BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Muhafazakar medyanın Koç'la imtihanı

10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü münasebetiyle Koç televizyonlara ve gazetelere reklam verdi. Bu reklamlardan biri de Yeni Şafak gazetesine gitti, hem de tam sayfa.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
mert

zaman yada cemaate yakın bir gazate bassa reklamı ihanet içinde olduğunu yazanlar şimdi ne halt edecekler

Misafir

her şeye ticari açıdan yaklaşırsanız fetö cematinden zihniyetinden hiç bir farkımız kalmaz.yazıklar olsun o reklamları yaınlayan zihniyete

Mert

Tqm chp agzi ile yazmissiniz Hatice Kübra , Allah bilir chp'ye üyede olmussunuzdur , sizi esefle kiniyorum .

Yaziklar olsun size

Seviyesizlikte dip yaptiniz Hatice hanim , elma ile armut birbirine karismis , ne yazdiginizi bilmiyorsunuz ama neden yazdiginizi biliyorsunuz , yazik cok yazik .

Murat

Medya ve sermaye ilişkisine girecek olursak dediniz ya Hatice hanim , iste size bu yaziyi yazdiran nedende tam bu iste , basörtünüzün altindan chp zihniyetinizi bakalim daha ne kadar sakliyacaksiniz .Siz Koc'larinizi basiniza tac etmeye devam edin .

Kenan

Hatice hanim anlasilan Gezi Parki olaylarindaki Koc Grubunun rolü sizi pek etkilemiski , sevgili Vatan hainlerimizin avukatligina baslamissiniz , yoksa bu kraldan daha fazla kralci olmanizin nedeni baska birseymi .

Ataturk un topragi

Ataturk e dusman olan O nun topraginda yasamayacak.Ataturk un kurdugu ulkede yasayacaksin hem de kalkip hakaret edeceksin.O zaman defol Ataturk un topragindan.Bu topraklar Turklerin topragi Araplarin degil!!!

Ahido

Star ve Sabah omuruliksiz olduğu için tepki yok. Yarın iktidar değişse, yenileri yalamakta çekinmeyecek gazetecilerden oluşuyor onlar.

fikret özdemir

Hakli kiz katiliyorum...

Misafir

YENİ ŞAFAK KIVIRMA!

  • 1