BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81

Mısır'da 529 kişi için idam kararı!

Mısır'da darbe karşıtı 529 kişiye şiddete teşvik suçundan idam cezası verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
musa21

Mursil darbe yapsaydı 529 kişiden çok daha fazlasını Sokaklarda infaz ederdi , tanrı'nın takdiriymiş üzülmeyin onlar Cennete gidecekler :) ödül olarak 70 kedicik, kıskandım valla :):)

musa21

Tekbirci Robotlar'dan büyük Şeytanmı var !. Elindeki cihaz teknolojide demokratik yaşayanların bir icadı'dır Sizin değil , dünyanın başına bela oldunuz !.

kosovalı

içimizdeki sisi leri bi paketleyelim.kahireye gelmemize bile gerek yok siyonist uşağı SİSİ. CELLADIN hemen yanıbaşında 1 emrimizi bekliyor.uçağa binecek vaktın bile olmayacak zavallı sürüngen.

behram

müslümanlar demokrasiye inanırsa,katillerini bulamaz.Çünkü demokraside müslüman katilleri birer şeytandır.Şeytanın ise kimin içine girdiği ve yönettiği ortaya çıkmaz.

GÖZLEMCİ

İNŞALLAH BİZDE İSLAM MAHKEMELERİNİ KURUP HIRSIZLARIN ELLERİNİ VATANA İHANET EDENLERİ ÖMÜR BOYU HAPSE SAHTE MÜSLÜMANLARI:::::::::: KANDIRANLARI AYRI AYRI YARGILANACAKLAR

Burdayiz.

Bundan sonra, şu olaydan sonra, hükümete AK partiye açık destek verme zamanı gelmiştir, onlardan bizene diyene cevap zamanı.

Burdayiz.

Bundan sonra, şu olaydan sonra, hükümete AK partiye açık destek verme zamanı gelmiştir, onlardan bizene diyene cevap zamanı.

Burdayiz.

Yazık yazık, dünyanın gözü önünde onlarca masum müslümanları öldürecekler, onlardan bizene diyen muhalefetimizin yerin dibine gir diyoruz, bu yapılanları hiç bir vijdan kabul etmeyecek, avrupası, dünyası size sesleniyoruz, unutmasınlar bir yaradan var.

twetter ve idam

hani twetter için kıyameti koparan batı dünyası vardıya. işte bu darbeyi yaptıran ve bu darbeci rejimi kurup destekleyen onlar. meydanlarda namaz kılan insanlar kurşuna dizildiğinde bugüne kadar 5000 kişi öldürülürken gık bile demeyen demokrat batı dünyası.

anadolu kartalı

işte diktatör dediğin böyle olacak...darbeye karşı çıkana hukuk yolu ile idam verebilecek. kimsyi de takmıyor hem. insan-minsan hakları ne ki... ifade özgürlüğü falan filan...bizim diktatör dandik arkadaş, her gün küfür yiyo, telefonlarına bile sahip olamıyo...ah ah bize de böylesine civanmert nasip eder allahım bi gün inşallah...dua geceleri tertipleyelim inşallah.

Misafir

Heygidi MISIR hey...

Ak-Trollere

Daha düne kadar arkanızdayız deyip gaz verdikleri Müslüman Kardeşler örgütü terörist ilan edildiğinden beri bizimkilerden konu ile ilgili en ufak bir çıt çıkmıyor. Neden acaba? AKPli yandaşlar cevap versin. Yasin El Kadı'nın paraları daha tatlı geldi değil mi? Ak-Troller Mısıra destek için tweetler attığında Tayyip oğlu Bilali arayıp fırçalıyor, bizi Araplara rezil ettin diye. Açın izleyin YouTube da. Bu da olayların ispatı...

Yörük efe

Sisi nin, LKemal Kılıçdasryan ın hesabı varsa; Allah ın da hesabı var.

Yandaşlara

Daha düne kadar arkanızdayız deyip gaz verdikleri Müslüman Kardeşler örgütü terörist ilan edildiğinden beri bizimkilerden konu ile ilgili en ufak bir çıt çıkmıyor. Yandaşlara soruyorum neden acaba? Yasin El Kadı'nın paraları daha tatlı geldi değil mi? Eserinizle övünebilirsiniz...

AVNİ

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

cezmi

Usta şimdi bir gürler Mısır da İş biter. . . Suriye de nasıl bitirdi herkes gördü. . .

Gözlemci

SİSİ nin de ESATIN da CHP nin de Allahı Kitabı yok. CHP li Vekil Kılıçzade Hakkı: Allah gerçekte YOK. CHP li eski Vekil Reşat Nuri Güntekin: Ahirete İnanmıyorum. CHP li Vekil Abdullah CEVDET: Peygamber Efendimiz için dediği cümle: Mekkeli YOBAZ. CHP li Vekil Necmettin Sadık SADAK: Peygamber Efendimiz için dediği cümle: Mekkeli YOBAZ. CHP li Vekil (Grup Başkan Vekili) Ali TOPUZ: İslam bizim kültürümüz değildir. İşte Sisi işte Esat işte CHP.

Gözlemci

CHP KOMUTAN SİSİ HÜKÜMETİNİ TANIDI SEVDİ SAVUNDU. Yaklaşık 2 yıldır halkına zulmeden Suriye Devlet Başkanı Esad’ı ziyaret eden CHP, şimdi de ilk sivil cumhurbaşkanını askeri darbeyle deviren Mısır cuntasına destek için ziyaret etti.. Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu ve milletvekili Osman Korutürk, darbe hükümetinin davetlisi olarak 9-12 Eylül 2013 de Mısır’da SİSİ yi iyaret etti ve tebrik etti. Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu ve milletvekili Korutürk’ün, 9 Eylül tarihinde yaptığı Mısır ziyareti, aynı zamanda CHP’nin kuruluş yıldönümüne denk geliyor. Yazıklar olsun CHP sana yazıklar olsun.

Gözlemci

CHP nin SİSİ Ziyareti: chp'nin darbeci sisi hükümetinin meşruiyetini tanıdığını gösteren hadise. darbeciler çağırmış, bunlar da tıpış tıpış gidiyorlarmış. Tarih yazacak bunu da. İşte Sisi işte CHP.

Gözlemci

Sisinin kardeşi CHP dir. Sayın DHKp c li. Telefon edecek adam da Dersimli Esatın dostu Kemal Kılıçtaroğludur.

Gözlemci

Erdoğan Eğilseydi değil Erdoğan tüm AKP lilere CHP ve Gülenin yapacağı da buydu. İDAMDI. Allah korudu Türkiyeyi. Şimdi CHP lilerin desteklediği Demokrasi Simgesi yerine koyduğu Esat ve SİSİ nin nasıl gaddar nasıl Diktatör nasıl katil olduklarını şu ana kadar yaptıkları Ölüm ve Katliamlarla anladın mı Eyy Türkiyem. Aynısını CHP de yapar. Çünkü İstiklal Mahkemeleri ve Hukuk Yoluyla geçmiş dönemlerde yapmadı mı? Boyun eğen Rahmetli Menderesi önce makattan Prostat muayenesi yapıp sonra İDAM Etmedi mi?

BAŞBAKAN TELEFON ETSİN

Dünya lideri R.T.E sisiye telefon eder ve idamdan kardeşlerini kurtarır.

dalgacı Mahmut

KEMAL ABİ SENİN ADAMLAR 529 KİŞİYİ İDAM ETMEK İSTİYORLAR BU KONUDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM

Hurşit

Sisi demek istemiştin sanırım, bu yorumlar ne kadar akla mantığa aykırı yahu, insan biraz düşünür yazmadan evvel. Mursi İsrail'in en büyük engeliydi.

alara

mursi mi sisi demek istedin heralde, yahudi yanlısına, israil neden darbe yapsın