BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.412,55

Muharrem İnce'den yeni Gülen iddiası

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ortaya attığı Gülen ile görüşmesiyle ilgili iddiasını yineledi. İnce, görüşmede üçüncü bir kişinin olduğunu bu kişinin ismini de zamanı gelince paylaşacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Oğuz Sürer

Neden hemen şimdi değil? Tatmin olamıyorum.

O kara

Sayin Ince, Mertce siyaset yapacaksaniz bildigini delilleriyle halka aciklaman lagzim ne secim sonu , yoksa inandiriciligi kalmiyor.

Misafir

Eğer doğrucu olsaydı hırsızlık yapan 4 bakanını yüce divana gönderirdi size soruyorum bu 4 bakan hırsızlık yaptımı yapmadımı bana sorarsanız siz ve sizin gibi zihniyette din iman yok bence hep doğruları sizler biliyorsunuz 16 yıldır akp yönetiyor ülkenin düştüğü hale bakın millet aç perişan aynı tek pencereden baktığınız için tabiki göremiyorsunuz.

kenan

Erdoğan sizin gibi yalancımı ince sapıtma

KAŞGARLI MAHMUT

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LA MÜERRREMMM OĞLUM ÇIKACAĞIN ÇAMA DOLAŞ SANA BURADAN EKMEK ÇIKMAZ SEN DAHA BU FLMİN FİGURANISIN BU İTİBARLA SENİN GENEL BAŞKANIN HALA GENEL BAŞKANLIĞINI TESÇİLLEYEMEDİ ASLANIM.. ÇALIŞ BİRGÜN SENİNDE OLUR BELKİ ON YIL SONRA

Misafir

Akp gelirse zaten 16 yildir kaybeden ülke kaybetmeye devam edecek,o gemilere genicik diyecek alkışlayacaklar,5 lira olan dolara önemli degil alkislayacaklar,işsiz sayısı 20 milyon olsa bahsi dahi gecmeyecek asgari ücretle surunenler yine alkışlayacak.Yeter artik beyler,yeni beyinlere fırsat verme zamanı gelmedimi?cocuklarimizin gelecegi icin!!!

Burdayiz.

Saflar bir türlü nasıl siyaset yapacaklarını bilemediler, siyaset yapacaksan milli siyaset yapacaksın, ülke menfaati sınırları içinde siyaset yapacaksın, dış ülkelerin müdahalesine ilk tepkiyi sizin vermeniz olmalıdır, milli projeleri sona erdirme projeniz zaten ayrı bir saflık.

hakkı

sayın ince pek inanmamakla birlikte öyle düşündüğünüzü varsayıyorum peki chpnin içindeki azılılar size şu konuştuğunuz toz pembe yalanları hayata geçirme imkanı verir mi? ben bu ülkede bir daha yeni 28 şubatlar yaşamak istemiyorum. o yüzden chpnin iktidarı almaması için elimden gelen her şeyi yapıyorum. biliyorumki chp bir daha iktidara gelirse bizim önümüze sandık gelmeyecek. biliyorumki chp bir daha iktidara gelirse muhafazakar insanlara ötekileştirilip ellerinden hakları bir daha alınacak. biliyorumki chp bir daha iktidara gelirse devlet kadrolarına chp teşkilatlarından onay almamış bir allahın kulu atanamayacak. biliyorumki chp bir daha iktidara gelirse benim kızım başörtüsüyle bu ülkede rahat yaşayamayacak.

Burdayiz.

Sayın ince kafana sok, bu ülke eski sistemle yönetilmez, koalisyon ile yönetilemez, Almanya, İtalyayı gördük, hiç, kuzu kurt yan yana gelir mi? kedi ile köpeğe aynı kapta yemek verilebilir mi? bu benzeri, partileri bir araya getirmek hayal ve ülkeye zarar, en çok oyu alan hükümeti kurar.

Burdayiz.

Olaki sana inandık, peki üye olduğun parti ne diyor, birkere seni kabullenmiş mi, ona bir bakalım,hayır, peki bu millet sana nasıl güvenecek, geç parti başına ilk önce taahhüt ettiklerinin zemini hazırla, partini hazırla öyle geç karşımıza, aksi hali boş konuştuğun açıktır.

MİSAFİR

ERDOĞAN ONUN HAİN OLDUĞUNU BİLMİYORKEN KONUŞMUŞ OLABİLİR AMA SAYIN İNCE FETÖNÜN VE FETÖCÜLERİN İPİNİ ERDOĞAN ÇEKTİ VE SİZ ONUN HAİN OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE PKK YA YANAŞTIĞINIZ GİBİ FETÖYEDE BEL BAĞLADINIZ AYIP AYIP UTAN BU SENİN YAPTIĞIN İNSANLIK DEĞİL SEN ASLA ABD ARKANDADA OLSA BÜTÜN PARTİLERİ SANADA YAMASALAR BU MİLLET SENİN GİBİ KARA CAHİLLERİ BAŞKAN SEÇMEZ ZATEN O MAKAMA YAKIŞMAZSINIZDA

hadi

ben de imam hatibin kapısından dönenlerdenim. hatta katsayı mağduru bir endüstri meslekliyim. ama senin gibi yolu meyhaneye uğrayan, oy için 40 takla atan bir iki yüzlü şeytan değilim ince. elhamdülillah

misafir

seçimleri AKP MHP menfaat çetesi erteleme çabasındalar.onlara anketler hep olumsuz geliyor.afrin le seçim başlattılar,membiş lede seçimi erteliyecekler.suriye politikası seçim malzemesi oldu.millet kan ağlıyor.çarşı pazara yanaşılmıyor.suriyelilerde burada bacak çatıp tatil yapıyorlar.

Misafir

Seçim kapmanyasi çamur atarak seçim kampanyası yaparak kazanan tek ülke olma yarışması devam...bu çamuru orta yaşlı ve yaşlı seçmen tribünleri...gemç gelece görmek isteyen niye oy versin...yarın geldi gidenlerden intikam ve ülke çokertme kargaşa davaları açılacak dünya ekonomi çevreleri para vermeyecek ,ve verdiği parayi geri isteyecek… kutupleşme...gelecek ne olacak...gelen gideni aratır olacak...para bulacak yeni zengin yaratacak onlara fabrika kurduracak...borç çoğalacak...genç nesil yine kandırılacak...seçim kampanyası yapan siyasi parti çıkıp Ülke Gelişim modeli atlatsın desin: Ben Gelek 5 yıl içinde ülkemi Singapur Modeli ile geliştirecem ve Dünya İnsanlık gelişiminde Ülkemin İsmini ve Kendi İsmimi Bırkacam:örn.Singapur ve Lider Li Quan Yu ...kime ne 2000 yılında kim kimle görüşmuş bu gençlere ne kazandıracak...bırakın çamuratmayı Yaşlı ve Emekli tribünleri zaten çamur atsan da atmasanda oy verecek kişiyi çoktan seçmiş.Genç nesli kazanan Ülkesine faydalı olur.

Misafir

Allahtan kork baştan beri aynı şeyleri konuşuyor, tutarlı konuşuyor

Misafir

Yeni Cumhurbaşkanı İnce’den ‘kendisini yalanlayan’ Güngör’e: TRT paralarını bu kifayetsizlere yediriyor....

Misafir

ARTIK Belli olan Saray Kurumu Yüksek Seçim Kurulu Doğu ve Güneydoğu illerimizde OHAL seçimine , sandık taşıma kararlarıyla gidiyor...............

metin

patronuna benzedi bir söyledigi bir söyledigine uymuyor o 3. kişiyi söyle bilsin halk inşallah yalan olmaz

Gariban

Kusura bakmayın aşağıda saçmalamışım.

Misafir

Seçilemezse iptal ettirir gibime geliyor.

Kızılırmak

Sorun sandık taşıma !...................... Yüksek Seçim Kurulu üç üyenin itirazına rağmen Doğu ve Güneydoğu illerimizde seçime, sandık taşıma kararlarıyla gidiyor. ...Bu seçmenlerden yüzde 85-90 kısmı ise HDP seçmeni"

Misafir

★★★ AYM kararı seçimin iptali sonucunu doğurmaz !..................YSK'ya seçimlerin tarafsız yönetimi ve denetimiyle ilgili uygulama getirebilir!.

gariban

Nekadar boş beleş işler varsa bilinki orda chp var.birak bu saçmalıkları ne yapacaksın icraatlarını neler onları anlat kitapla kasetle şantajla olmaz bu işler.bu adam bagırmaktan başka birşey bilmiyor.Türkiyeyi yönetecek sıfat yok bu adamdarada bundan ancak filmlerde figüran çıkar o mesleğin hakkını iyi verir.

  • 1