BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.438,79

Muharrem İnce'den 24 Haziran itirafı

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, canlı yayında "Apolet tartışmasını fazla uzattım, hata yaptım" dedi. 107 yerde miting yaptığını söyleyen İnce, "Keşke daha fazla yapsaydım, Ağrı'ya gidemedim" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
Misafir

Sen ülke degil mahallle bile yonetemezsin acik net.

mniksek

İNCE HALA AKILLANMAMIŞ, MECLİS AÇILIŞINDA İSTİTLAL MARŞI OKUNANA KADAR GENEL KURULA GİRMEYENLER İÇİN BUGÜN OLSA GENE DEMİRTAŞI ZİYARET EDERİM DİYOR, BU KADA CUMHURBAŞKANI DEĞİL CHP GENEL BAŞKANIDA OLAMAZ, KAFAYI SANDIKLARA TAKMIŞLAR, SANDIKDA SANA OY ÇIKMAMIŞSA 81 MİLYON SANDIK BAŞINDA GÖREV YAPSIN NE YAZAR, KILIÇDAROĞLU SENİN APOLETLERİNİ SÖKTÜ...

Misafir

kardeş bunların zaten tek argümanları bu bayatladı bunlar ama hala başka bir şey söyledikleri yok

Misafir

anlamadıklarını kim söyledi ? Bile bile 3 kuruş oy için yapıyorlar zira bunların kanı bozuk..

türk

en doğrulardan biri apolet tartışmasıydı siyaset din ordu bunlar ayrı şey apolet yüzünden sana binlerce kişi oy verdi bu açıklamaların hiç ama hiç iyi olmadı

Misafir

chp liler ve hevallerden başka oy verecek yok, çocuğu gazlamayın :)

Meral Tunç

mıııarreemm hoopp mıııarremm alooo, yaw seçilemedin seçilemedin. Son durumdan haberin yok heralde :)))

Erol Baron

Konuştuğu lafa bak, seloyu yine ziyaret edermiş. Artık haya, onur kalmadı ya.Bence sen çıtayı yükselt, apo yu ziyaret et, elini öp, icazetini al. sonra kandile git hevallerin çamaşırlarını yıka.almanya sana destek verir. Zira bundan başka umudun kalmadı..

Serkan Yıldız

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun bir lafı vardı. """Türkiyede terörist nerde ise onu ezeriz, yardım edenede ulaşır yok ederiz, arkasında duranada TERÖRİST deriz""" Bişey anladınmı maaarreemm !!!

Misafir

sporda bir kural verdır yenilen yeneni tebrik eder bir sonrasi müsabakaya hazırlanır onu yenmek için çalışmalar başlar ona göre çalışmalar antremanlar yapar başka bahaneler aramaz

Sarıların Sedat

Mıarrem; tevazu numara ile olmaz. hayatın kibir, sapıklık, başarısızlık ile dolu. Sizin gibileri Türkiye istemiyor. Giiit bakalım maaarrem :)

Misafir

haklarını yeme, chp 3023 de beellkii %35 i bulur :)))

Misafir

dobra dürüst samimi olursan sen kazanırsın ince halk bu tarz insanları sever açık sözlü dobra dürüst samimi chp siyaset tarzından uzaklaşmanız gerek ozaman her kesim size oy verecektir yine

ALİ

MUHARREM DENİNCE AKILDA KALANLAR :;;; MAARREM GEL BURAYA....BANA BAK MUHAREMM !!!! BAŞKADA Bİ CACIK YOK.PKK SAYESİNDE VE İYİ PARTİ SAYESİNDE BİRAZ YÜKSEK OY ALDINIZ. HEPSİ BU .CHP BU ÜLKEDE SİTTİN SEN İKTİDAR OLAMAZ.

Neco

Adam halen terörist destekleyenleri desteklerim diyor. Anlayamadın Muharrem, %3 daha fazla alabileceğini anlayamadın!

FİKRET BODUROĞLU

gaza GELEREK KONUŞMAYACAKSIN.AĞZINI TUTMASINI BİLECEKSİN.KAZANDIĞIN ZAMAN YÜKSEK ASKERİ ŞÜRADA EMEKLİ EDERDİN.

sedat ali,

sen bu kafayla devam ettikçe yine üçün birini alırsın. alacağın en fazla oy oranı bu kardeşim chp bu kafayla kimi çıkarırsa çıkarsın % 30 bandını geçemiyor . demirtaşı yine ziyaret ederdim diyor utanmadan pkk yı meclise taşıdınız. bu millet yerel seçimlerde bunun hesabını mutlaka soracak.

Oslo diyor

Hala ya utanmıyor musun? Osloya gitti dediğiniz kişiler afrinde 5000 e yakın terorist öldürdü. Kandilde çatır çatır öldürüyorlar. Şimdi bana gerçek niyetinizi söyleyin teroristin yanında misiniz yoksa devletin yanında mi?

TC1071

seçim gecesi aşırı alkollü olduğu söyleniyor yanındakilerle beraber...sağlam kaynak.gündüz cumaya gider gece full sarhoş.bundan cumhurbaşkanı olmaz ecevitten daha beter yaparlar.

Misafir

belirli bir süre sonra inşallah demirtaşa yaptıgım ziyarette hataydı diyecektir halen savunmayacaktır

ss.sebo

öyle ya da böyle bu adam akıllı. Kim ne derse desin, hele kk dan 50 kat daha akıllı. kk nun hatalarını yapmıyor.

ufuk

önce kemale ne demişti!chp nin genel başkanı doğal cumhurbaşkanı adayıdır..Sonra ne dedi aday olunca:sayın başkan partili cumhurbaşkanı olmaz bende hep destekledim dedi..Akşam ne diyor!genel başkan olup cumhurbaşkanı adayı olacam:)))bukadar tutarsız biadamdan ne halt olur..

EFE

DAKKA BİR KATİL SÜRÜSÜNÜN HAMİSİNİ İÇERDE ZİYARET ETMEN.DAKKA İKİ MİTİNGLERİNDE PKK ,PYD VE AHALİSİ İLE DOĞRU DÜRÜST BİR KELAM ETMEMEM.SEN KONUŞURKEN BAŞKA KANALLARDA LİDERİNİN SENİ YALANLAMASI.ALTIN VURUŞUN İSE KENDİNİ ELEŞTİRDİĞİN GİBİ APOLET SÖKMEN...YEREL SEÇİMDE DE AYNI HEZİMET BEKLİYOR BU MANTIKLA GİDERSENİZ...

MİSAFİR

SAYIN İNCE BU VATANA DİNE İMANA BAĞLIYSANIZ BU DÜKKANI KAPATIN, İHANETİN TERÖRÜN OLDUĞU YERDE BAŞARI OLMAZ ORASI VATANINI DİNİNİ MİLLETİNİ DEVLETİNİ SEVENLERİN DURDUĞU YER DEĞİL,BEKLENTİSİZ KARIŞTIRICILIK YAPMADAN BÖLMEDEN KAVGA ETMEYECEKSEN AK PARTİYE GEL VATANA MİLLETE HİZMET ET

recep yaşar

bu çapsız mı cb olacaktı , verilmiş sadakamız varmış...