Ak Parti de Rize ve Rizelileri ihya etmiş olabilir mi ?

Yeni sistem

CHP'liler yolsuzluk yapar yargı önünde hesap verir. Pislikleri medyada yedi manşetten ilan edilir. Başta Melih olmak üzere ak partili görevden alınan başkanların yolsuzlukların soruşturulması bile sanki yasaktır. Onun için o belediye başkanlarının yolsuzluklarını, feto ile bağları olup olmadığını milletin öğrenme ihtimali yoktur. Ülkede yargı sistemi böyle işliyor.

Bu Fakir

Gelin AKP'liler bu Murat Hazinedar'ın ölçülerine uyan atama ve görevlendirmeleri yasaklayıp tüm belediyelere uygulayalım. Var mısınız!? Yoksunuz tabiii.

sa

akp belediyelerde de inceleme olsa baksak...

dede efendi

İşin enteresan tarafı Melih Gökçek metal yorgunluğundan görevden alınırken Murat HazinedarFeto cü olduğu için görevden alınmıştır.

Misafir

camır at izi kalsın buna derler

Ali

Hacıbektaşı Veli için harçlık??? adam 800 yıl önce öldü. nasıl verdin lan bu harçlığı. helal olsun.

ali

Müzeler müdürü Murat BENLİ yi de sabah gazetesi yada siz haber yapabilirminiz

Misafir

Bizzat AKP li 3 belediyenin muhasebesine baktım aynı zamanda taraftarıyım fakat aynı kalem harcamaları aynı uyguılamalar mevcuttu durumdan rahatsıx olduğumdan istifa ettim. Bu her yerde yapılan bir şey ceza yada yaptırım yapılacaksa tamamına yapılmalı taraf olunanlar gözardı edilmemeli.

Misafir

Haklısınız sadece bu adam yapmış. Diğer hepsi tertemiz. Milleti enayi yerine koymayın. Bu partiden hiç haz etmem ama 1 belediye başkanlarınin açığını bulmuş saldırıyorsunuz. Yaptı ise çeksin cezasını ama diğer taraftan millet yedi sülalesini ihya etmiş sırf iktidardan olduğu için üstü kapatılıyor. Nice rektorler, nice belediye başkanları, nice bürokrat hamudu ile götürüyor. Kim hak hukuk dinlemeyip hakka görüyorsa hepsine de zehir zıkkım olsun...

UTANILACAK HAREKETLER...

İSRAF-SAVURGANLIK,YOLSUZLUK,ADAM KAYIRMA,AKRABA KOLLAMAYI KİM YAPIYORSA ÜLKEMİZE İHANET EDİYORDUR.LİYAKATA KİM DİKKAT EDİYOR?BİR ÜLKEYİ BATIRMA İSTİYORSAN YUKARDA SAYILANLAR YETER DE ARTAR BİLE.YAPANLARA YAZIKLAR OLSUN,HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN.

esen

Ejder suyu, starex meyvesi eşliğinde aloevera, zencefilli somonlu suşi yememişse yazık.

BOZKURT

YOLSUZLUK YAPANLARI OBJEKTİF DEĞERLENDİRMEZSENİZ, VATANDAŞI YANILTIRSANIZ, İŞİNİZE GELMEYEN YOLSUZLUKLARI DİLE GETİRMEZSENİZ SİZİNDE ONLARDAN BİR FARKINIZ KALMAZ.

enderun

sanki akrabalarını dolduran tek başkan da vurgun diye başlık atmışsınız dilerim hepsi ifşa olur.

Misafir

Sarayın 2 saatlik harcaması bu kadar adam bir yılda harcamış

Misafir

Oda birşeymi bakanların akrabalarını araştırın türkiyenin yarısını hortumlamışlar..

Misafir

sadece damat olayı bile binlerce yıllık tarihin yazacağı bir kötü olaydır..

MİSAFİR

AK PARTİ BELEDİYLERDEKİ YOLSUZLUKLARI BİR GÖRSENİZ BU HABER ÇOK GÜLÜNÇ KALIR..

Bu Fakir

AKP iktidardan bir düşsün, görürüz o zaman AKP'li belediyelerin incilerini...

Misafir

Haber değerinde bir haber olması için yapmayan belediyeyi gösterin

Misafir

Sen önce kendi yediklerine bak. Ayrıca yeseydi mülkiye müfettiş ordusu sürekli olarak markaja almıştı, hemen fark eder ve yedirtmezlerdi değil mi!

Bu Fakir

Bu da bir şey mi! Her zamanki yediklerini saymazsak ekstradan Recep Tayyip Erdoğan ilimiz merkezinde seçim propagandasına geldiğinde bizim ilçe belediyesi mitinge gideceklerin araçlarının benzin, dizel ve gazlarını fulledi.

mert mert

Yemiş te yemiş, durmamış hep yemiş::: bu ne yaw. klasik chp işte...

malı

akp lilerin aldıkları yandaşları hiç haber yapmadınız üniversiteler aile şirketlerine döndü. onlardan hic haber yok...