BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28

Müeyyed Kul Erdoğan!

Bu durum Çar’ın, Lenin’in yeni bir çığır açması ya da Hitler vari dikta karizması değil insan merkezli, ümmet sevdalı bir liderin karizma ötesi çıkarsız sevdası.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
önce millet

ümmet te ümmet nedir yani ümmet allah aşkına,dünya da islam ülkelerinin müslüman liderlerinin çok mu umrunda ümmet,ortadoğu müslüman çoğrafyası kan ağlıyorken çok mu umursuyorlar ümmeti,kendi milleti çok ferah içinde seviye acayip yukarlara çıkmış da ümmeti dert ediyoruz..

türkoğlu

türk milletine islamı ve ümmetçiliği basarsanız günü geldiğinde cevabını alırsınız,türk milleti ümmetçi değildir olamazda yapamayacaksınızda,türk milleti müslümandır ve asla araplaşmaz,derdidiz TÜRKlükle olduğu için bunları sizden sıkça duyuyoruz.

haklı

dünya bizi kıskanıyor,tamam tamam bizim liderimiz bırakın ümmeti milleti tüm insanların örnek aldığı lider..

komik

bu kadar güleceğimi hiç düşünmezdim sayın beşer:))

misafir

akıl tutulması denilen şeyi zaten bu yazar yaşıyor bu yazdıklarınız düşünceleriniz günlük yemek tarifi kitabına benziyor bir insanın 100 veya 200 yıl sonra anılmaası için iyi veya kötü önemli birşeyler başarması ve çoğunluğu peşinden sürüklemesi gerekir rüşvet mevki rant tehdit ile değil yani mesala atatürk gibi biri olması gerekiyor olabilirmi hiç sanmıyorum

Misafir

ATATURK UN NUTKUNU OKU 1000 DEFA OKU.GEREKLİ CUNKU SANA....

Misafir

Dünyanın ilk ve tek parasız özel okulu Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundaklandı

Erol Baron

Aziz Nesin nur içinde yatsın.

  • 1