BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

MİT TIR'ları hakiminden yok artık dedirten Diyanet tweeti!

MİT TIR’ları davasına bakan daha sonra Yargıtay Üyesi olan Erol Tekmen sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
nayan

Siyasette de bürokraside de Fetöcüleri bilen Şamil Tayyarı Reisin danışmanları istemiyor Reis Neden istemiyor. AKP bitiyormu

nayan

Hala Fetöcü Bakan atanan ülke, hala Fetöcü Diyanet ,işleri Baş. atanan ülke yazık olacak 2019 da Fetöcüler in hepsi aklanacak Reis danışmanlarını klavuzlarını değiştirmedi kaybetti yazık oldu.

önemli konu

bu adam niye böyle dedi,ağzındaki baklayı ve niyetini anlamak lazım,lütfen ilgilenmek lazım,vatanseverliğine mi dedi yoksa vatansevmediğine mi delalet ediyor ?

Misafir

Bunla bir mesaj veriyor olabilir. Akla en cok gelen mesaj FETOcu darbeci ahinlerin Yurtta sulh konseji hainliği acaba Diyanet İsleri başkanının FTEO ile bir bağlantısı var demek mi istiyor?delilleri varsa Bunu açıkça söylemeli mileltin kafasında soru işaretleri bırakmamak lazım

Ahmet hacıoğlu

Diyanet işleri başkanlığımız Devletimizin bir organıdır. Herhangibir polisiye bir yaptırım gücü yoktur. Toplumu herzaman aydınlatan ve ilmin ışığında toplumu birlik beraberlik içerisinde bulunmasını her zaman ön planda tutmuş bir kurumdur. Bundan dolayı bir vatantaş olarak ben gurur duyuyorum. Eğer diyanet işleri başkanlığımız olmasa piyasada din bezirganları fink atar. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

Misafir

Atamızın sözüdür . Sapıttınız iyice

Misafir

Yargı üyelerinin bu tür polemiklere nedne olacak ifadeler kullanması hos değil. Yargi üyeleri kişisel görüşlerini her anlama gelebilecek ifadelerden ziyade direk paylaşmalı

Akp adaleti

Yargıtay'a üye enteresan bir durum.

ufuk

Tweet atacağına işini yap! Bir de bu çıktı. Belediye başkanları da bütün eften püften icraatlarını tweet ile duyurmaya başladı. Boş boş işler !!!!!

acun acarlı

Niye yok artık dedirtsin ki?Şimdiki D.İ.Başkanı Abant Toplantılarına bile katılmış Dinler Arası Dialogla içli dışlı,cemaat derneğinde yönetici olarak çalışmış eski bir Fethullahsever.

normaldir

Yeni Diyanet işleri başkanı eski fethullahçı.Ondan olmasın?

  • 1