BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Murat Başoğlu'nun ensest ilişkisinin cezası herkese kesilebilir!

Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Kabadayı arasındaki ensest ilişkinin hukuk boyutuna ilişkin tartışmalar sürüyor. Hukukçulara göre Murat Başoğlu için hazırlanan iddianame sokakta el ele tutuşan ve öpüşen herkesin başını ağrıtacak türden.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Toplumun geldiği hale bak.Edep haya denen bir şey kalmadı artık.Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı sadece aşınan ahlaki değerlere seyretmekle mi yetinecek. Sokakta ortasında müstehcenlik artık normalleşmiş bir halde Yakında kendi kızıyla böyle bir hayasızlık yapan bir babada görürsek hiç şaşırmayalım.

Şahin KAra

Aleni bir şekilde elele tutuşmak ile sinemada öpüşmeyi aynı kategoriye dahil eden bir hukukçu işte!

k.k.k

Bir kere birinin öpüşürken ya da bir kadınla birlikteyken resminin çekilmesi hukuksal olarak ispat ya da delil değildir. Ama olay basına yansıdığı için kamusal hale geldi. Buradaki ayırt edici olan şey kişilerin amca yeğen olmasıdır. Dışarıda öpüşenler amca-yeğen değildir. Amca-yeğen dışarıda öpüşen mi gördünüz siz? Ya da toplulukta bulunanlar böyle birşeye şahit olsalar ( yani öpüşenlerin amca-yeğen olduğunu ) müdahale etmezler mi ? O yüzden bence elma ile armutu birbiirne karıştırmayın.

Misafir

SAÇMALIĞA BAK! CEZASI HEPİMİZE KESİLEBİLİRMİŞ, YEĞENİYLE(!) ULU ORTA YERDE UYGUNSUZ HALDA BULUNACAK, CEZA ALMAYACAK, HAYVANLAR BİLE KENDİ YAKININI TANIDIĞI SÜRECE ONUNLA BİRLİKTE OLMAZ.

leventk

neyin derdinde mahkeme, sokaklar, gayri kanuni olarak birlikte olan çiftlerle dolu , ahlaken bakacaksak olaya, bunlar ahlaklı mı sayılmalı bunca insan o zaman...

kırçıl

Adamların korkusu ahlaksızlıklarının önüne geçilmesi endişesi!!! Neymiş efendim; herkese şamil olacakmış!!! Sokakta, parkta, bahçede, otobüste hasılı açık alanda öpüşme, ahlaksızlık yapma kardeşim. Ahlaksızlığı meşru hale getirme çabası. Her türlü edepsizliği yap, toplumun sinir uçlarını çökert, ondan sonra masum rollerine yat. Bu toplum bu çirkefliği kaldırmaz!!! Kaldıramaz!!! Herkes aklını başına almalı. Aile kurumu korunmalı. Devleti idare edenlerin vazifesi budur. Çıplak gezenlere bir şey söylendiğinde söyleyenin ceza alması için uğraşanların, bu çirkinliği kapatma peşinde oldukları görülüyor. Mızrak çuvala sığmıyor.

kırçıl

Ahlaksızlığı meşru hale getirme çabası. Her türlü edepsizliği yap, toplumun sinir uçlarını çökert, ondan sonra masum rollerine yat. Bu toplum bu çirkefliği kaldırmaz!!! Kaldıramaz!!! Herkes aklını başına almalı. Aile kurumu korunmalı. Devleti idare edenlerin vazifesi budur. Çıplak gezenlere bir şey söylendiğinde söyleyenin ceza alması için uğraşanların, bu çirkinliği kapatma peşinde oldukları görülüyor. Mızrak çuvala sığmıyor.

  • 1