BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88

Münafığın cahil olanı...

“Paşam, hiç Allah’tan bahsetmediniz”

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

Kalla, “Ben misafirim, cem yapabilirim, oysa Erdoğan kendisi Türkiye’de yaşıyor değilmi… her neyse, Endonezyada olduğum için şükürler olsun. Burada her ne iş olursa olsun namaz için mola verilir.” dedi.

Erol Baron

Müslüman diye gezen Cübbeli Ahmet hocanın yüzünün nursuzluğu ve ağzının patavatsızlığı GAVUR dediğimiz Katolik papazlarda yok, üstelik insanlara çok kibar davranıyorlar. Aynı şey rahibeler için de geçerlidir, yüzlerinde adeta nur akıyor.... Bu hayret verici bir şey değil mi?

Misafir

Farkında Mısın? Senin İmam bitti.......... İkinci Plana Düştü ...Artık Gündemi Muharrem İnce belirliyor!

Misafir

Ula ula ula ula nerdeydun ha nerdeydun

Farabi

cok guzel yazmissin,kalmine ,eline saglik.Butun yazdiklarina aynen katiliyorum.

Misafir

laplace ateistti .bravo diyen misafir.

Misafir

Atatürkte, nefret ettiğin Osmanlı'nın yüzlerce paşasından bir paşasıydı. Osmanlıyı sevmediğin kadar birazda senin ülkeni işgal edeni sevme ve nefret et. Seninki normal değil yani..

Misafir

dahada enteresanı senin birşeyler söylediğini sanıp yorumunu yayınlamaları..

Misafir

Bu ne geçmiş, tarih, Osmanlı, İslamiyet düşmanlığı ya ? Bu ne kin bu ne nefret, bu ne aymazlık dır ??? Ülkeni işgal eden ingilizlerin yağcılığını yapar Osmanlıya dil uzatırsınız, utanmaz arlanmazlar.

Misafir

yazı baya bi zoruna gitmiş. hani fikir hürriyeti ? yine hakaret yine çirkinleşme...

Misafir

Batı dinsiz mi diyorsun yani. Onların elinde din yok mu. Senin derdin islamla anlaşılan. Osmanlı Bizans surlarını takke tespih fırlatarak yıkmadı herhalde.

66

asıl enteresan olan durum sizin fikriniz olduğunu düşündükleri için size bir köşe vermeleri, ama yanılmışlar sanırım.

saadet

Yanlı haberlerinize devam ediyorsunuz. Asıl münafığın cahil olanı; insanları dindar gibi görünerek kandıran, yolsuzluğu, hırsızlığı, kul hakkı yemeyi dindar görünerek kamufle eden ve Allah'ın emrettiği gibi yaşamayan ve bu bakımdan İslam dinini diğer dinlerden olanların gözünde küçük düşürerek zarar verenlerdir.

Misafir

Bu ulke Osmanlidan kaldi size tabii canim.Suan ki haritayi hazir olarak Osmanli size birakti degil mi?Her bir metre karesini Mustafa Kemal Ataturk aldi.Zaten Osmanli dan size kalmis olsa adi Osmanli olurdu,burasi Turkiye Cumhuriyeti ve tapusu Ataturk un uzerine.Siz sakallilarin size ogrettiklerine bakmayin oturun arastirin gercek tarihi.

Misafir

Filistin e yardim eder coco colalari yerlere dokersek ve turbe ziyaretlerine!!! gidersek samimi Musluman oluruz oyle mi?Kalsin.........sen git turbeleri ziyaret et,Turk u arkasindan vuran araplar icin agla sizla ,bizim Muslumanligimiz bize yeter....

Misafir

zira Yaratıcı hipotez değil, gerçeğin kendisidir. Bravo Laplace..

vghyrt

yazıdaki münafıklığı kimse fark etmedimi

Misafir

chp nin münafıklığı ortaya çıkınca chp liler yine atatürk konusuna geçtiler, herzamanki klasik, banel, geri kafalar...

Misafir

efendi efendi bu ülke Osmanlıdan miras kaldı, densizlik yapma...

Misafir

Siz atatürkün yanındamıydınızda bu lafı söylediğini biliyorsunuz :)

Misafir

Bu ülke kimsenin değil hele senin hiç değil, Türk Milletinin..haddini bil !!!

Sedat Yıldız

chp liler münafık olmadıklarını iddia ediyolarsa, seçimlerden sonraki cuma namazı, filistin davası, türbe ziyareti, başörtü ..vb İslami hassaiyetlere yaklaşımlarına bakmak lazım. Yok seçimden sonra yine, cahil vatandaş teraneleri yaparlarsa anlayınki münafığın en kızılı !

Misafir

Sen Ataturk un yaninda miydin nereden biliyorsun oyle demedigini?Yaa sakalli yazar sana birsey soracagim samimi bir sekilde.Simdi Ataturk u sevmiyorsun suratindan belli,Cumhuriyet e karsisin kin dolu yazilarindan belli.Ama mesela hic durup dusunuyor musun,sonucta bu ulkeyi kuran O,yasadigin para kazandigin sistem Cumhuriyet.Yani sen onlara konuksun!!!!onlar sana degil.Ataturk un ulkesinde,topraginda yasiyorsun ve kin kusuyorsun bu ilginc.Ikincisi evinde oturdugun ev sahibine kiziyorsun ve O na "bu evi birak bu ev benim" diyorsun!!!Yani butun bunlari hangi akil ve mantik ile birlestiriyorsun ilginc.Bu ulkede Ataturk u ve Ataturkculeri istemiyoruz diyor yobaz kesim!!!Yahu sen kimi kimin evinden kovuyorsun,mantiginizi anlayana ask olsun vesselam...

Misafir

Yazar hakli Chp ve Ince surekli dini,imani,kullanip siyasete alet ediyorlar.Yzar gercekten durust,keske hic kimse dini siyete alet etmese,hatta bu konuda kitap bile cikarsa bu yazar cok tutar,adam gercekci,adil yaziyor.

Misafir

Konuyla bağlantıyı kuramadım?