BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28

Muharrem İnce değil, Hamaney!

Muharrem İnce on günlük süre içinde ülkedeki, tekke, zaviye ve dergahların yarısından fazlasını turladı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 154 Adet Yorum
Misafir

Muharrem ince 40 yıldır anıtkabir'e gider ve her gittiğinde avuçlarını açıp dua okur. Diğeri onu bile yapamıyor. Sizin herzaman yapıyorlar dediğiniz şey ise cuma namazlarında kameralara yapılan şovdur. Meslek olmuş adeta artık bu. Halbuki Özal da 5 vakit namaz kılardı ama 1 kere bile medyaya düşmemiştir bu. Artık ayıp denen kavramları yerle bir ettiniz! Milletin algıları iyice çukura girdi.

Ekrem Abi

Bir oy alacağım diye bu kadar ikiyüzlülük nedir ya !!

Misafir

diğerleri sadece seçim zamanında yapmıyorda ondan şeker !

xtr

Pardon da bir cumhurbaşkanı adayını eleştirme ihtiyacını nereden hissettiniz? Hem de şikayet ettiğiniz hususu sanki diğeri de yapmıyormuş gibi!

Misafir

SEN YAZAR GÖRMEMİŞSİN

Misafir

"Erdoğan onu görünce hemen konvoyu durdurdu..." Aynı şeyi bir kaç gün önce İNCE yapmış ve duvarın yanında duran kadına doğru koşmuştu.. İşte ben bu yüzden siyasetten ve siyasilerden nefret ediyorum! Tamamen göstermelik!

Murat

80 senede İstanbul İzmir arası otoban yapacak bir akıllı İzmirden çıktı veya Muharrem İnce çıktıda bizim mi haberimiz yok :) Bu kadar yapılan yatırımlar için 80 sene bekleyen ve yapılanı beğenmeyen topluluktan topluluk olmaz. Hizmet olarak görmüyorsanız yapsaydınız bunlarda yapmamış olurdu. Bu ülkeye ağaç diken olduda biz mi sulamadık?

Misafir

HKP nedir. HKP 1980 öncesi terörist örgüt Dev Sol un fraksiyondur. CHP nin arka bahçesindeki bir kenardır.

Erol Baron

Bir soru..... Elinde devamlı mikrofonla gezen biri sadece ihracat rakamlarından bahsedip ithalat rakamlarına hiç değinmezse, bu kişi kim olabilir?.... Küçük bir yardım, isminin baş harfi R.

Misafir

Diploma kavgası bitmiyor!.... Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının düşürülmesi talebiyle YSK'ya başvuran HKP, talebin reddedilmesi üzerine YSK üyeleri hakkına suç duyurusunda bulundu.

66

ne o dayıcım dini siyasete alet etmek seninkilerin tekelinde mi ?

Misafir

Cuma namazına altı okla değil 50 araçlık konvoy 200 koruma 2 helikopterle gidilir.Biri İnceyi bilgilendirsin.

Misafir

zaten kimse okumuyor.Yorumların çoğu sayfa editörleri tarafınan yapılıyor.Yarısıda biz muhalifler tarafından.Bazen işlerine gelmeyen yorumlarımız da yayınlamıyorlar.

Misafir

ahahaha AHAHAHAHAHAHA

Misafir

biri bana in ali mi dedi ne

Misafir

herkesin seninle aynı saatte sahura kalktığını nerden biliyorsun ? Kim sana milletin imanını, ibadetini sorgulama hakkı verdi ?

Misafir

sivri olduğu belli. din düşmanı chp nin adayı 6 oku naptıda cuma namazına gidebildi acaba hiç merak ettinmi ???

Misafir

oklarmış sivriymiş hee çok korktuk. klavyeden salla dur.

Misafir

sıcağın bol olsun erol daron :)

Erol Baron

Yasaklanan Wikipedia'da utanılacak eylemleri olanlar için 24 haziran çok sıcak geçecek çoook.

ASD

E ADAM OY TOPLUYOR NE YAPMASINI BEKLİYORDUN TABİKİ TÜRKİYEDE HANGİ KESİMDEN İNSAN VARSA HEPİSİNE HİTAP ETMEK ZORUNDA.ONA KALMADAN ÖNCE FETÖNÜN OYLARINI TOPLAYANLARI NE CABUK UNUTTUN

Misafir

geleceğimize acırız sizin gibi kesemize değil

Sedat

o değilde seçim bitipte köşede yalnız kalan müerrem, bu seçim füryasında yaptıklarından sonra chp lilere kendini nasıl ispatlıcak acaba ?

Misafir

25 haziranda sivri uçlu oklar CHP yi tırmalar.

Misafir

Süleyman abi,tv deki konuşmada eğer siz olaydınız,M.ince bin pişman olurdu.İnce ,Nagihan hanıma diyor ki"sor bana";Nagihan hanımsa diyorki "vur bana"...Keşke siz orada olsaydınız.