BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40

Mısır dizisinde Türkiye ve Erdoğan'a alçak saldırı

Mısır'ın Ebu Ömer el-Mısriyye isimli dizisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türkiye'ye alçakça saldırdı. Son yayınlanan bölümde Türkiye ve Cumhurbaşkanı teröre destek veriyor gibi gösterildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
D E M O K R A T

MISIRDA SİSİ ,TÜRKİYEDE MİLLET İTTİFAKI NE FARKI VAR.HDPKKSI,CHDPKKSI HEPSİ BİRLEŞTİLER .MİLLET İTTİFAKI ALLAH ESİRGESİN SEÇİMİ KAZANSIN TÜRKİYE BAŞTA IRAK,SURİYE,VE MISIRI GEÇER .İDDİA EDİYORUM.TÜRKİYE ÇORBA OLACAK.AMA İŞ,İŞDEN GEÇMİŞ OLACAK.

gaba dokyalı

sisi denen gavat abd köpeğ,dir. başka ne yapacaklar.

Elezherli

Nedeni açık başında darbeci amerikan askeri akademidisinde yetiştirilmiş islama ve kendi halkına düşman pinokyo var bir, iki Cum.başk.Erdoğan seçilmiş olan ilk Cum.başkanı M.MURSİ ye büyük destek vermişti en önemli sebep bunlardır

MİSAFİR

MISIR ,ACABA NEDEN TÜRKİYE-YE KARŞI BÖYLE TAVIRLAR SERGİLİYOR SİZCE ??EVVELA BUNUN ADI KONMALI ..

Misafir

The Ekonomist 2018 olası gelişmelerde Mısır içinde nohoş tahminlerde bulunmuş.Keşke kendi fallarıile ilgili film çekselerdi...daha fazla reiyting toplarlardı.Kendi tarihleriile ilgili Aslında Çok güzel senaryolar var...Firaunun Hindistandan getiren Kıptiler tarih boyunca Firaunluğa terfi etmiş ve yerli bedevi arap yani Sami boylarını tevamlı terorize ederek Kızıl denize sürmuş ve bir çoğu bovulmuş kaybolmuş olmüş..ve bugunlerde o zülümlerin cezasını çekmekteler.Hz Musa Nil nehrinden yakında çıkıp gelecek ve filmçilere dünyayi gösterecek..

TACETTİN

HAİN LERDEN NE BEKLENİRKİ KURBAN OLSUNLAR ÜMMETE

Misafir

amerikan usagi ezik misir

Misafir

Rabi yapalim Rabia gecer... Tarihden ders almayan Tek millet Türk milletidir. OSMANLInin yikilmasinin yegane sebebi Misirlilardir.Arap ülkeleri Türkleri SEVMEZLER. Bakmayin Bizim yirtinmamalarimiza

Yol Yabdı

Yani geçen seçimlerde Atatürk hava limanı dahil heryerde bombalar parlıyordu. Kendisi seçilirse patlamaların duracağını söylemişti, öyle de oldu.

  • 1