BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Muharrem İnce, 'hayır' için mi koşturuyor?

Kılıçdaroğlu'ndan sonra CHP liderliğine en yakın isim Muharrem İnce'dir. "EVET" çıkacağını bildiği halde, genel başkanlık hayalini gerçekleştirmek için prova yapıyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
HASAN KALMAZSOY

AKŞAM YAT CHP SABAH KALK CHP ÖĞLE YEMEKTEN SONRA CHP GALİBA BUNDAN SONRA RÜYADADA GÖRECEĞİMİZ CHP VELHASIL BU CHP DEN KURTULUŞ YOK NASIL EDERİZDE KURTULURUZ ACABA BU CHP DEN

Misafir

ne oldu 14 nisanda çark etmişsin hani büyük zafer kazanacağız falan diyordun? şimdi mi aklına geldi kardeşlik? ya iyilik ya kötülük kazanacak diyordun. ne oldu? gerçi bugün dediğini yarın yalanlamak sizin fıtratınızda var değil mi?

Komünist Öğrenci

İpliğin pazara çıktı..............

Misafir

aynı kardeşin gibi yazılar yazıyorsun

Misafir

Kripto Yahudilik (veya Gizli Yahudilik), gizlice Yahudiliği uygulamak fakat topluma karşı farklı bir dini uyguluyormuş gibi görünmektir; bu dinin takipçilerine, "gizli" anlamına gelen ve Yunan kökenli κρυπτός (kriptos) kelimesinden türeyen "kripto Yahudiler" (veya "gizli Yahudiler") denir.

Misafir

Ben Muharrem İnce'nin ne dediğine değil, medyanın ne yazdığına değil Anayasa değişikliği teklifinde ne yazdığına bakarım.

k.k.k

Nerden biliyorsunuz kardeşim Evet çıkacağını daha referandum olmadan. Oylar da hile mi yapıyorsunuz bu kadar net konuşuyorsunuz ? O zaman neden Başbakan ile Cumhurbaşkanı meydanlarda geziyor Evet çıkacaksa ?

Misafir

Sabahattin Önkibar bugün Aydınlıkta yazmış, Seni gidi kripto fetöcü seni, demekki paçayı kurtarmanın derdine düştün....

Misafir

Mutlaka ama mutlaka sandığa gidin, vatandaşlık hakkınızı ihmal etmeyin.

Misafir

Koskoca insanlarsınız hala anlayamadınınız mı? yoksa işinize böyle mi geliyor?...Hala yok 8.yenilgi yok bilmem şu.Klasik Ak Parti taktiği.Şöyle söyleyeyim.BU-İŞ-CHP-AKP-KILIÇDAROĞLU-BAHÇELİ-ERDOĞAN MESELESİ DEĞİL.BU BİR RE-FE-RAN-DUM.PARTİLER ÜSTÜ...KAPİŞ???

Abdullah

Hadi bey 4 kişinin çalışmasından bahsetmiş de kendisinin neye çalıştığını yazmamış. Kendisi de evet çalışmasında saydığı kişilerden geri kalmıyor.

alara

ne zeka ama, uğur dündar bu yazıyla kılıçtaroğlundan gına gelen chplileri hayır çıkarsa kılıçtaroğlundanda kurtulacaksınız diye fişeklemeye çalışmış ama yazıdan çıkan sonuç evet yada hayır chp nin umrunda değil savaş koltuk savaşı olmuş, kaldıki mantık yanlış zaten hayır çıkarsa kılıçtaroğlu ömründe görmediği bir zafer kazanmış olacak kim onu yerinden edebilir. bir konuda haklı savaş koltuk savaşı ama can hıraç çalışanlar evet çıkacak ümidiyle çalışıyor, sonunda bakın bizde o kadar destek verdik ama bu liderle olmuyor diyebilmek bu aradada kendi reklamlarını yapmak

Vatandaş

Özışık biraderlerin demokrasi anlayışı ancak bu kadar. Bundan daha güzel ifade edilemezdi. Hayırcılar niye çalışıyorsunuz ki?

vatandaş

Esasında referandumda mitingler yapılması,particilik yapılması doğru değil!Değişen maddeler bir kitapçık halinde vatandaşa dağıtılır.Vatandaş okur ve neye oy vereceğine özgür iradesi ile oy verir.Adeta dayatma yapılıyor!Evetçilerin yanında evet,hayırcıların yanında mecburen hayırcı oluyoruz.Bu durumlar düşmeseydik keşke...

köylü

iyiki c h p gibi bir muhalefet partisi var hiç bir projesi olmayan milli olmayan yerli olmayan bir muhalefet kimin eline geçer ak parti çok şansli bu konuda zerre kadar c h p nin şansı yok hiç bir zaman hiç bir konuda bu kafayla çünkü kafa yabancı yerli değil olamazda buda bir şans Ak parti için MHP ve hdp yi de ekleyin buna

GÜÇLÜ BİR HAYIR ÇIKMALIDIR

HII,PARTİDE BİAT OLMADIĞI İÇİN HERKEZ HERŞEY DÜŞÜNEBİLİR DE, AMA ART NİYETLİ BİRİNİN DÜŞÜNCELERİ KENDİNİ BAĞLAR AİT OLDUĞUN BLOKTA DMOKRASİNİN D Sİ OLMADIĞI İÇİN YADIRGAMAN DA NORMAAL.

Abdullah

Muharrem İnce CHP genel başkanı olabilir. CHP genel başkanının da Türkiye Başkanı olma potansiyeli/ihtimali yüksek. Evet propagandası yaparsa şaşırmam.

BİZ HAYIR DİYECEĞİZ

YAV,SENDEN DE Bİ ŞEY SAKLANMIYOR,BİZDE NEOLDU BU İNCEYE DİYORDUK Kİ TAM SEN AÇIKLADIN,HİÇ KOŞTURMAYAN KIPIRDAMAYAN ADAM ŞİMDİ KOŞUYOR,HADİ YA HAADİ AYDINLATTIN BİZİ,AMA SÖYLEDİKLERİ DOĞRU ŞEYLER VE DE BİZ HAYIRI VERECEĞİZ,SEN OKADAR DERTLENME,BİŞEYCİKLER OLMAZ,KÖTÜ OLAN BİATTIR.TEK SESTİR DİKTADIR.

rahman eder

Konu anayasa referandumu.Kılıçdaroğlu'nu bırak.İstersen Davutoğlu,Arınç,Gül.Babacan ve diğerleri hakkında referandum sonrası yazacağın için hazırlık yap.İçinizdelki CHP düşmanlığı ve Kılıçdaroğlu nefreti bitmeyecek.Alışın böyle yaşamaya

misafir

kısa ve öz az önceki yorum içim yine tekrarlıyorum haram zıkkım olsun

misafir

ne yapsın vatandaş bizden kessilen vergilerle orada ahkam kesen devlet değilmi bütün imkanlarını kendi için kulallanıyor haram zıkkım olsun ona çanak tutanlarada haram zıkkım olsun allah büyüktür bir yerden çıkarır

HAYIR DİYECEĞİZ

SEN DE MUTLULUKTAN TAVAN YAPACAKSIN,BİİZ DEMORASİDEN YANAYIZ,BİATÇI PARTİLİ OLMAZ DEĞİŞİM HERZAMAN MÜMKÜNDÜR PARTİLERDE DİKTA DA OLMAZ O SENİN DEDİĞİN,BAYILDIĞIN..MENFAAT BİRLİKTELİKLERİ!!!

HAYIR DİYECEĞİZ.

SEN MEMLEKETİN NE OLACAĞNI DÜŞÜN ,KAOS ÇOK HOŞUNUZA GİDİYOR DA TÜM TÜRKİYE DÜŞMANLARI EVETİ BEKLİYORLAR,İSTİYORLAR,ÇÜNKÜ O ZAMAN DİŞLERİNE GÖRE BİR TÜRKİYE OLACAK,TIPKI DİĞER TEK ADAMLI ÜLKELER GİBİ BİZE DE İŞTAHLARI KABARACAK,CUMHURŞYET,DEMOKRASİ,PARLAMENTER SİSTEM NEYİNİZE YETMEDİ,??

baltacı

erenlerden bi tek Yalovalı yok,ötekilerin hepsi git çekice gel küreğe aylardır koşturuyo..akşamaca 50 lira ekmek parası için kürek sallayan,çapa yapan amelelerden de utanmıyolar..

GÖRÜŞ>>>

2002, 2007'lerde destek olmuşlardan olarak fikrinizin dibini bu mülahazalarınızdan anlıyoruz. Sen niçin Anayasa değişikliği getirdin, bunu bana doğru dürüst anlatamıyorsun başka partinin işine yorum yapıyorsun. Davutoğlu gittiğinde AKP'nin taşları oynadı demediniz. Tatbiki çıkarlarınız bozulmasın diye.