BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi! Mankafa...

CHP Genel Başkanlığına aday olan Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Ben kendime mankafa dedirtmem" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

chp içindeki genel başkanlık yarışı,adayalrın birbirine hakaret etmeden yapılması,birilerin istismar etmesini önlemek ve insani açıdan önemlidir.hepinize başarılar ve saygılar.

komedi dükkanı chp

demek chp içinde , kılıçdarevladının yaptığı işlerin, ettiğini lafların ancak bir mankafadan çıkabileceğini düşünenlerde var ! muharrem efendi gibi düşünenlerde kılıçdarevladına mankafa diyor demek :) bu demek oluyor ki bu pek okumuş , pek kültürlü , pek bilmiş milyonlarca chp seçmeni bir mankafalıya oy veriyor :)) demek üniversite okumuş olmak bir insanın akıllı olduğunun ölçüsü değilmiş. pekala gidip bir mankafanın peşine takılıp oy verebiliyormuş. bu nasıl bir parti yarabbi. mankafa dedikleri adamın ardında siyaset yapıyorlar :))

SİVASLI

tamda uymuş mankafa? sn ince allah yolunu açık etsin.

TAVSİYEMİZ...

BAZI İNSANLAR 'KILÇDAROĞLU'NA OY VERMEK OY VERMEM' DİYOR.BANA GÖRE YANLIŞ AMA İNSANIMIZIN YANLIŞTA OLSA DEĞERLENDİRMESİ.SEÇİM KAZANMAK İSTENİYOR İSE HER DURUM DEĞERLENDİRİLMELİDİR.

yalova

Sayın İnce son seçimde bölgen olan Yalova dan zorlukla seçilmediniz mi? Kendi bölgesinden bir kaç oyla zorla seçilen bir kişinin CHP 'yi nasıl ileri götüreceğini, nasıl kazanan olacağını bana bu tutumunuz ile anlatamazsınız.

SADE MÜTEDEYYİN YURTTAŞ***

Sayın M. İNCE anladığım kadarı ile çevrenize karşı aday olma istikrarınızı gösteriyorsunuz. Cumhuriyet, Demokrasi ve Parlamento gidiyor. Tabanda insanlar bu değerler için (CHP-Sadet-İYİ parti ve diğerleri) anlaşıyor. AKP ve MHP bu ULVİ değerleri sevmiyor. Sen ADAYLIK hobini çevre alkışları ile yaşamak istiyorsun. Ama sağduyulu Yurttaş Cumhuriyet, Demokrasi diye yan yana geliyor. Ama sen ben iyiyim de dur ne kazanırsın ki, kazansan da sadece ve sadece o çevrenden alkış alırsın ve insanların istediği o ULVİ değerleri kaybedersin. Bu duygu kişilere bağlı olma hissiyatı değil. Kaybettiklerimizi kazanabilme DUYGUSUDUR...

IYI OLACAK

IYI olacak inşallah herşey IYI olacak.

Misafir

al birini vur öbürüne aynı tas aynı hamam.bunlardan .ider olmaz.deniz baykalı mumla arıyorum.

Emekli Müdür****

Genel başkanlığa yeterli param olsa da aday olabilsem bunlardan çok oy alırım..

As1

Yok Canim sen Mankafa degil Sen Tavukcusun

  • 1