BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78

Muharrem İnce'den flaş açıklama

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den şaşırtan bir çıkış geldi. Kılıçdaroğlu'nun istifasının istendiği ortamda sessizliğini bozan İnce, "Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
abcd

Yendi de yendi, yendi de yendi, çıktın yendi, ben çıktım beni de yendi. Adam kazandı. M.İNCE

abcd

Fizikçi muharrem bir formül bulacak, bulduğu formülle kılıçdarın kimyasını düzeltecek. Yada atom formülü kullanarak parçalara ayıracak.

KEMALİN AİLE ŞİRKETİ CHP

kemal KENDİ BAŞARISIZLIK ABİDESİ İKEN ,” başarısız olan koltuğa yapışmayacak” diyerek, MUHARREMİ İŞARET ETMESİ” CHPYİ KENDİ ŞİRKETİ GİBİ GÖRDÜĞÜNÜ..gösteriyor.Zaten kendi dışında birini cumhurbaşkanı adayı ataması,bunu da gel bakam Muharrem diyerek yapması da.. peki..“Muharrem İnce bizim bir değerimizdir.” DEMESİ de..Bizim derken.O BİZ KİM..muharrem kim..CHP de iç güveyisi, zenci mi.

Misafir

yahu bundan ne cumhur olur nede parti başkanı olursada memleketin içine eder batırır kilitler

tufan

ince bu pofpoflamayla parti kuracak sol iyice batacak zaten batmaya mahkumlar hiçbir hizmetleri olmadığı halde peşinden giden insanla var hayret ediyorum..

Acizlik ne acıdır...

Gelen daha beter olacağına göre acaba kim yakışırdı? DÜŞÜNSENİZE GANDİ LAKABI VERİLEN KEMAL EFENDİ BİLE ARANIR OLACAK!...Düşündükçe girdaba girip-çıkıyorum!.. Onun ismi Mustafa mı yoksa Kemal mi olur acaba? Ne de olsa onlar hep "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" derler ama hiç "ATATÜRK'ÜN ASKERLERİYİZ" demezler...

Misafir

sıktıız haaaaaaaaaa bi bitmediniz ama biteceksinz bu son dönem...

Misafir

Bay muharrem ince 2nci yenilgisini İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIK SEÇİMLERİNDE ALACAKTIR.

DEMOKRAT AHMET KAYA

ATATÜRKÜN ASKERLERİ PKK NIN ASKERLERİNE OY VERDİ.CHP BİTMİŞTİR. CHP. GEN. BAŞKANI KEMAL,HASAN ,MEHMET ,UZUN,KALIN,İNCE OLMUŞ BİR ŞEY DEĞİŞMEZ.

ufuk

İstanbul belediye adaylığını kapmış köfte..Orda da yenildikten sonra bi daha cıvıtır:)))

MİSAFİR

ALLAH TÜRKİYEMİN YARDIMCISI OLSUN 80 SENEDİR ÜLKEMİZ BUNLARDAN AZ ÇEKMEDİ DEMOKRASİ DEMOKRASİ DEDİLER TERÖRÜ MECLİSİMİZE KADAR SOKTULAR BU CHP DEN TÜRKİYE KURTULAMASA SİTTİN SENE HUZUR BULAMAZ TERÖRDEN KURTULAMAZ

MİSAFİR

DEMOKRASİ DEMOKRASİ DİYE ÇIĞIRANLAR DEMOKRASİ ÜLKEMİZE TERÖRÜ YAYMAK ARACI DEĞİLDİR .BİZ DEMOKRASİ DEĞİL ADALET İSTİYORUZ TÜRKİYE DÜŞMANLARINA ÜLKEMİZE İHANET EDENLERE TERÖRE İDAM GELSİN

Misafir

DEVLET HATA YAPTIĞINDA HERKES ACI ÇEKER İnsan nimetin kadrini o nimetten mahrum kaldığında idrak eder. Fert hatalı kararının bedelini yine kendisi öder.“Artık çoğunluğun desteğini aldım.” diyen Erdoğan bütün bir devleti gönlünden geçtiği gibi tanzim ederken her değişiklik 81 milyonun hayatına tesir edecek.

Türk Hakani

Sayin Ince CHP yi Atatürk Genclige emanet etmistir Ayni Vatani oldugu gibi. Neden genclik senin sözüne baksin millet vekilleri neden senin sözpne baksin ki? Yoksa Atatürk gizli bir mektup ile Sanami emanet etti CHP yi. Bizler CHP nin temizlenmesini istiyoruz sana teslim edilmesini degil sen bunu nerden cikarttin yoksa Amerikalilar mi aradi?

dinamo

Zerre miktarı basiretle bakın tamamını aynı kalıptan çıktığını görürsünüz musluk contası gibi adamlar bunlarda atom kadar merhamet vicdan mertlik bulamazsınız yağlı düzenleri gitmesin yeterki ancak Erdoğan gitsin giderken vatan millet paramparça olsun umrunda değil bu derece kin nefret aklı ve gözlerini kör etmiş burnunun ucunu göremeyen 100 derece miyop herifler be yazık be

Misafir

Sendemi bürütüs bu ne yav çark etti herkes çark ediyor

salih saglam

senin başkanında aynısını yapmıştı Baykal'a. Aday değilim dedi, bir gece de aday oluverdi.

k.k.k

Ya arkadaş zaman mütevazi olma zamanı değildir. CHP seçmeni senin CHP'nin başına geçmeni istiyor büyük çoğunluğu. Bu görev senin boynunun borcu oldu artık. Kılıçdaroğlu da şimdi olmasa bile sonra devredecektir bu koltuğu sana. Zaman kaybetmenin anlamı yok ! İlla yerel seçimlerde bir şamar mı yemek istiyorsunuz !!!

MİSAFİR

BUNLARIN HEPSİ AYNI TÜRKİYE BUNLARLA MUHATTAP OLMASIN VAKİT GEÇİRMESİN YEMİN OSUN HEPSİNİN ZİHNİYETİ AYNI ABD ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜRKİYEYE TERÖRÜ YERLEŞTİRİYORLAR

Misafir

chp ve chp milletvekilleri bu ülkeye ne kazandırmış hdp yi meclise sokma dışında bir sayda bilelim

Misafir

Türkiye yeni döneme başlarken “çoğunluğun iradesine karşı gerekli bariyerler” denilen yasama, yargı, medya ve sivil toplum kuruluşları (STK) gibi en temel denetim ve denge mekanizmalarından mahrum kalmıştır.

Misafir

AZINLIĞIN HAKLARI ÇOĞUNLUĞA FEDA EDİLEMEZ

Misafir

2)Daha mühimi ise demokrasinin tiranlık da doğurabilme potansiyeli hafife alınamaz. Philadelphia Anayasa Kurultayı’ndan evvel 10 senelik safahatta 13 kolonide çoğunluğun oyuna dayalı kontrolsüz demokrasi tecrübeleri, ‘çoğunluk tiranlığının’ da kurumsal demokrasiye ciddi bir tehdit oluşturduğu fikrini pekiştirmişti.

Misafir

NİHAÎ KARARLARI SADECE ÇOĞUNLUK REYİ İLE VERMEK FELAKET OLUR 1)Devletin karşılaştığı meselelere, tarihi, coğrafyayı ve bütün kesimleri dikkate alan geniş bir perspektiften, insanlığın gelişimi ve safhaları zaviyesinden bakacak insanlar toplumda hiçbir zaman ekseriyet teşkil etmeyecek. Bu zaviyeden de eşit rey hakkının sonucu olarak sadece çoğunluğun reyi ile nihai kararların verilmesi bir felaket olacaktır.

Misafir

KESKE KAZANSAYDIN BE ADAM GIBI ADAM...