BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55

Muharrem İnce'ye 'Rektör FETÖ'cü çıktı' yalanlaması

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun, 'FETÖ'cü çıktığını' öne sürdü. Rektör Afyoncu, yanlışın düzeltilmesi için yayına bağlanmak isteyince geri adım attı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

işiniz gücünüz yalan, bi ayran içişi var köy manzaralı, arkadaki köy rüzgardan uçuyor, sahtekarlık diz boyu

Misafir

ince ince işler adamı kıçından şişlerr

Misafir

1000 tl dedin mi? dedin, ben bunu duydum o kadar.. Bu arada asıl ihtiyacı olanlar dul ve yetimlerddir, kıvırın bakalım siz..

Misafir

Yol ayrımına geldik Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vazgeçmeyiz.... Ama elimiz AK Partiye mahkûm değil.........Öncelikle, Eğitim, kültür ve dürüstlük aranacak!

TR

AKP, MHP, CHP, İYİ PARTİ FETÖ İLE MÜCADELE EDİYORMUŞ EDECEKMİŞ GİBİ HAVA ESTİRİLİYOR.. BU DA AKP NİN BU MÜCADELEDE YANDAŞ DESTEK ARAMA TAKTİĞİ Mİ ACABA? YA NE KADAR SAFLIKMIŞ MI DA ÜLKE BU HALE GELİNCE ANLAMIŞLAR.. BENCE DÖNEME GÖRE TAVIR SÖYLEM GİBİ. OY GETİRİR ZANNEDİLİYOR... OYSA ÇOK MAĞDURLAR TEPKİLİ..

YT

AFYONCU ESKİ YAZDIĞI GAZETEDEN AYRILIP AKP YE GEÇİP MAKAM MI KAPTI? SAADET TEN AYRILIP DEĞİŞTİK DİYENLER İKTİDARA GELDİ, SAADET ERBAKAN YOLUNDA DEĞİL DEDİLER, KENDİLERİNE İSE BİZ DEĞİŞTİK DEDİLER, SONRA ERBAKAN YOLUNDAYIZ DEDİLER, OY ALMAK İÇİN KIVIR ÇEVİR Mİ YAPILIYOR? ATATÜRK YOLU, ERBAKAN YOLU, ECEVİT YOLU, ÖZAL, YUNUS EMRE ... VE İSLAM YOLU OLAN BİR PARTİ DÜNYADA NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM...

Misafir

gezi=vatana ihanet...

Misafir

İnce’nin iddialarının belgesi..................... Gülen için “ABD vermek istemiyor, Erdoğan almak istemiyor” Dosyalar eksik!...............

her yer gezi

Piri Reis Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde tarihi protesto! Milli Eğitim Bakanı salonu terk etti

Misafir

Allah yalancılara fırsat vermesin.

Misafir

Sarraf, Erdoğan'ın 'hayırsever işadamı'ydı....Oto yedek parça kaçakçısı İş dünyasının duayeni........

Misafir

Sen köyünde tavuk güt..

  • 1