BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97

Muharrem İnce'den son dakika kurultay açıklaması!

CHP'deki kurultay krizi bitmiyor. CHP'li muhalifler bugün bir açıklama yaparak ''15 milyon kişinin iradesini 15 kişi belirleyemez'' dedi. İmzasını geri çeken vekillerden yanıt gecikmedi. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise sosyal medya üzerinden ''kurultay delegelerimizin iradesine, isteğine sahip çıkıyoruz. Bize güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağız'' açıklamasında bulundu. Herkes merak ediyor şimdi ne olacak?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Tutarsız ve korkak biri nasıl 15 milyon adına konuşabilirsiniz. Biz sizi 24 Haziran gecesi Gördük 15 milyon kitleyi nasıl sattığını. Nedir senin bu halin. Neyin peşindesin bırak CHP sana ve ekibine asla güvenmiyorum. Senin amacın partiyi parçalamak ama bu parti öyle bir partili senide tarihin çöplüğüne gomecek.

Misafir

Chp de olmasa bu site ne yapar merak ediyorum. Dolar hergun rekor kiriyor esnaf isveren isadami iflaslari yakin, dunyada trump rezil rusva etmis ambargo yemisiz, irandan petrol dogal gaz akisi bitecek, zamlar yagiyor hic birinin haber degeri yok siz Chp yi haber yapin! Chp de kim ne demis onun haber degerini yapin. BRAVO!

Garip ÇOBAN

CHP hiç bu kadar komedi yaşamamıştı. Sayın İnce sayenizde oda oldu. Kemal beyin size yaptığına bakın sizin partiye yaşattıgınıza bakın. Lütfen partinin üzerinden elinizi çekin. Sizi desteklemiyoruz.

Misafir

15 milyon chp li oyların iradesini 15 kişi mi belirliyor ince?el insaf!24 haziran seçimleir ince yi chp genel başkanlığına seçme seçimi miydi ince?tc.başkanlığı seçimini kaybettin.erdoğana yenildin.öfkeni senin elinden tutup aday gösteren kılıçdaroğlu ndan çıkarıyorsun.15 milyon chp seçmeni aptal mı da senin kışkırtmalarına gelecek?delege dedin delege sayın yeterliş değil.tüzüğe saygımız var dedin tüzüğe muhalif işler peşindesiniz.yazık sizlere!

hursit dilaver

(zeki alasya-metin akpınar skeçlerinin birinde metin Yargıç,zeki de suçlu,kumar oynayıp kazanmış,ama yemesini şaşırmış da,YARGIÇ METİN de,dinleyip tepesi atıyor ve AAHH DİYOR..'ben o parayla şöyle yapardım,böyle yapardım' diye anlatıyor da sonunda 'AAAH BİLİYO DA VERMİYO, BİLİYO DA VERMİYO' diye ellerini göğe açıp,dua ediyordu.EVET RABBİM BİLİYO DA VERMİYOR.YA BUNLAR İKTİDAR OLSALAR,BU ÜLKE KALMAZ VE BİZLER,ORTA ASYA SÜRGÜNÜNE BAŞLARDIK DA,İRAN VE ERMENİSTANDAN NASIL GEÇERDİK BİLEMEM TABİ.

DEMOKRAT YURTTAŞ---

Ey Muharrem İNCE, Kurultay çağrısına başlarken bazı öngörüleri düşünmen gerekirdi. 2002 seçimleri sonrası Erdoğan'a Mv. ve Başbakanlık yolunu açarken CHP Anayasa değişikliği yapılırken en az %60 çoğunluğu ile Anayasaya değiştirilir maddesini koydurmadı. Ülkenin BU DURUMLARA geleceği öngörüsünü neden düşünmedi? Şimdide partinin geleceği öngörüsü yapılmadan ben gelim, sen git deniliyor...

Misafir

chp deki irade chp tüzüğünde belli.chp iradesini 15 kişi belirlemiyor.15 kişi tüzüğü uyguluyor.tüzüğe saygınız yok.yenilen pehlivan doymazmış.yeterli ve geçerli sayıda imza toplayamadınız.ya edebinizle durun,ya edebinizle gidin.dır, dır, dır!mahalle sokaklarında oturup dedikodu yapan kocakarıları geçtiniz.ortalıkta ağustos böceği gibi ötüyorsunuz. boşuna saz çalıp durmayın .kış yaklaşıyor.hazırlık yapın.

hursit dilaver

bizim mahalenin CHP de değişim aşkı hala devam ediy0r. ULAN, D0LARIN 5.50YE ÇIKTIĞI ŞU GUNLERDE CHP.MUHARREM BAŞTA 0LAYDI YA DA CHP BAŞKANI 0LAYDI, BU ULKENİN HALİ NE 0LURDU.hatta kurultay kararı alınsaydı,siz muharremin nasıl halkı galeyana getirip s0kağa dökeceğini görmez misiniz.bereket allah tayyip beye size ragmen yardım ediy0r.SİZE KALSA ULKE DE TAYYİP BEYDE BİZ DE 0RTAASYA Y0LCUSUYDUK.tabi ermenistanı ve iranı aşarsak.

  • 1