BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53

Muharrem İnce: Çiftçi borçlarının faizleri silinecek

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Türkiye'yi büyük şemsiye altında buluşturacaklarını söyledi. İnce, 24 Haziran'da seçilmesi halinde gülümseyen bir cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
mevhibe inal

"Büyük Şemsiye" altında buluşmak için ETNİK-MEZHEP Böl-Yönet-Sömür projelerine karşı dikkatli olmamız lazım. Anti-Emperyalist, Yerli, Milli olmak lazım. Farklılıkları değil, Ortak Değerlerden bahsetmek lazım.

Misafir

Sallamaya devam mı Hey CHP ve HDP. Bu seçide yerden toplayacağız parçalarınızı.

Ssk

Hah hah hah. Salla salla gül me...ler sallasın. Salla salla yer yerinden oynasın.

Misafir

Çok sallıyor değilmi.

Misafir

İçirmeden çıkarın şu adamı sahneye.

real

hahahhahahahah :D çok komiksin iiinceeee güldürüyorsun valla

gereksiz

faizleri silmek okadar kolay degil. sanmam... bu sefer düsünmeden vaad etmis.

Misafir

emekli yakını olanlar bin liranın altında ödeme alıyorlar(eş,çocuk vs)

Misafir

coşmuş bi kere hey heeey!

İSO

Allah aşkına bir CHPli bana şu sorunun cevabını versin. Ekonomi kötü mü iyi mi? Kötüyse bu paraları nereden vereceksiniz, iyiyse ekonomik olarak battık bittik diye neden bizi kandırmaya çalışıyorsunuz?

Misafir

Bir sürü münferit örnek verip genellemeler yapmışsın sanki Kur'anla dalga geçen hepsiymiş gibi, rüşvet alan hepsiymiş gibi. Yaptıkları genel bir iş vardı doğru FETÖcüleri işten çıkarmak. Bu işi de FETÖcüler ve FETÖ severler desteklemese de biz millet olarak sonuna kadar destekliyoruz. Okullarda andımızı kaldırmanın da ahirette hiçbir sorumluluğu olmaz sen hiç kafanı takma.

Misafir

Elle tutulur bir tane proje yok. Borç silme, para verme, var olan projeleri durdurma gibi geleceğe faydası olmayan boş vaadler bunlar.

Misafir

Cagdas Turkiye nin Cumhurbaskani...Turkiye nin cehresi,vizyonu degisecek,Arap ulkesi olarak gorunuyor ulkemiz suan disaridan.Ince ulkemizi hak ettigi konuma tasiyacak tek lider...

Mehmet

Yaw he he! En büyük sensin. Seni bekliyorduk "büyük kurtarıcı".

Ali

Oy nerden gelme ihtimali varsa oranın borcunu silin.... Nasılca okumuş ve aydın kesim borçların öylece silinemeyeceğini biliyor... Silinen borçların gene kazık olarak kendisine döneceğini biliyor...

Misafir

Yahu şu çocuğu iyi tut bari düşüreceksin şimdi onuda...

sedat

çiftçiye çoğu zaten faizsiz kredi veriliyor veya düşük faizli

Misafir

gelecek nesillere borc takacsm demek istiyor

Misafir

oldi olacak calismayana 3000tl maadda ver

FİZİK KANUNU BU İNCE

NEYİ SİLİYORSUN SİLECEKSİN İNCE. SENİN ŞEMSİYEN YETMEZ İNCE. ÇOK BAGIRIP ÇAGIRIYORSUN ÖRNEK OLSANA İNCE. GÜLÜMSE İNANALIM İNCE. GELKİ SENİ TANIDIKCA ÇOOK GÜLÜYORUZ İNCE. ORTALIGA SENDEN BİRTANE LAZMIMMIŞ EYLENDİRİYORSUN İNCE.

emekli

sen meydanlarda milleti soy parayı topla köşeyi dön param yok diye. o paralarıda kk kırış ince akıllı fikirli muharrem. neymiş borçları silecekmiş sen neyi silyorsun gel bakalım muharrem diye daha eline az bi fırsat geçti daha şimdiden milleti soymaya başladınız sizin zihniyetiniz bozuk al muharremi kemale vur aynı tas aynı hamam. dalevere yalan talan işiniz gücünüz.

Misafir

Fetö alcaklari ile nasıl mücadele edeceksiniz?fetodan atilanlardan milletvekili adayı göstermek mücadelede samimiyetsizlik olmaz mı?göçmen politikaniz nedir?

abcd

Salla bakalım, bekara karı boşamak kolaydır.

Misafir

ABD'deki davada yaptığı itiraflar nedeniyle Türkiye'de istenmeyen adam ilan edilen ve halen tutuklu bulunan Reza Zarrab ile şarkıcı Ebru Gündeş ilişkisinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Gündeş'in Zarrab'dan ayrılacağı konuşurken aksi yönde bir gelişme yaşandı.

Oğuzhan

Hep ver ver,neyle ve ne kadar? Ne üreteceksin kardeşim,Tayyip Erdoğan'ın ekonomide yapmadıklarını veya yapamadıklarını yapacaklarını söyle,söyleki farklı diyelim.biz ne dedik AKP daha iyi hizmet eden varsa hemen oyumuzu ona veririz.Ama CHP ve iyi parti sadece dağıt ,dağıt....nereye kadar,hazır para erken tükenir