BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.498,57

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili flaş iddia

Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında Türkiye’deki son 10 yılda işlenen 12 siyasi cinayetin sorumlusu olarak da ‘FETÖ'yü işaret etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
kundemacı

“SON 10 YILDAKİ 12 SİYASİ CİNAYET FETÖ’NÜNDÜR” bu kadar ahmak bir iddia olur mu FETÖ Türkiye' de hiç iktidar olmadı ki. Bu olaylar cinayet ise ki çoğu veriler böyle gösteriyor. Bunların sorumlusu şu veya bu değil. O tarihlerde Türkiye' yi yönetenlerdir.

Misafir

Gökçek yanılıyor... FETO cularla işbirliği içinde olan birileri demeliydi... Muhsin YAZICIOĞLU bu ülkenin geleceğiydi... Bunu önceden tahmin eden birileri onu öldürttü...

ertuvas

fetö bunları yaparken ekonomik ve siyasi yardım veren de sizlerdiniz

erolk

"Nedense bütün bu iddialar benimde şimdi aklıma geldi" diye tamamlasaydınız sözünüzü. Aksi taktirde eskiden bunları bilip suça ortak olan birinin konuşması gibi duruyor. Yoksa?.

Vatandaş

Sanırım bu beyefendiyi bir daha aday falan yapmayacaklar, sürekli konu yaratıp, Sayın Cumhurbaşkanı'na mesaj gönderiyor.

murat1071

o zaman senin çocuklar cia ajanı çünkü o okulları bitirdi ve yetiştiler

ABDULLAH

SUÇLULARIN BULUNAMAMASININ NEDENİ HÜKÜMETTİR.

Misafir

O zaman gerekli iş ve işlemleri yapmayanları mahkemeye ver Gökçek.Dönemin C.başkanı,Başbakanı,içişleri bakanını..Bu dediklerinin o kadar duydukki.artık dedikodu mesabesine düşürüyorsunuz.Ben elimden ne gelir"Vah ki vah" diyorum ancak.Siz büyük adamlar,Yazıcıoğlu'nun dostları,siz demi vah vah tan öte gitmezsiniz.Hem ne bu işler bu Belediye Başkanı!!! tam da referandum zamanında sıkça konuşuyor.Bu başkan mı yoksa öncelikle siyasetçi,tv.müdavimi birisi mi.Sn.Gökçek..Biz de okumuş,belli bi yaşa gelmiş insanlarız.Sen ikna edici değilsin,ciddiye alınmıyorsun,derinliğin yok..Neyi temsil ediyorsan ona zarar verirsin.İyisi mi Ankara'yı belediyeyi onu da reklamını yapmadan bi düzene sok.Sahi senin şu parkın ne zaman bitecek de artık belediye otobüsünde o yana bakmadan geçmeyeceğim..İnan boşuna zaman harcadım şu satırları yazana kadar..

HALASOĞLU

YARAB BÜYÜKSÜN KERİMSİN AZİMSİN HER ŞEYE KADİRSİN BÖYLE İNSANLARA FIRSAT VERME GACIRTIYI GUCURTUYA UYDURUP HER NANEYİ YİYİP SONRADA SUÇU BAŞKALARINA ATANLARA FIRSAT VERME.

HER TAŞIN ALTINDALAR.

FETÖCÜ FETÖCÜYLE BİRLİK OLUP FETÖCÜYÜ İTHAM EDİYOR,FETÖCÜ ŞAHİT FETÖCÜYÜ KORUYOR!!,İMDAT YANİ. ŞİMDİ NASIL HAYIR DEMEZSİN TEHLİKE KOL GEZİYOR.

TEHLİKE BU ZATEN

40 YILLIK İTİRAFÇI FETÖCÜ H.GÜLERCEYLE SIKI FIKI OLMUŞSUN DA KİM İTTİBAR EDER SANA,BÜSBÜTÜN TIRSTIK,BAŞKANLIKTA GÖZÜN MÜ VAR İLERİSİ İÇİN.BİZ BU İHTİMALLERE ZATEN HAYIR DİYECEĞİZ,SEN VE SENİN GİBİLERİN ÖNÜ AÇILMASIN DİYE.

DEĞİLMİ MELİH ??

MELİİİH,COŞTUN DURULAMIYORSUN EĞER FETÖ YAPTIDA HALAA BELLİ DEĞİLSE KORKMAK LAZIM,YARIN ÖBÜGÜN BAŞKANLIK ELLERİNE GEÇERSE BİTİRİRLER TÜRKİYEYİ,İŞTE BU YÜZDEN ONLAR EVET DER,BİZ İSE HAYIR DİYECEĞİZ TÜRKİYE İÇİN.ANLADIN??

Misafir

yani sizinde parmağınız var? fetö ile sözlü olan sizdiniz yaptığı her iş denetimimiz aldında diyordunuz muhterem hocamız diyordunuz

  • 1