BIST 9.803
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,60

Muharrem İnce bu 4 soruya cevap veremez! Ahmet Kekeç yazdı

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin cevap veremeyeceğini iddia ettiği 4 soruyu köşesinde yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Ag

Ya misafir rumuzlu kişi. Senin misafirliğin daha ne kadar sürecek. Artık yerkeşik hayata geç de kurtulak.

Misafir

Hayırdır sana ne oluyor

hacı inceeee

ABDESTSİZ SOKAĞA ÇIKMAM -Çocukluk arkadaşlarım, ailem, herkes bilir. Kendime göre inançlarım var, abdestsiz sokağa çıkmışlığım yoktur. MİTİNGLERİME AYET-EL KÜRSİ OKUMADAN BAŞLAMAM -Hiçbir mitingime Ayet-el Kürsi okumadan başlamam. Bunlar benim inançlarım, isteyen beğenir isteyen beğenmez. ( haaa bide bodrumda alkol aldım ramazanda ve abdestliyken bunuda not düşün lütfen :)

Misafir

HDP Ak Parti zamanında meclise girdi.

Misafir

Sana ne? sen Yalova Kaymakamı mısın,Bodrumdaki otel müdürü müsün?

Misafir

Memleketin bütün kurumları satıldı hangi kazanım onlar?Zarar eden köprüler yollarmı,3.5 milyon mülteci mi 4,5 milyon işsiz mi,450 milyar dolar dış borç mu?Zarar ediyor bahanesiyle dünürlere satılan şeker fabrikaları mı?Hangi kazanımlar?Ha bu arada SGK geçen sene 34 milyar zarar etti.Sen hala kılışdar diye cırla dur.

tekin coşkun

Bademlemeciler,ensarcılar,kuran kurslarında kız erkek demeden taciz edenler,bir kereden bişey olmaz diyenler,9 yaşında evlenebilir fetvası verenler,çocuk tecavüzüne ''küçüğün rızası varsa bişey olmaz'' diyenler çocuk tacizi araştırılsın önergesini bin bir dereden su getirerek reddetmeye çalışanlar, Muharrem lafları gömdükçe ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Misafir

Boş konuşana cevap vermek bize yakışmaz! Ahlaksızlığa prim yok!

Yalova-Hacımemet Ovası Sakini

Mecliste Ahlaksızlıktan (Cinsel Taciz) FEZLEKE hazırlanan tek CHP vekilidir.Eski gnl bşk. bu adam,eski içişleri bakanlığı yapmış Hasan Fehmi Güneş,Kamer Genç gibi daha birçoğu hep aynı ahlaksızlıkları yapmıştır.Bunlara oy veren NAMUSTAN BAHSETMESİN.Ben oy vermem.

haldun

bu yazdıkların her chp li için çok normal olaylar...

AH

AL SANA CEVAP: İnce: Sana mı soracağım camiye giderken? Muharrem İnce, cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cami eleştirisine yanıt verdi. İnce, "Bir camiye fotoğraf çektirmeye gitmiyoruz, ibadete gidiyoruz... Sana mı soracağım camiye giderken?" dedi. HEP SİZ SORUP İSTEDİĞİNİZ CEVAP MI OLACAK...

cehape çamur atar gundiler inanır

FOX TV nin mersinde yapılan şehir hastanesine attığı çamuru gördünüzmü,, portakal fatih adamın birini satın alır ve bacağı kırıkmış gibi hastaneye gönderir,, sonra ilgilenen yok diye haber yapar kırık bacakla hastanede yürüyor kamera falan.. abi adamların geninde var hıyanet,, adamın çıkışta kamera görüntüleri bulundu bastonlar elde yürüyerek çıkıyor.. YUUUUUUHHHHH YEZİİİİDlere..

TR

TV DE İNCE NİN KARŞISINA ÇIKAMAYANA DA SEN CEVAP VERECEK MİSİN?

Misafir

Ahmet kekec de kim ya

Misafir

Ramiz hangi kazanımlardan bahsediyorsun, kalitesiz duble yollarmı, tokimi? sizinkilerin o yolları ve tokileri yapmak için cumhuriyetin bütün kazanımlarını sattığı gibimimi???????

TR

KEKEÇ SEN KİMSİN DE MUHATAP OLUP CEVAP İSTİYORSUN? AKP SÖZCÜSÜ MÜ, MEDYA SÖZCÜSÜ MÜ? SEÇİM SONU KAYBEDİNCE AKP YE NİYE KAYBETTİKLERİNİ SORSAN..

Ramiz Demir

Allah muhafaza Türkiye bunlara kalsa bütün kazanımlarımızı en fazla 10 günde heba edecekleri gibi ülkemizi 1940'ların GELDİ İSMET GİTTİ KISMET döneminin bile gerisine götürürler. Batık SSK müdürü ancak ülkeyi batırır. NOKTA!

Misafir

Şiir denirse ona tabii. Ne kafiye var ne bişey. Sapıklığın dışa vurumu sadece.

Soyt

Yasalar Diplomasiz olmaz diyor, sen bunu sorguluyamiyorsun. Baskasi gelsin, siradaki gelsin, Agababaniz gelsin.

misafir bey

ince çok sevdiği selattine dün pkk lılar tarafından öldürülen yüzbaşı için ne düsünüyor yoksa mecliste başbaşa vererek diriiltip çocuları demokratik bir şekilde yetimlikten kurtaracaklarmı üç beş oy için insan bukadarmı kimliksiz kişliksiz olabilir öneli değil onun ağa babalarıda laiktir laik kalacak diye can verdi Atatürkçüsünüz öylemi

ahmed

jet hafız abdetsiz gezmiyen incenin şiirlerini okudunuzmu yalnız okurken küçük cocuklarınız yanınızda olmasın

Misafir

CHP katletti .........

kemallın kazıkladığı adam,, ince

YAWW bu adam yalovada 180 adet asırlık çınar ağacını kavşağı kapatıyor diye kesmedimi,, geziciler ozaman tatildeydi görmediler.. youtube den bakın görün.. bide utanmadan her mitinginde sallıyor,,, YOOOK NEYMİŞ ABDEST ALMADAN ASLA DIŞARI ÇIKMAZMIŞ.. PEKİ ramazanda abdestli abdestli mi içki içiyordun bodrumda.

ince ince dalavere

KARDEŞİM muharrem ince dün tuncelide SEYİT RIZA meydanında konuşma yapmış ve bütün dersimlilerde gelmiş izlemiş.. sorarım size DERSİM KATLİAMINI kim yaptı ve bütün alevilerin lideri SEYİT RIZAYI kim torunlarının ve ailesinin önünde infaz etti..alevi kardeşlerimiz neden bununla yüzleşmiyor. 12 bin aleviyi kim katletti kiiiiiiiiim..

Misafir

7 yıl önce maaremi adam yerine koyan varmıydı?? başkan tramp 15 yıl önce hovardalık yapmış başkan seçi,ldikten sonra kadın çıktı gazetelere demeç verdi. ufkun yokmu senin arkadaş