BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.426,19

"Muhalefet çatıyı çökertmeye çalışıyor"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türkiye'deki istikrarın hedef alındığını söyleyerek istikrarsız bir ülke için Erdoğan'a saldırıldığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Ha ha ha ha... Burhan Kuzu... Sen inanıyor musun söylediklerine? Nagehan alçıya kal geldi kal! Hele o soru karsısında aval aval bakakalması yok mu? Bunu bana sormayın,ben Karamollaoğlu'nun partisinde değildim,gidin onu Sivas Madımak olaylarının olduğu gün "aynı partide, aynı safta olana" sorun dedi ve kadının ağzı açık kaldı öylece...Terlemeye gelince..Terlemeyen yeri kalmadı!Herhalde bir gazetecinin rezil olduğu en kötü gündü!

Misafir

istikrar var doğru... Doların,altının,benzinin zirve yapması,pazar yerlerinin yangın yerine dönmesi çok istikrarlı bir durum..

kundemacı

Sayın bakan: "Haksızlık karşısında, yanlış karşısında, milletimize ve devletimize bir rota çizmek isteyenler karşısında hep olduk." Böyle diyor. Sağ olun eksik olmayın, bu ülkeye bu kadar hizmet ettiniz yeter. Birazda başkaları hizmet etsin. Sizde bundan sonraki ömrünüzü ağababalarınıza hizmetle geçirin, onların da duasını alın. Tekrar yolunuz açık olsun.

  • 1